Ik vind het leuk dat deze winkel je aanmoedigt om iets anders te proberen in plaats van op veilig te spelen. Ik kocht een opvallende jas en kreeg meteen complimenten toen ik hem droeg, dus zeker de mo... Mehr ansehen
Oplichting,koop hier niets! Jas besteld zou watervast zijn.na lang wachten kwam het in de bekende plastic verpakking van Temu of dergelijke site. Jas was niet watervast ,ik bellen voor retour.er wor... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
nette werkbroek die gewoon comfortabel zit
Broek gekocht voor werk en hij ziet er netjes genoeg uit. Het is geen luxe maar hij zit comfortabel en doet gewoon wat hij moet doen.
durfde iets anders en kreeg meteen complimenten
Ik vind het leuk dat deze winkel je aanmoedigt om iets anders te proberen in plaats van op veilig te spelen. Ik kocht een opvallende jas en kreeg meteen complimenten toen ik hem droeg, dus zeker de moeite waard.
Chinese troep!
Chinese troep!! Nooit wat bij deze gasten kopen!!!
Pas op, oplichters
Pas op: oplichting! Kwaliteit waardeloos, terugsturen kan niet. Gewoon niet bestellen daar. Wel besteld? Doorgaan tot je geld teruggestort wordt. Duurt lang, maar volhouden, dit mag niet.
Oplichting,koop hier niets!
Oplichting,koop hier niets!
Jas was niet watervast ,ik bellen voor retour.er wordt niet opgenomen mails komen terug.toch maar de jas teruggestuurd maar is weer teruggestuurd.€100 lichter en waardeloze jas rijker
Dit is bedoeld om andere consumenten te…
Dit is bedoeld om andere consumenten te waarschuwen voor het bedrijf Noovamode. De website ziet er gelikt uit. Kleding die aangeboden wordt lijkt erg mooi en leuk te zijn. Niets is minder waar. En waar het vooral fout gaat is het retour beleid. Alles moet terug naar China gestuurd op eigen kosten. Dat begint vanaf €53. Om überhaupt info te krijgen hoe te retourneren ben je al zeker een week bezig met heen en weer mailen. Ik ben uiteindelijk akkoord gegaan met 35% terugbetaling en mag het product dan houden. Dat is een dure poetsdoek! Bestel hier niet zou mijn advies zijn!
Website looks nice and professional but…
Website looks nice and professional but in reality what is actually received is low quality temu or similar items, just marked up five or ten times the price. Also a very long delivery time, which also indicates they’re ordering from overseas.
Misleiding
Ruim drie(!) weken moeten wachten op een "fleecetrui" die, zo bleek ACHTERAF (kun je niet van de website aflezen) ergens uit China moest komen. Track and trace werkten niet. Uiteindelijk komt er een dun, plastic-achtig kledingstuk binnen. Niks fleece, niks kwaliteit, weggegooid geld. Terugsturen? Kost een flink bedrag. NIET BIJ DEZE WINKEL KOPEN!
Vage communicatie
Had een tas besteld. Op de foto’s bij de tas stond het merk Kurt Geiger, die tassen zijn normaal rond de 300 euro, maar deze tas was maar 40.
Ik kreeg na een week een mail met dat de tas door een storing toch niet meer op voorraad was. Deze mail kreeg ik overigens van een andere bedrijf (Laarhout mode). Ik heb daarna zelf contact gezorgd met Noovamode. Ik kreeg wel 6 mailtjes terug, op verschillende tijdstippen, met allemaal verschillende opties, van een nieuw artikel uitzoeken, tot 25% worden terugbetaald, naar voor 120% iets nieuws mogen uitzoeken. Ik heb steeds gereageerd dat ik graag het hele bedrag terug wilde. Uiteindelijk heb ik dit bedrag wel terug gekregen.
Ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling…
Ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling die ik waarschijnlijk nooit zal ontvangen
Ik was op zoek naar een kaki blouse voor op safari verder ook niet gekeken maar dit blijkt de zoveelste nep dropshipment firma te zijn met 3 levertermijnen
nu niet,dan niet,nooit niet Oppassen dus
Producten van Temu
Producten vind je ook gewoon op Temu voor minder dan de helft van de prijs, doorverkoopsite.
Ik bestelde een blouse omdat ik de…
Ik bestelde een blouse omdat ik de kleur prachtig vond en zodra ik hem aantrok voelde ik me meteen wat stralender. De stof had iets dikker mogen zijn maar voor deze prijs is het prima. Met gouden oorbellen erbij voelde mijn hele look ineens heel chic.
Ik hou ervan hoe kleurrijk Noovamode…
Ik hou ervan hoe kleurrijk Noovamode eruitziet. Het voelt alsof je door een moodboard bladert. Ik kocht een winterjas en die kwam netjes verpakt binnen zonder losse draadjes. De pasvorm was iets ruimer dan verwacht maar juist fijn voor laagjes. Ik voel me onverwacht zelfverzekerder als ik hem draag.
Het bruine bikerjack is inmiddels mijn…
Het bruine bikerjack is inmiddels mijn standaard jas wanneer ik koffie ga halen of boodschappen doe. Het geeft elke outfit net wat extra zonder zwaar aan te voelen. De verzending verliep verrassend soepel en ik kon alles makkelijk volgen. Echt een kledingstuk dat mijn zelfvertrouwen een boost geeft.
De laarzen die ik kocht kwamen in een…
De laarzen die ik kocht kwamen in een stevige doos en hadden helemaal geen geur, wat zeldzaam is bij online bestellingen. Ze zijn comfortabel voor korte wandelingen maar ik zou er geen hele dag op lopen. Ze passen wel prachtig bij mijn winterjas dus dat is een win.
Het bruine jasje met verstelbare mouwen…
Het bruine jasje met verstelbare mouwen is superpraktisch voor de herfst. Het combineert mooi met sweaters en behoudt zijn vorm. De verzending duurde iets langer door de voorraad maar de klantenservice hield me vriendelijk op de hoogte. Het was het wachten waard.
The shopping experience felt very…
The shopping experience felt very organized and modern. I love it when a website feels cheerful instead of overwhelming. I bought a sweater, and it's soft enough to wear all day at home. I had to trim a few threads but otherwise it's all good.
Ik bestelde een winterjas en was…
Ik bestelde een winterjas en was positief verrast door hoe licht hij aanvoelt terwijl hij toch warm genoeg is voor op de fiets. De pasvorm is sportief zonder strak te zitten. De levering duurde on
geveer een week en alles kwam onbeschadigd binnen. Het ontwerp laat me er zelfs op casual dagen verzorgd uitzien.
Mijn regenjas van Noovamode is ideaal…
Mijn regenjas van Noovamode is ideaal tijdens plotselinge regenbuien. De capuchon blijft eindelijk eens goed zitten. Het materiaal is niet dik maar perfect voor dagelijks gebruik. De kleur zorgt ervoor dat ik me zichtbaar en vrolijk voel.
De jas die ik bestelde zag er prachtig…
De jas die ik bestelde zag er prachtig uit op de foto en past verrassend goed bij mijn kleine lengte. De stof is niet superdik maar perfect voor tussenseizoenen. De kleur zorgt ervoor dat ik me op grijze ochtenden toch wat vrolijker voel. Noovamode raakt dat shine idee echt goed.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.