Cavallaro Napoli Bewertungen 170

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik was een vaste klant van deze winkel. De kleding is mooi maar helaas gaat de kwaliteit énorm achteruit. 2 half zip sweaters gekocht twv circa 150 euro per sweater. Na hooguit 3 keer wassen op handwa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik koop al vele jaren naar tevredenheid shirts bij Cavallaro als in Nederland ben. Nooit problemen tot recent, waar ik pas achter kwam toen ik weer op reis was. Dit werd echter direct en keurig opgel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had een probleem met nieuw overhemd. Snel en goed geholpen. Klacht naar tevredenheid afgerond. Niet voor niets bestaat de hele garderobe uit Cavallaro

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een outfit besteld via “shop the look” op de website van Cavallaro. Eén van de items (t.w.v. €160) bleek echter niet leverbaar. Hier ben ik niet proactief over geïnformeerd; pas na eigen navraag k... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft
  2. Oberbekleidungsgeschäft
  3. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dressing well is easy when done with Cavallaro.

3.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben goed geholpen door medewerker Nikky…

Ik ben goed geholpen door medewerker Nicky. Er bleef steeds een nota open staan bij Afterpay. Dat ging om 0.99 eurocent. Maar inmiddels waren daar al 2 keer incassokosten over heen gekomen. Na veel heen en weer gemaild en gebeld is het uiteindelijk goed afgerond. Heel fijn.

14. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topservice en goede kwaliteit kleding

Naast prachtige en goede kwaliteit kleding hebben ze ook een fantastische service.
De dame, Nikky, van de klantenservice heeft mij enorm geholpen met een zoekgeraakt pakket door een fout van DHL.
Deze heeft helaas de stickers , bij ophalen van 2 pakketten, verwisseld .
Daardoor is het pakket van Cavallaro bij een ander postorderbedrijf bezorgd. Deze heeft mij echt in de kou laten staan. Nikky heeft mij enorm geholpen om dit euvel op te lossen. Echt geweldig !!

22. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blauwe polo verkleurd snel in de zon

Blauwe polo verkleurd snel in de zon. Contact opgenomen met klantenservice. Polo ter beoordeling terug gestuurd. Heb een tegoed gekregen om te besteden in shop. Wat een klasse service. Dit hadden ze natuurlijk niet hoeven doen. Maar erg blij mee!

22. Juli 2022

WAAR-DE-LOZE kwaliteit

WAAR-DE-LOZE kwaliteit! De producten zien er op het eerste gezicht mooi uit. Designs en patronen valt niets op aan te merken. Gezien de prijsstelling mag je dan ook een deugdelijk product verwachten. Maar niets is minder waar. De kwaliteit van de kleding is uitzonderlijk slecht. Door de jaren heen zijn maar liefst 8 (!) verschillende overhemden tijdens het dragen gescheurd op de ellebogen. En niet na jarenlange dienst, nee, na enkele maanden. De broeken zijn niet veel beter, de zoom in de pijp liet na enkele keren dragen los. In sommige gevallen werkt de klantenservice mee, ze hebben één hemd vergoed. Maar er liggen evengoed zeven "zo goed als nieuwe" hemden in de container, compleet onbruikbaar met zo'n scheur. Na zoveel jaren proberen ben ik er klaar mee. Laat je niet verleiden door de eerste indruk. Zoals gezegd, modellen, patronen, website, alles ziet er keurig uit. Maar verwacht niet dat je product een lang leven beschoren is. Incidenten kan ik inkomen, maar 8 overhemden die binnen enkele maanden sneuvelen, dat is geen toeval meer.

18. Juli 2022

Beste Jasper,

Wat vervelend om te horen. Dat is natuurlijk niet bedoeling. Zou u contact per mail met ons kunnen opnemen: support@cavallaronapoli.com. Wij zouden graag met u naar een oplossing willen kijken.

Cavallaro Napoli
Nikky

Super service!

Ha Nikky, hartelijk dank voor je service. Zowel de tegoedbon en het feit dat je al de artikelen weer in de winkelwagen hebt geplaatst.
Ik zou wensen dat het bij elk bedrijf zo zou gaan.
Complimenten hoor, ik ben een zeer tevreden klant.
Dikke 10!

Hartelijke groet,

Robert de Rijcke.

17. Juli 2022

Allerslechtste klantenservice ooit

Allerslechtste klantenservice ooit!

Probeer al weken mijn bestelling te retourneren nadat de koerier nooit is komen opdagen bij mij thuis maar krijg 1x in de 2 weken reactie waarbij er gewoon omheen gepraat wordt.

Ik bestel hier nooit meer!

13. Juli 2022

Beste John,

Wat vervelend om te horen dat uw retour aanmelden niet geheel soepel is verlopen. Helaas was het die periode enorm druk op de klantenservice, waardoor de reactie tijd wat langer kon zijn, dan wat u normaal gesproken van ons mag verwachten.

Om uw retour aan te melden hebben wij enige informatie van u nodig, om te kunnen achterhalen om welke specifieke order het gaat.

Hopelijk heeft u toch nog uw order kunnen retourneren.

Onze excuses voor het ongemak.

Customer Care

Zeer slechte kwaliteit!

Zeer slechte kwaliteit!
3 dames business blouses binnen een half jaar gescheurd op de elleboog.
De laatste die ik heb zitten ook al vale plekken op, durf deze niet meer te dragen aangezien het niet echt representatief is de hele dag met een scheur in mijn blouse te lopen. Vind dit heel jammer aangezien ik de pasvorm erg fijn vind.

11. Juli 2022

Beste mevrouw Pagano,

Wat vervelend dat uw blouses zijn gescheurd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor.

Zou u contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dan lossen wij dit graag voor u op!

Wij zijn te bereiken op 023 303 03 69

Nikky

Gat in polo

Tijdje geleden een witte polo van Cavallaro Napoli gekocht en na 2x wassen ontstond er ineens een gat onderin bij de naad. Klantenservice bood aan de polo gratis terug te sturen en na een week kreeg ik gratis een nieuwe polo thuis gestuurd. Heel vriendelijk contact met klantenservice en klacht super netjes afgehandeld!

1. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige stijlvolle kleding en snelle levering

Prachtige stijlvolle kleding, goede kwaliteit, niet duur en snelle levering. Mocht jouw bestelling niet passen kan het snel omgeruild of geretourneerd worden. Snelle en correcte afhandeling van retour zendingen. Ik kan kopen bij Cavallaro Napoli iedereen aan bevelen.

14. Juni 2022

Klacht zeer netjes opgelost

Had twee polo's besteld. Helaas ging bij een ervan het Cavallaro logo na twee maal wassen eraf. Klacht ingediend en die werd zeer snel en accuraat opgepakt. Klacht bleek terecht en een nieuwe polo werd snel opgestuurd. Fantastische service.,

9. Juni 2022

Top kleding & goede service

Top kleding & goede service!
De kleding van Cavallaro bevalt mij altijd erg goed. Ik koop al een aantal jaar regelmatig kleding bij Cavallaro en dit zal ik ook blijven doen. Toen er dit keer iets mis ging met her verrekenen van de korting werd dit netjes opgelost. Dus met de service zit het ook nog eens goed.
Kortom, fijn bedrijf en goede kleding!

31. Mai 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede, snelle service

Altijd goede kwaliteit kleding, snel besteld en bezorgd. Nu een probleempje met kortingscode, werd na bestelling snel op mijn opmerking gereageerd en ontving het bedrag binnen 1 of 2 dagen al.

13. Mai 2022

Gewoon top!

Bestellen en leveren verloopt hier altijd soepel. Kleding netjes verpakt in de doos. Kwaliteit van de kleding is zeer goed te noemen. Blij dat ik merk heb ontdekt! Laatst is mijn retourpakket zoekgeraakt en hun hebben netjes naar een passende oplossing gezocht. Communicatie via de klantenservice prima!

7. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klacht, maar super goed opgelost.

Ik had een klacht over een product, is heel snel actie op ondernomen en ze zijn met een goede oplossing gekomen. Normaal nooit problemen met hun producten, 1x wel en direct een goede oplossing geboden. Super fijn!

1. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en snelle, goede service!

Vrijdag om 20.00 uur een bestelling geplaatst en zaterdagochtend al geleverd.
Het vest bleek maat l te zijn terwijl het als s gelabeld was. Na contact met de klantenservice het nieuwe vest de woensdag erop al ontvangen.

24. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, past goed, goede aftersales!

21. März 2022

Beste Kjeld,

Bedankt voor uw review.

Fijn dat u zo tevreden bent!

Britt

Dikke 10!

Ik heb contact gehad met een hele vriendelijke medewerkster. Ze reageerde snel en ze was heel attent. Een dikke tien!

18. März 2022

Beste,

Wat fijn dat u zo snel antwoord heeft gehad op uw vragen.
Tegenwoordig gebruiken wij veel de chat om onze klant zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen.

Britt

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr