Har fået en super kompetent og faglig vejledning ved service fra Daniel Kenny, helt fra booking af tid til service og opdatering, af vores Skoda Enyaq. Vi fik en gennemgang af hvad de anbefaler... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superfin service hele vejen igennem. Dog var de lige lovligt optimistiske mht. leveringstidspunktet i forhold til en anden forhandler, men det gjorde i sidste ende ikke noget. Vi har købt en ny... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Absolut fantastik oplevelse med leasing af ID BUZZ. Fik en klar fornemmelse af at det var noget specielt. Vores første helt nye bil så lækkert med så fornem en behandling. Fik en god gennemgang af Tob... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som ny bilejer er det en tillidssag at finde det rigtige værksted. En tillid som VW Skanderborg ikke kunne levere. Efter endt service på min bil anbefalede VW Skanderborg yderligere reparationer for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ove B. Dirksen A/S er et privatejet familiefirma med stolte traditioner siden 1960. Vi har i mere end 60 år solgt og serviceret Volkswagen og ŠKODA i Skanderborg, hvor vi også servicerer Audi fra vores adresse på Dronning Sophies Allé 110. Derudover har vi en afdeling i Odder på Ballevej 6, hvor vi servicerer Volkswagen og ŠKODA. Virksomheden drives i dag af tredje generation, Dirk S. Larsen. Hos Ove B. Dirksen A/S går vi aldrig på kompromis med kvalitet, køreglæde eller kundeservice. Vi lægger stor vægt på en uformel og imødekommende atmosfære, hvor engagement, faglighed og passion for biler er i centrum. Vores dygtige rådgivere og løbende efteruddannede mekanikere arbejder hver dag for at sikre, at du får den bedste rådgivning, professionel service og en tryg oplevelse – både når du køber bil og i hele bilens levetid.
Dronning Sophies Alle 110, 8660, Skanderborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Service på en Polo.
Ukompliceret opgave som forløb upåklageligt. Fin og positiv service både ved indskrivning og udlevering af bil. Jeg ventede under servicet og havde fået at vide, at det ville tage 1-2 timer. Tiden blev overholdt og fakturaen var som tilbud afgivet over telefonen.

Antwort von Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Manglende dialog og kundeindragelse giver en dårlig oplevelse. Dirksen skulle undersøge en fejlende p-sensor. De leverer bilen tilbage med meddelsen om at sensoren er dårlig, og på et tidspunkt skal skiftes, men at den dog fungerer nu. Men første gang jeg sætter i bakgear - ca. fem min. senere - melder bilen fejl på sensoren igen. Der er to problemer ved dette: 1) Det tyder på en fejlvurdering i fejlsøgningen samt for lidt eller dårlig analyse. 2) havde Dirksen inddraget mig i forløbet, havde jeg med det samme sagt "smid den væk og bestil en ny". Men uden inddragelse af mig, som kunde, har jeg ikke denne mulighed og i stedet betaler jeg for arbejder på en dårlig sensor, hvilket jeg ikke ville have gjort, hvis jeg selv havde fået valget.

Antwort von Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Jeg købte en ny VW Tiguan hos Dirksen i Skanderborg. Egentlig en fin handel. Men bilen var født med easy open af bagklap, men det virkede ikke. Jeg kæmpede med Dirksen i næsten to år, men de løste ikke problemet og frasagde sig til sidst ansvar. Så tog jeg til JAC - VW i Randers, de løste problemet, nu virker easy open.

Antwort von Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Vil gerne sende de varmeste anbefalinger til Tobias. Super god service hele handlen igennem.
Det var en god oplevelse hele vejen igennem, at have bilen til service der. Kommer helt sikker igen
Jeg fik min Audi S5 serviceret ved Dirksen Skanderborg.
Jeg bad om mitAudi, men da jeg fik bilen, fik jeg af vide at pga. tracker var der ikke plads til mitAudi. Jeg har efterfølgende tjekket det og det passer ikke. Der er masser af plads til mitAudi. I stedet at være ærlig og sige de har glemt det får man en søforklaring.
Desforuden var prisen for service på 12.000. Jeg har efterfølgende fået bilen serviceret ved andet værksted. De fortalte mig, at de kunne se at mit sidste service kostede 8800 kroner. Hvorfor jeg så får en regning på 12.000 kroner forstår jeg ikke.
Jeg kan virkelig ikke anbefale dette værksted.
Dårlig oplevelse i forbindelse med fastsættelse af pris på servicebesøg, hvor prisen er meget levende og man har ikke en fornemmelse af om prisen er rigtig eller ej. Ligeledes dårlig svartid i forbindelse med bestilling af service til 2. bil.
Sød sælger og fin service. Vi er rigtig glade for vores nye bil :-)
Langsom til at svare på mail - og når de endelig svarer er det i korte stikord og uden at svare på de spørgsmål man har stillet. Ved opfølgende mail svarer de bare slet ikke. LAD VÆRE MED AT KØBE BIL HER. USERIØST.
Ole leverede bil upåklageligt og i god tid. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem.
VI har handlet bil for tredje gang ved Dirksen i Skanderborg.
Har haft den fornøjelse at blive betjent af salgschef Jonas.
Dirksen i Skanderborg har gennem hele forløbet været imødekommende, og har ydet en god service. Ved afhentning var der en god vejledning af vores nye bil, og altid stemmet overens
VH. Jan Knudsen
Selvom jeg havde en meget dårlig oplevelse med værkstedet da jeg købte ny bil i Skanderborg besluttede jeg at give den en chance mere da jeg skulle have lavet første service på den.
Det skulle jeg ikke have gjort !
Jeg havde bestilt tid på nettet til 11.45 og afleverede den i god tid, den blev skrevet ind og der var tilsyneladende ingen problemer i det, jeg blev spurgt om det var i orden at de havde den til kl. 15.00 Fredag eftermiddag hvilket jeg sagde ok til..
Da vi kom retur kl. 14.30 stod bilen stadig udenfor og havde slet ikke været kigget på endnu.
Undskyldningen var at de ville prøve om de kunne få en af mekanikerne til at arbejde over !
Det er en erhvervsbil og den skulle ud og køre efter der var lavet service, derfor forlod jeg værkstedet igen og måtte bestille tid på et andet værksted hvilket betød yderligere udgifter til en bil der holdt stille.
Jeg kan på ingen måde anbefale værkstedet hos Dirksen, de trænger i den grad til et kursus i god kundepleje
Jeg har idag betalt min sidste regning til Dirksen - de er arrogante og ikke til at stole på. Sådan en type forretning ønsker jeg ikke at samarbejde med.
Super service med køb af bil... Fra man har købt den til man får den leveret... Under en uge!!! 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Tak for god service.
Mvh. Mark
Havde i august driftsstop omkring Skanderborg på min Audi Q7. Fik den fragtet til Dirksen som her lavede fejludlæsning og kunne konstatere det drejede sig om defekt servostyring. Da rep. ville blive ublu dyr i Danmark, bad jeg Audi Flensborg om at hente bilen og fikse den.
Pris for fejludlæsning ved Dirksen - 4000 kr.???🤷♂️ Er det service eller tyveri??
Til info spurgte vi et par andre værksteder i Randers hvor vi bor, de laver fejludlæsning u/b også selvom de ikke efterfølgende ville få arbejdet med rep..
Kæmpe anbefaling til Dirksen - særligt Jonas - for hans service og ikke mindst vilje til at handle en god pris. Vi har handlet bil hos Dirksen to gange. Til trods for, at vi har en VW forhandler i baghaven, kører vi gerne til Skanderborg og handler bil med Jonas. Vi har begge gange oplevet hurtig levering, imødekommende service og grundig vejledning af vores nye bil. Dette til trods for, at vi begge gange har hentet lidt i lukketid.
Købte bil der og og det var en super oplevelse
Super oplevelse med sælger Tobias Haagen. Havde brug for at prøve en tur i en Polo GTI, da jeg netop har fået leveret min egen fra en anden forhandler i Aarhus, som ikke havde en demo bil længere. Jeg syntes min nye bil havde en sjov lyd, og derfor ville jeg gerne have noget at sammenligne med. Den var Tobias helt cool med, også selvom der ikke var et muligt salg i øjne. Det er for mig super service, da det viser at VW i Skanderborg er klar med med råd, vejledning og hjælp, selvom man ikke står og vifter med tegnedrengen.
KØB AF NY VW ORANGEROC
Fin service udført af Jonas,svarer altid tilbage på spørgsmål på mail, og tak for gaven til T-roc'en
Bente&Jørn
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.