Har fået en super kompetent og faglig vejledning ved service fra Daniel Kenny, helt fra booking af tid til service og opdatering, af vores Skoda Enyaq. Vi fik en gennemgang af hvad de anbefaler... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superfin service hele vejen igennem. Dog var de lige lovligt optimistiske mht. leveringstidspunktet i forhold til en anden forhandler, men det gjorde i sidste ende ikke noget. Vi har købt en ny... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Absolut fantastik oplevelse med leasing af ID BUZZ. Fik en klar fornemmelse af at det var noget specielt. Vores første helt nye bil så lækkert med så fornem en behandling. Fik en god gennemgang af Tob... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som ny bilejer er det en tillidssag at finde det rigtige værksted. En tillid som VW Skanderborg ikke kunne levere. Efter endt service på min bil anbefalede VW Skanderborg yderligere reparationer for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ove B. Dirksen A/S er et privatejet familiefirma med stolte traditioner siden 1960. Vi har i mere end 60 år solgt og serviceret Volkswagen og ŠKODA i Skanderborg, hvor vi også servicerer Audi fra vores adresse på Dronning Sophies Allé 110. Derudover har vi en afdeling i Odder på Ballevej 6, hvor vi servicerer Volkswagen og ŠKODA. Virksomheden drives i dag af tredje generation, Dirk S. Larsen. Hos Ove B. Dirksen A/S går vi aldrig på kompromis med kvalitet, køreglæde eller kundeservice. Vi lægger stor vægt på en uformel og imødekommende atmosfære, hvor engagement, faglighed og passion for biler er i centrum. Vores dygtige rådgivere og løbende efteruddannede mekanikere arbejder hver dag for at sikre, at du får den bedste rådgivning, professionel service og en tryg oplevelse – både når du køber bil og i hele bilens levetid.
Dronning Sophies Alle 110, 8660, Skanderborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Skanderborg.
Golf 7 eftersyn ved Km 60,000:
Det kostede Kr. 5200 ! og der blev ikke engang skiftet luftfilter.

Antwort von Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Min kone og jeg har været på udkig efter en ny bil over et længere stykke tid, og har efterhånden været hos rigtig mange bilforhandlere, bl.a. Audi Fredericia, BMW Tilst, Mercedes Tilst, Ford Tilst, Mercedes Vejle, VW Vejle og sidst men ikke mindst hos Dirksen (VW Skanderborg)
Her hos Dirksen i Skanderborg blev vi mødt af en smilede og imødekommende sælger med det samme vi kom ind af døren.
Vi følte os virkelig velkommen, og godt taget imod.
Vi forklarede hvad vi var på udkig efter og hvad vi søgte efter i en bil, han rådgav virkelig godt, så vi hurtigt fik os sporet ind på hvad vi kunne få, og hvad der var af muligheder.
Der blev sørget for en prøvetur, hvor vi fik forklaret og gennemgået udstyret, inden vi kørte, så vi ikke var i tvivl om hvordan tingene virkede, inden vi kunne komme ud og prøve noget af alt det sjove udstyr.
Da vi kom retur fra prøveturen fik vi os igen en rigtig god snak, om farver, udstyrs muligheder osv osv, hvor vi endnu en gang blev godt hjulpet af sælgeren.
Sælger går igang med at regne et tilbud til os, og selvom han har “næsen i computeren” har han overskud til at give vores tre årige datter en slikkepind, og snakke og lave sjov med hende.
Vi kørte derfra, og var ret hurtigt enige om, at vi var så imponeret over sælger hos VW, (og selvfølgelig også den nye Passat) så vi endte med at bestille en helt ny Passat spækket med udstyr, selvom det egentlig var Mercedesen vi var mest lune på inden.
Men udelukkende på grund af sælgeren Tobias Haagen, valgte vi Passaten.
Stor ros herfra, det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller bil her.

Antwort von Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
På trods af jeg ringede 5 min. inden lukketid, fik Søren arr. jeg kunne få hjælp til mine udfordringer den efterfølgende morgen.
På grund af totalskadet bil måtte vi ud og finde en anden bil. Det var ikke nemt, faktisk umuligt. Vi var løbet godt sur i at lede efter en tilsvarende Audi og i forløbet kom vi til at snakke med Michael Frøslev ved Dirksen i Odder. Her fik vi virkelig en suveræn service og endte hele vores biljagt med en VW T-Roc. Super service og super bil, så vi er rigtig glade og godt kørende igen.
God service.. altid med et smil og et lækkert miljø.. Men hver gang jeg har været til service så modtager jeg en bil der ikke shiner af en omgang vask. Denne gang ny forrude, 90.000 km check og vinterfusser. Bilen var desværre mere beskidt da jeg modtog den end da jeg afleverede den.. Jeg er glad som kunde hos jer, men håber I snart vil arbejde på at kunderne får en frisk ren bil...
Dårlig kunde service, efter(skadebil) reparation bil blev ikke vasket (snavset efter polering ) pris for låne bil er for høj, anbefaler ikke
Ros til salgschef Ole Ankjær! Aldrig har vi følt os i SÅ gode hænder mht. bil-køb; Ole har overblik og en yderst behagelig og professionel måde at være på...
Han har i hele vores bil-købs-proces haft overskud og da vi skulle hente vores nye bil havde han god tid til sætte os ind i bilens forskellige funktioner til trods for at andre kunder også ventede på ham.
Glade- og tilfredse hilsner fra VW Passat GTE-ejere.
virksomhed uden styr på tingene... Afmeldte min bil ved en fejl, så der røg forsikring, nummerplade osv.
August 2015 købte jeg en brugt VW Passat Variant fra 2012 til en yderst rimelig pris. Jeg bor i Hørsholm og tog min byttebil med til Skanderborg hvor min nye bil stod klar som aftalt.
En måned efter overtagelse gik vandpumpen - jeg ringede fra mit lokale værksted og gjorde opmærksom på problemet - sælgeren bad om at få lov at tale med min lokale værkfører - herefter blev problemet ordnet uden at jeg så noget til nogen regning.
Jeg kunne ikke finde en lille 'nøgle' til at få propperne ud fra hjul-boltene - den sendte sælger med posten. Først senere fandt jeg ud af at jeg faktisk allerede havde fået 'nøglen' med i købet.
Jeg har efterfølgende ikke oplevet nogen problemer.
Jeg har således oplevet rigtig fin behandling fra Dirksen VW.
Jeg købte en vw up ved Dirksen for 4 år siden og har siden da haft alt service, dækskifte mm ved dem og det spiller bare.
Jeg kan kun anbefale at købe bil ved dem og bruge deres værksted.
En advarselslampe om defekt airbag lyste i vores bil VW Polo på 2½ år.
På forespørgsel om ikke det er en fejl, at der allerede nu er fejl på systemet, når den aldrig har været udløst.
Svaret var, at "bilen jo ikke kan holde evigt", og at det er udenfor garantiperioden, så desværre! Udgift til reparation: 3.000,- kr. !!!!
Vi købte netop en helt ny bil i 2012 (hos Dirksen) for at være fri for den slags reparationsudgifter, så det er en stor skuffelse, at vi så alligevel får dem.
Du kan trygt lade din bil reparerer her
Bilen kunne ikke nå at blive færdig som lovet, men vi får en låne bil uden omkostninger for os det er service.
så kan man da kun være tilfreds
Jeg har haft rigtig mange problemer med min Up , i har været åbne og tog min kritik til efterretning , det tog meget lang tid , jeg fik låne bil i to omgange. Endelig fant i fejlen , en ny kobling. Nu er jeg super glad for min bil. Hilsen Britta Møller
Blev i sommers på kørt at en anden bil og fik ødelagt hele side og front på min vw up! Kørte den til Dirksen Skanderborg for at få lavet bilen, stiller bilen og bliver mødt at en ekspedient der kigger på bilen og siger det laver vi og udlevere en lånebil og siger at de ringer sidst på ugen og fortæller hvad der skal ske ( helt fin oplevelse indtil videre )
Ugen går og jeg høre intet ugen efter ringer jeg for at høre hvad der sker og han siger at de tager den ind onsdag og kigger på den, også fint nok..
Og sådan fortsætter der ingen vil sige eller fortælle noget i 3 uger.. Så bliver den takseret og stadig uden lyd, jeg ringer igen og høre hvad der skal ske med bilen. Bilen bliver lavet og jeg køre tilfældigvis forbi og ser bilen holde så holder ind og kigger går ind og spørger om den er færdig og det er den.. Det regner så sælger vil ikke gå med ud og kigge, jeg kigger og finder maler rester på mine fælge og går ind og siger det til sælger som siger jeg kan kigge op forbi næste uge så de kan se på det..
Tager hjem og finder alle 4 fælge indsmurt i malerstøv, inderskærme og kaliber, bagrude og lakken på den ene side fuld af lak støv..
Tager der op og der kommer en ud og kigger og giver mig ret i at det ikke er iorden hvorefter han ringer efter ham de havde haft til at male han kommer og fjerner der på fælgene og jeg viser de andre fejl, han kigger på en løber tager en kniv frem og krasser i min rude liste så der går hul, og siger ikke så meget ud over at gå ind i værkstedet.. Gider ikke vente mere efter en time hvor jeg hele tiden prøver at komme i kontakt med dem så køre hjem og ringer der op for At lave en aftale om at de skal se på bilen og udrede deres fejl og får at vide at deres mand ikke er tilstødende resten af uden og vil ringe mandag, jeg høre Intet og ringer onsdag og de siger det samme at han ikke er tilstæde og vil ringe ugen efter, og stadig uden at give lyd fra sig..
Da jeg afleveret bilen lavede jeg med det samme en aftale om at de skulle lave service når de alligevel havde bilen, det blev heller ikke udført..
Virkelig dårlig service og kommer ALDRIG op til Dirksen Skanderborg igen !!

Køber en ny Polo
To gange sætter håndbremsen sig fast.
Får den besked at man ikke må trække håndbremsen i mere en et døgn!!!!
det er mærkeligt at en ny bil har en funktionalitet, som ikke må bruges.

Antwort von Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Værkstedstariffen er langt over hvad jeg er villig til at betale for reparation af min bil .
Jeg fik foretaget en ukompliceret udskiftning på min bil. Efter dette indgreb begynde bilen at opføre sig underligt, hvorefter de først forsøgte at skifte olien i gearkassen. Da det ikke hjalp konkluderede de at jeg skulle have nu automatgearkasse samt skiftet kølekompressoren.
Jeg spurgte et andet værksted til råds, og de kunne på 10 min konkludere at de havde glemt at montere to stik i motorrummet, hvilket øjeblikkeligt fjernede alle fejl på bilen. De kunne også kontatere at jeg ikke havde fået skiftet olie i gearkassen, til trods for at jeg havde fået en regning derpå.
Hold jer langt væk fra det sted!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.