Ik was een vaste klant van deze winkel. De kleding is mooi maar helaas gaat de kwaliteit énorm achteruit. 2 half zip sweaters gekocht twv circa 150 euro per sweater. Na hooguit 3 keer wassen op handwa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik koop al vele jaren naar tevredenheid shirts bij Cavallaro als in Nederland ben. Nooit problemen tot recent, waar ik pas achter kwam toen ik weer op reis was. Dit werd echter direct en keurig opgel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Had een probleem met nieuw overhemd. Snel en goed geholpen. Klacht naar tevredenheid afgerond. Niet voor niets bestaat de hele garderobe uit Cavallaro
Unternehmen hat geantwortet
Een outfit besteld via “shop the look” op de website van Cavallaro. Eén van de items (t.w.v. €160) bleek echter niet leverbaar. Hier ben ik niet proactief over geïnformeerd; pas na eigen navraag k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dressing well is easy when done with Cavallaro.
Waarderveldweg 87, 2031 BK, Haarlem, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Fantastische aftersales hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren, Sophie heeft mij zeer goed geholpen en super snelle feedback!
Kort om een fantastisch bedrijf met mooie spullen.
Rob van Dongen

Antwort von Cavallaro Napoli
Mooie spullen, alleen voor 21.00 uur online bestellen en de volgende dag leveren schept helaas een verwachting die zij niet kunnen waarmaken.
Klantenservice was ook niet heel vriendelijk.
Beetje jammer

Antwort von Cavallaro Napoli
Prima service, mooie producten en geen gedoe.

Antwort von Cavallaro Napoli
Ik kom regelmatig bij de brand store in Groningen en heb al veel Cavallaro kleding aangeschaft, maar met de webshop heb ik helaas slechte ervaringen.
Van 2 best prijzige T-shirts was de kwaliteit echt drastisch afgenomen na één keer wassen. De kraag was lelijk gekruld en het zag er niet meer uit. Dit ben ik echt niet gewend van jullie. Het voelde erg goedkoop aan. Ik heb ze daarom retour gestuurd en na een week onderzoek ontving ik een restituatie in de vorm van een giftcard twv de aanschafprijs zodat ik iets nieuws kon bestellen..
Ik heb dus maar een trui en opnieuw 2 t-shirts besteld, tegenwoordig met verzendkosten. Door vertraging werd de verzending een paar dagen uitgesteld en werd het pakket uiteindelijk vandaag bezorgd. Tegelijkertijd ontving ik een mail dat 1 T-shirt niet leverbaar was en dus terugbetaald zal worden..
Ze sturen deze dus niet na en als ik hem alsnog wil zal ik dus een nieuwe bestelling moeten plaatsen met weer verzendkosten. Ik vind het gek dat jullie een incomplete bestelling zonder navraag opsturen.
Iets retour sturen is inmiddels betaald (€5,45) vanwege milieubewustheid, maar je kan een online aankoop dan weer niet bij een winkel inleveren..
Jullie vragen behoorlijk stevige prijzen voor kleding, maar de kwaliteit en service lijken er niet bij te passen. Mijn enthousiasme is flink gezakt tot het punt dat ik twijfel of ik nog meer kleding van jullie zal aanschaffen.
De webshop raad ik voor nu in ieder geval af, tenzij er verbetering komt. Daarnaast vind ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet meer in balans.
Maar het grootste gemis is een stukje persoonlijke service bij de klantenservice, ik voel me als klant niet echt gewaardeerd en dat is jammer.

Antwort von Cavallaro Napoli
Ik heb enkele weken geleden een bestelling bestaande uit twee pakketten geretourneerd. Eerst duurde het lang voordat het tweede pakket verwerkt werd. Meerdere malen contact met de klantenservice, maar elke keer werd me verzekerd dat het nu wel goed verwerkt was. Wat blijkt weer een artikel niet verwerkt a 200,- Wederom contact gezocht met de klantenservice en ondanks de belofte om binnen 10 uur reactie te geven nog niks gehoord. De klantenservice is waardeloos en de verwerking van de retouren flut. Dit is echt niet wat je verwacht van een premium merk. Ik was/ben vaste klant, maar op deze manier haak ik toch echt af.

Antwort von Cavallaro Napoli
Omslachtig retourproces. Retourneren kost geld. Op zich geen probleem maar word op voorhand nergens gemeld. Ook niet als je op info klikt op de website bij retourproces.

Antwort von Cavallaro Napoli
In elke winkels waar ik geweest ben altijd een super service gehad.
Altijd goed geholpen, en word heel prettig mee gedacht aan de ideeën die je hebt en de mogelijkheden die er zijn.
Ook de online klantenservice is erg fijn.
Je word altijd snel en duidelijk geholpen!
Dit merk is 100% het geld waard!

Antwort von Cavallaro Napoli
Cavallaro Napoli is al jaren mijn favoriete merk. De shirts zitten altijd perfect, voelen fijn aan en blijven mooi, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. Ook de broeken zijn erg comfortabel en hebben een stijlvolle uitstraling. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van kwaliteit en stijl.

Antwort von Cavallaro Napoli
Speciaal voor Cavallaro Den Bosch. Ik kwam hier omdat ik ooit in Breda zo ongeïnteresseerd, en onbeschoft behandeld bent door de vreselijke verkoper daar....wat blijkt Cavallaro is van mening dat deze man overal onbeschoft mag zijn en heeft hem nu in Den Bosch geplaatst....mij zien ze hier nooit meer, hij is nog even onbeschoft als in Breda

Antwort von Cavallaro Napoli
A good brand where I order regularly.

Antwort von Cavallaro Napoli
Velen hebben het over 'retourneren' dat betaald moet worden door koper, niet mee eens. Is dat terecht.....?
Antwoord van cavallaronapoli is in de trent voor het milieu. Best lach wekkend!
cavallaronapoli heeft kleding dat van bamboevezeles zijn gemaakt. Bamboe groeit wat ik weet niet in europa. Bamboe groeit in streken zoals Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Australië en het zuiden van Noord-Amerika. Bamboe kan in erg extreme omstandigheden leven. Sommige bamboesoorten groeien zelfs op 4000 meter hoogte in de Andes en Himalaya gebergtes.
Doordat Bamboe machinaal verwerkt wordt (fossile brandstof) krijgt men uitstoot dat schadelijk is voor het milieu. En dan heb ik het nog niet over het transport/vervoeren via de lucht, weg of de zee.
Cavallaronapoli en jullie geven als antwoord ' de milieu!' Geef gewoon toe dat jullie retourkosten niet willen betalen voor klanten.
Kopers bedrijf cavallaronapoli is zo'n 3.6 miljoen waard en willen niet eens de retour kosten betalen. Ik moet er om lachen.

Antwort von Cavallaro Napoli
De maten zoals aangegeven op de website zijn te algemeen, een slim fit 40 past prima, maar een normal fit 40 is als het hemd van je grote broer.
En dan als je het wilt omruilen betaal je 6 euro, omdat de kunnen doen. Terwijl ze zelf de fout hebben gemaakt.
Mooie spullen, maar ik bestel daar niet meer.

Antwort von Cavallaro Napoli
Te duur voor wat je krijgt. Pasvorm is vaak niet getailleerd en kwaliteit laat te wensen over; stoffen pillen snel.
Je betaalt zowel voor verzending als retourneren en retourneren gaat via de waardeloze dienst van DPD. Je pakket is ook niet standaard verzekerd maar ook daarvoor moet je extra betalen?! Gemiddeld ben je al snel €300 kwijt en de verzekering dekt tot €200. Zoiets belachelijks nog nooit meegemaakt.

Antwort von Cavallaro Napoli
Jas besteld via hun webshop. Linkermouw met een gat was dichtgenaaid in een andere kleur!!! Dus bewust een beschadigd artikel verstuurd. Waardeloos!! Gebeld en op hun verzoek een klacht ingediend. Klacht was uiteraard terecht en dat vond men vervelend natuurlijk bla bla. Ontvang ik vervolgens een mail met “ het bestede bedrag is nu een giftcard”. Maw mijn eigen geld is nu een giftcard geworden en of ik iets anders wilde uitzoeken. ipv de klant tegemoet te komen, word je eigenlijk benadeeld terwijl zijn een wanproduct hebben geleverd. Nooit meer bestellen hier!

Winkel in Laren.
Deze review is special voor de winkel in Laren.
02/02/2025 langs geweest en 2 overhemden gescoord dankzij de fantastische hulp van de medewerkster (ze kwam uit Almere). Erg vriendelijk,erg persoonlijk hulp en advies. Mevrouw aan de kassa was ook super aardig.. Wij hebben meer dit soort mensen nodig bij de winkels. Komen zeker terug!

Antwort von Cavallaro Napoli
Bestellen, telefoneren om hulp en reactie op de mail gaat bij de klantenservice altijd heel snel. Top.
Heb al eens eerder gemaild en gebeld dat de klantenservice heel goed op orde is
Complimenten voor alle collega's.
Fijne dag.

Antwort von Cavallaro Napoli
Mijn zwembroek was na een korte tijd verkleurd. Na een mail naar Cavallaro was het probleem snel opgelost en werden de kosten van de zwembroek vergoed.

Antwort von Cavallaro Napoli
Nette snelle en vriendelijke reactie n.a.v. een vraag van mij.

Antwort von Cavallaro Napoli
In twee verschillende bestellingen vijf artikelen gekocht bjj/van Cavallaro.
Bij de eerste bestelling, via een retailer, bleek dat op een sweater vlekjes zaten, die zich ook nog eens vermenigvuldigen en dus in aantal toenemen.
Melding gemaakt bij Cavallaro, maar omdat het door een retailer is verkocht, voelt Cavallaro zich niet verantwoordelijk.
Kennelijk worden de producten niet gecontroleerd voordat ze naar de retailer gaan.
De tweede bestelling rechtstreeks bij Cavallaro gedaan en weer zitten er vlekken op het artikel.
Weer contact opgenomen met Cavallaro. Eerst hetzelfde, standaard antwoord hoe vervelend men het vindt om vervolgens een terugstuurprocedure aan te geven die vele malen ingewikkelder is dan het plaatsen van een bestelling.
Kortom, nooit meer iets van Cavallaro bestellen. De kwaliteit is verre van goed qua product of service.

Antwort von Cavallaro Napoli
In winkel in Den Haag account laten aanmaken, waarbij ik mijn email en telefoon nummer moest opgeven. Nog geen uur later spam van shops zoals "raboom" en andere zooi op mijn mail, en nep-smsjes van NL en IT nummers.
Het is vrij duidelijk dat de ingevulde klantgegevens via Cavallaro doorgespeeld zijn. Of dit de medewerker of iemand met toegang tot het klantensysteem is, valt niet te zeggen...

Antwort von Cavallaro Napoli
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.