Erg leuke streams en leuke mensen, staan voor iedereen klaar en verdienen veel lof hier voor ga zo door Qua prijzen zitten ze er ook goed bij, niet te duur. Reageren snel. Groetjes Stefan

Ze helpen je met welke serie je wil beginnen, ze zijn dolenthousiast als je mooi hitje hebt! Als je vragen hebt ,krijg je vrijwel direct antwoord tenzij ze eroverheen lezen ,maar dat kan gebeuren! Sho... Mehr ansehen
Goede prijzen en leuke livestreams. Alleen is er weinig Pokemon TCG op voorraad. Aangezien dit eventueel aan de langere wachttijden en slechte leveringen kan liggen verdienen jullie nog steeds 5 sterr... Mehr ansehen
Elke dag super leuke stream. Toffe, fijne en onnozele mensen ;) Pakketjes komen altijd mooi en verzorgd aan, waarvoor dank! Alles altijd dik inorde! Groetjes vanuit België
Collect Together, Stay Together! Wij verkopen TCG producten zoals Pokémon, One Piece, Lorcana. Sealed thuis gestuurd of live geopend! Wij zijn namelijk ook dagelijks live op Tiktok en wekelijks op Whatnot. Kom gerust eens gezellig langs om te kijken hoe we live pakjes openen! @brothersincardsofficial
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Brothers in Cards
Altijd goed verpakt en snel verzonden ook op de live op twitch super lieve mensen

Antwort von Brothers in Cards
Snel verzonden, zeer netjes verpakt en kreeg er nog een pak bij met glimmende kaartjes.
Leuk om de collectie mee te beginnen, bedankt!!

Antwort von Brothers in Cards
Eerlijke mening? Deze mannen en vrouwen zijn toppers. Leuk op de stream leuk in de omgang. Je ziet wat je koopt! Gaat er iets niet goed, dan word je waar kan zeker geholpen!!
Ook te vinden op beurzen, maar vooral op Twitch en Tiktok!
Toppers!!

Antwort von Brothers in Cards
Altijd super chille mensen , verzending gaat snel , goed verpakt
Kortom top service

Antwort von Brothers in Cards
beste en gezelligste Pokémon shop!
Snelle verzending én geen troep in huis van ‘t rippen, helemaal top!

mijn first pack opening op 16/02 was legendarisch
151 booster box ging gek! veel hitjes wat niet veel gebeurd.
#Wincent #LuckyDex
Datum van ervaring (Elke dag toch gewoon!)

Antwort von Brothers in Cards
Top bedrijf, snelle levering, goede klantenservice en ook nog eens een geweldige stream

Antwort von Brothers in Cards
Top bedrijf met top service. Best in the game. Qua prijzen en communicatie!
Hier moet je zijn!

Antwort von Brothers in Cards
Aardige mensen. Hadden bij een grote bestellling wat gratis spul erbij gedaan echter waren mijn 151 displays niet allemaal netjes. Twee ervan hadden behoorlijke ingedeukte zijkant. Dit hadden ze niet vermeld en betaalde wel de volle mep.
Dat is niet zoals het hoort.
Verder wel snel verzonden.