Unternehmen hat geantwortet
Webwinkel en livestreams voor trading card games en verzamelkaarten voornamelijk in Pokemon. Door bijna dagelijks live te gaan met leuke shows en veel chases pullen verzorgen wij de verzamelaars van het optimale gemak. Daarnaast verzenden wij snel en pakken alles netjes in.
Niederlande
Godpack gepulld was me eerste x bij tcgtwan, dag erna direct kunnen ophalen. 👌

Antwort von Tcgtwan
Leuke livestreams, vriendelijke jongen. Altijd snel verzonden en goed verpakt. Eerlijk en transparant. Aanrader!

Antwort von Tcgtwan
De live streams zijn altijd een feestje om naar te kijken 😊.
Altijd een super gezellige sfeer, word snel en goed verpakt verzonden met altijd leuke extras.

Antwort von Tcgtwan
Tcgtwan is de leukste , grappigste rip en shipper, in de lives altijd gezellig en leuk om bij te wonen en je bestellingen worden met zorg ingepakt en verzonden en er zit altijd een leuke verrassing bij en ook altijd iets voor mijn neefjes die daar superblij mee zijn en de hele tijd aan mijn kop zeuren wanneer ik weer een bestelling doe. Er hangt ook een hele leuke communitie bij met veel leuke mensen vol met liefde.Ook uiteraard heeft tcgtwan een uitgebreide keuze aan producten en scherpe prijzen. Een aanrader voor jong en oud een echte topper.

Antwort von Tcgtwan
Al een aantal keer wat kleine bestellingen geplaatst, altijd op tijd bezorgd

Antwort von Tcgtwan
Voor het eerst een packje bij Twan gekocht om mee te doen aan een live packbattle. Los van het feit dat ik de packbattle won 😁, was alles daaromheen ook super. Neemt rustig de tijd, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Van tevoren enigszins sceptisch, maar Twan bewijst dat er ook legitieme mensen zijn. 100% aanrader!

Antwort von Tcgtwan
Vanaf dag één top kerel legt alles rustig uit in de live en neemt ook netjes de tijd voor je bestelling . Verzending ook gewoon top in gepakt zelf iets lekkers er bij gekregen van snoep , en ook aan gegeven dat kinderen had die hebben ook echt leuk dingen er bij gekregen 🥳🥳🥳 echt een aanrader 💪🏻👊🏻💪🏻👊🏻

Antwort von Tcgtwan
Pakket was super verpakt en eigenaar is gewoon superman

Antwort von Tcgtwan
Wat een top verkoper is dit! Zowel de verzending, als het pakket wordt altijd goed verzorgd. Kaarten worden altijd netjes ingepakt en altijd in perfecte / goede staat ontvangen.
Zeker een aanrader TCGTwan!

Antwort von Tcgtwan
Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb een originele Squirtle Pokémon kaart uit 1996 ontvangen, netjes beoordeeld met CGC 8 en precies zoals beschreven. De kaart was goed verpakt en in mooie staat aangekomen. Snelle levering en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor verzamelaars.

Antwort von Tcgtwan
Bedankt voor de snelle service, goed verpakt en leuke extratjes!
Een aanrader om je Pokemon kaarten te kopen bij TCGTwan!

Antwort von Tcgtwan
Super snelle bezorging en goede service van de verkoper.

Antwort von Tcgtwan
Vandaag een super leuk pakketje mogen ontvangen.
Met 2 extra cadeautje’s voor mijn zoontje en snoepjes! Top!!

Antwort von Tcgtwan
Netjes ingepakt leuke dingen voor de kleine man er bij super blij mee

Antwort von Tcgtwan
Hele toffe streamer altijd gezellig in de chats, verzend snel en erg goed verpakt, is altijd duidelijk en helder in de communicatie.

Antwort von Tcgtwan
Leuke streams , altijd netjes verpakt , snelle verzending!

Antwort von Tcgtwan
Super leuke streams met dikke pulls. Mocht je iets niet weten, legt hij je het wel uit. Ga zo door Twan!

Antwort von Tcgtwan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.