Per abuis bij levering verkeerde maat ontvangen. Direct omgeruild gekregen voor de juiste maat en uiterst vriendelijke en persoonlijke communicatie, geen emails of chatbots, gewoon een vriendelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooie collectie jeans in verschillende kleuren, breedte en lengte maten. Heerlijk stretch die het draagcomfort optimaal maakt. Service heel goed en klantenservice denkt ook echt met je mee. Voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooie spijkerbroeken welke lekker zitten, zowel zakelijk als casual helemaal prima. Prima respons klanten service, vanwege twijfel over de maat en ter voorkoming van heen en weer sturen van spijkerbro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bukser Jeans is hét merk dat zich richt op het leveren van stijlvolle en kwalitatieve jeans voor de formele gelegenheden en voor de professionele, stijlvol geklede man. Het is opgericht door Nino Sumah, een enthousiaste en gedreven ondernemer die een passie heeft voor hoogwaardige mode en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Nino's visie voor Bukser Jeans is duidelijk: hij wil ervoor zorgen dat onze jeans de favoriete keuze worden voor mannen bij formele gelegenheden en een essentiële rol spelen in hun garderobe. Hij begrijpt dat kleding meer moet zijn dan alleen een esthetische keuze. Daarom legt hij de nadruk op duurzaamheid en ethisch verantwoorde praktijken in het productieproces van onze jeans. Nino gelooft dat mode een positieve impact moet hebben op de wereld en bijdraagt aan een betere toekomst. Een van de kenmerken waar Nino bijzonder trots op is, is de unieke pasvorm van Bukser Jeans. Hij begrijpt dat comfort en zelfverzekerdheid essentieel zijn bij het dragen van kleding, en hij heeft dan ook veel aandacht besteed aan het creëren van de perfecte pasvorm. Met lengtematen variërend van 32 tot 38 bieden we een ruim assortiment aan, waardoor we lange mannen zoals Nino zelf de mogelijkheid geven om jeans te vinden die perfect bij hun lengte passen. Dit maakt Bukser Jeans uniek en onderscheidend. Bukser Jeans is meer dan alleen een kledingmerk. Het is een statement van stijl, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We nodigen gelijkgestemde individuen en potentiële partners uit om met ons samen te werken en deel uit te maken van onze missie om hoogwaardige, maatschappelijk verantwoorde mode te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via info@bukserjeans.com om de mogelijkheden te verkennen en gezamenlijk te streven naar een stijlvolle en duurzame toekomst.
Ambachtweg 2, 5731 AG, Mierlo, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Ik had me in de lengtematen vergist, ruilen was geen probleem en de broeken zijn perfect. Prima zaak!
Goedemorgen service en goed product.
Kwalitatief een goede jeans
Conform afspraak geleverd, heel tevreden met de broeken en keurig verpakt

Antwort von Bukserjeans
Per abuis bij levering verkeerde maat ontvangen. Direct omgeruild gekregen voor de juiste maat en uiterst vriendelijke en persoonlijke communicatie, geen emails of chatbots, gewoon een vriendelijk telefoontje.
Echt top broeken, super kwaliteit, lekkere stretch, zitten als gegoten. Ik heb inmiddels een 2e aankoop gedaan in een andere kleur. Kwalitatief zeker zo goed of beter als de bekende grote merken.
Erg tevreden klant.

Antwort von Bukserjeans
Goed geholpen en zeer klantvriendelijk, de jeans van Bukser zijn super.

Antwort von Bukserjeans
Omschrijving van het product is overeenkomstig de waarheid.
Je merkt direct de hoogwaardige kwaliteit.
Voor mij een positieve ervaring om ook met anderen te delen.

Antwort von Bukserjeans
Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kom hier zeker vaker terug

Antwort von Bukserjeans
Perfecte service en snelle levering, niet moeilijk doen maar zeer klantvriendelijk meedenken in oplossingen.

Antwort von Bukserjeans
Super mooie broek, keurige levering, echter broek was een tijdje niet leverbaar en ik kreeg daar geen bericht over, heb dus zelf na 2 weken gebeld waar de broek bleef en kreeg toen wel een welgemeend excuus dat er geen melding van was gedaan. Voor de rest Super

Antwort von Bukserjeans
Ik bestelde een maat 32 lengte, maar kreeg 34 of 36. Staat wel 32 op. Pasvorm en snit zijn wel erg goed.

Antwort von Bukserjeans
Service heel goed en klantenservice denkt ook echt met je mee.
Voor de juiste pasvorm als je twijfelt gewoon een pas afspraak maken.

Antwort von Bukserjeans
Super fijn materiaal, pasvorm is prima. Een klein minpuntje en de lengte. Ik heb altijd 30-30, maar bij deze lengte 30 voor mij was net iets langer dan normaal. Ik weet niet wat de reden zou zijn maar is niet anders. Maar behalve dat, top product, zeker aanraden.

Antwort von Bukserjeans
Omschrijving op site is helemaal juist. Snel mogen ontvangen, super, ben er blij mee.

Antwort von Bukserjeans
Niets dan lof over Bukserjeans; zit als gegoten. Ik heb nu m’n derde jeans besteld en wordt er blij van; door de hoge kwaliteit gaat ie ook lekker lang mee. Ik merk dat ik niet meer naar andere broeken uit de kast grijp. Succes met je bedrijf.

Antwort von Bukserjeans
Bukser is heel goed in het aanprijzen van de jeans. Gewoon een goed verhaal. Dat schept hoge verwachtingen. Ik twijfel erover of die verwachtingen worden waargemaakt.

Antwort von Bukserjeans
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.