Sødt, venligt og iMødekommene personale. Velkendt og en oplevelse af fællesskab. Rent!! Ryddeligt og altid et hej og farvel fra personale som dækker vagter i hverdagene. Der er styr på ra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der er stor forskel på centrene og særligt fitness world i Værløse skiller sig ud. De har gamle maskiner og løs vægte som virkelig har set bedre dage, selv ro maskinen kunne bruge en omgang vd40. :)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvaliteten i centeret er simpelt hen dalende😫 Maskiner bliver fjernet og ikke erstattet eller står bare ubrugelige (stairmaster 1) eks. Der bliver ikke taget hånd om dem som træner sent aften og ef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer at træne om eftermiddagen og der er oftest pænt og rent, men jeg har trænet om morgenen de sidste 3-4 gange, og når man kommer ned til vægt området, er der ikke ryddet op, der ligger vægts... Mehr ansehen
Torveporten 2, 2500, Valby, Dänemark

Antwort von Fitness World
Servicen er i top og det er nemt at booke sine tider i appen. Dog er en del af spinnecyklerne slidte og trænger til en udskiftning. Ellers er jeg meget tilfreds med mit medlemskab.

Antwort von Fitness World
Gode træningsmuligheder både solo og på hold.
Altid pænt og rent og man bliver budt velkommen med et smil ved indgangen

Antwort von Fitness World
Et lille center i centrum af byen. Der er,hvad jeg har brug for både af maskiner og udstyr til gulv. Jeg er glad for, at møde de unge mennesker, der træner. Giver mig inspiration.

Antwort von Fitness World
Godt fitnesscenter med godt udvalg af maskiner, alle er velkomne unge som ældre, gode bade og omklædningsfasaliteter, rart at der er kaffe og the til rådighed efter træningen.

Antwort von Fitness World
Der er rent og pænt. Roligt. Rent. Mangler ikke noget.

Antwort von Fitness World
List slidt udstyr men der mangler ikke maskiner, så selvom der er mange der træner er der plads til alle

Jeg har det godt for st træne i Fitness World
Der er styr , jeg har brug for
Personel er venlig
Prisen er OK
Det er fint placeret

FW Farvervej, Viborg.
Søde og hjælpsomme medarbejdere, men rengøringen halter - der har været de samme kæmpe spindelvæv rigtig mange steder oppe under loftet i flere mdr - måske fjerner malerne dem nu…
Det største minus er dog musikken!!! For det første er det helt hen i vejret, at sådan en playliste kører om formiddagen, hvor der er en del “gråt guld” i centret. Det er jo slet ikke musik for dem. Man kunne måske lave det sådan, at det er “musik for alle” om formiddagen (a la den playliste, der kørte for et år siden), og så lidt mere frit senere på dagen? For det andet, hvis musikken skal ramme den yngre del af medlemmerne, så har de altid deres eget musik i ørerne, og hører det slet ikke.
Og så er det til at blive tosset af at musikken ikke i det mindste kører på shuffle - vi ved altid hvornår kl er hhv 9:30 og 10 - det kan vi høre på musikken/sangenes rækkefølge.
Selv malerne gav op, og mødte op med headset på anden dagen. Kan slet ikke forstå jeres personale kan holde ud til at høre den samme elendige playliste køre i ring. Det er en ommer…
(Vedr svar fra FW: i skulle prøve at lave et af jeres mange spørgeskemaer om musikken, så kan i se hvor “bredt i rammer”. Personalet i denne FW siger, at de får mange klager, som de siger videre, men der sker intet.)

Antwort von Fitness World
Rent og pænt, og plads nok mellem maskinerne. Venligt personale

Antwort von Fitness World
Dejlige lokaler, rent, bliver altid mødt med et smil af personalet og mange forskellige træningsmuligheder

Antwort von Fitness World
Elsker at træne i fitness World. Får mega meget ud af det og føler mig altid velkommen☺️ jeg syntes det er dejligt at være dernede og der er altid god stemning

Dårligt med SÅ lang opsigelse når man melder sig ud før den 9 i en måned

Antwort von Fitness World
En af maskinerne til træning af lår og ben var stadig i stykker. Hvornår bliver den lavet?

Antwort von Fitness World
Har det godt til træning i Håndværkerbyen. Godt kammerat skab og en kop kaffe sammen. Hyggeligt.

Antwort von Fitness World
Sødt personale, der går langt for at hjælpe.
God plads og mange maskiner og ander udstyr.
Det er ikke 5 stjerne, for intet er perfekt, så jeg vil aldrig give 5 stjerne 😊

Antwort von Fitness World
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.