Ik had onderdelen voor een spelcomputer nodig en op de gok gevraagd of ze die konden leveren. Ik kreeg netjes antwoord en alles is tegen schappelijke prijzen netjes geleverd. Zeer goede zaak.
The joysticks were very high quality. I was able to replace them easily with the help of ifixit.com. I would say the replacement joysticks are even smoother than the original ones on the PlayStation... Mehr ansehen
PS5 slim had last van oververhitting. Kreeg regelmatig een scherm dat de PS uitgezet moest worden om af te koelen. Zelf het stof verwijderd, maar liquid metal vervangen was een stap te ver voor mij. J... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb mijn ps5 controller laten repareren bij ConsoleReparaties. De controller had zeer heftige stick drift en je kon er haast niet meer mee spelen. Ze hebben de stick vervangen met een volledig nie... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wij verzorgen reparaties aan uw game console en bieden diverse andere produkten aan via de webshop zoals accessoires, refurbished consoles, reparatie onderdelen en meer.
Varenmeent 76, 1218AS, Hilversum, Niederlande
- 06 1234 1613
- info@consolereparaties.nl
- www.consolereparaties.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Top bedrijf!!
Heel erg bedankt! De switch doet het weer als vanouds en het schroefje dat ik miste heeft zijn plaats gevonden ;-)

Antwort von ConsoleReparaties
De xbox One all digital deed het niet…
De xbox One all digital deed het niet meer van mn dochter, ik contact opnemen met Microsoft, kreeg ik te horen van hun dat ze die niet meer doen maken op de nieuwste consoles na. Ik in gedachten van nou dan koop ik wel een nieuwe voor haar. Ondertussen ik zoeken op internet, kwam ik console reparaties tegen, na wat mail contact vrijdags verzonden en de maandag erop kreeg ik te horen dat hij gemaakt was, bleek de harde schijf te zijn die overleden was. Die dinsdag kreeg ik hem weer terug en mijn dochter heel erg blij dat haar console weer gemaakt was , en vele malen goedkoper als dat ik een nieuwe zou moeten aanschaffen. Echt toppie en hopen dat ze wederom veel game plezier heeft

Perfect opgelost.
Onderdelen voor reparatie switch lite
Ik had onderdelen nodig voor een reparatie. Hierbij had ik 1 onderdeeltje vergeten te bestellen, maar blijkbaar hadden ze dat door, want het was gratis toegevoegd. Super service!

Antwort von ConsoleReparaties
snelle levering goed product met name…snelle levering
snelle levering goed product met name omdat alle boekjes en verpakking er nog bij is
PS5 laten vallen en HDMI poort defect
PS5 laten vallen en HDMI poort defect.
Via Google kwam ik op ConsoleReparaties website terecht. Snelle reactie op mijn mail dat ze dit kunnen repareren en binnen een week na opsturen heb ik mijn gerepareerde PS5 weer in huis.
Mijn complimenten aan het ConsoleReparaties team!

De PS3 is niet meer te repareren
Wel een beetje onhandig dat de ps3 volgens het bedrijf niet meer gerepareerd kan worden omdat er geen onderdelen meer van zijn, terwijl er op de website daarover niets staat. Sterker nog, er is een apart en actief 'hoofdstuk' op de website dat gaat over de ps3 en alle problemen die snel en professioneel op te lossen zijn. Beetje misleidend. Jammer!
Het is juist dat ik eerst had moeten bellen, dan had ik het zeker geweten. Ik moest richting Hilversum en was in de veronderstelling dat het een winkeltje was waar je ook zo kan binnenlopen. Ik dacht dan pak ik deze mee. Maar dan blijft nog steeds het feit bestaan dat wat je aangeeft over de ps3 niet op de website staat. En dat is mijn punt.

Goede snelle service
Snelle service voor een goede prijs
Snel geleverd!
Snel en zoals afgesproken
Aanrader!
Snelle levering, nette verzending en binnen 10 minuutjes weer een werkende joycon!

Speciale schroevendraaiers snel…
Speciale schroevendraaiers snel geleverd voor een zacht prijsje. Ben heel tevreden.

ps5 defect
Mijn ps5 heb ik laten vallen , console reparaties heeft hem super snel gemaakt en goedkoop.
Ze reageren ook snel op mails.
aanrader!

Antwort von ConsoleReparaties
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.