Batterilageret.dk Bewertungen 1’010

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1010 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Levering af 1/3 batterier med for lidt kapacitet

Generelt når ordrer lever op til forventningerne er der ingen problemer med leverandøren. Leveringeren går ganske okey. Godt nok lover de dag-til-dag levering, men det plejer at tage 2-3 dage at få ens ordre leveret - træls når man forventer at have varen dagen efter. Det er hvad det er ...
Når man får en leverance hvor 1/3 af batterierne ikke har fuld kapacitet og sender en pæn forespørgsel om hvad vi lige gør for at få styr på dette bliver man udspurgt om alt muligt for mig at se irrelevante spørgsmål - total mistroisk overfor mig som kunde. Leverandøren ønsker ikke at løse problemet. At sende ordren retur vil være en dyrere løsning for mig og jeg må leve med at det er en useriøs leverandør der ikke ønsker at løse problemet.
Det er S I D S T E gang jeg køber her !!
... og jeg vil anbefale andre at passe meget på.

SVAR på kommentarer fra Leverandøren:
- Jeg oplyste flere gange hvilket produkt jeg har købt uden at leverandøren slog op på producentens hjemmeside for at tjekke om jeg har valgt det rigtige produkt. Det ville have svaret på leverandørens spørgsmål ret hurtigt.
- Jeg oplyste også at flere af batterierne virker efter hensigten kører ganske udmærket i andre af produkterne, men når jeg flyttede de dårlige batterier rundt til en af de andre flyttede batteri-problemerne med. Der er fejl på batterierne og leverandøren forsøger at køre mig træt i spørgsmål som leverandøren selv hurtigt kunne have fundet svar på.

2. SVAR på leverandørens kommentarer:
- Det er klart specificeret hvilket batteri der skal anvendes og på leverandørens hjemmesiden anvendes samme specifikke batteribetegnelse (CR-SL760).
- Leverandøren forholder sig ikke til at jeg meddeler at alle de andre batterier virker i produktet helt efter hensigten og at det kun er nogle af batterierne der ikke virker.
- Leverandøren forholder sig stadigvæk ikke til at når de dårligere batterier flytter over i et andet produkt (samme modelserie) så følger batteri-problemerne med.
- Leverandøren foreslår at jeg sender ALLE batterierne retur til trods for at 2/3 af dem virker 100% efter hensigten ... det giver ingen mening.

KÆRE LÆSER: Det du læser her er blot et mindre uddrag af den korrespondance der foregår på mail. Dette er lige præcis det jeg gerne vil advare dig imod. Leverandøren bliver ved med at køre på dig som kunde indtil du giver op.

Med endnu et svar fra leverandøren om usandheder i ovenstående fra undertegnede tilbyder jeg gerne den fulde mail-korrespondancen til den køber der ønsker at forholde sig til hvordan det reelt forholder sig og ved selvsyn se hvem der omgås sandheden lemfældigt.

15. Juli 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Martin, tak for din efter 3 min og du samtidig er bekendtgjort med at vi undersøger sagen, med leverandøren af dit produkt så du får en løsning der fungerer. Som du selv nævner så får du en masse spørgsmål- korrekt ! Men det er nødvendigt for at løse problemet, vi er klar over at du mister tålmodigheden med de svar vi har modtaget retur - men vi sender ikke nye varer afsted af samme fabrikat før der er klarhed over et evt problem med kompatibilitet mellem batterierne og det produkt du har købt hos en anden leverandør.
Når de har responderet på vores henvendelse på en Tirsdag kl 19:30, hvor vi har afsluttet vores korrespondance, så har du svar umiddelbart efter.
Vil du returnere varerne så sender vi naturligvis en Returlabel.

Hej Martin, din leverandør oplyser at generelt bruges 3,6v 14500 batterier - det er ikke en standard desværre. Du er tilbudt retur af varen, det står ved magt.
Kære Martin, vi giver aldrig op på at levere det bedste produkt til den rigtige pris og på den tid vi lover - men din anmeldelse er så fuld af ukorrekte kommentarer på vores ydelse og service at vi hellere ser handlen annulleret - derfor tilbydes du en fuld kreditering og varen retur.
Vi kommer ikke til at levere en vare før det er fastlagt hvad årsagen til dit problem er, det vil vi ikke medvirke til - det lever vi med.
Men dine usandheder, mangler i udsagn kan vi naturligvis ikke stå på mål for, læs tråden og forstå hvad vi tilbyder
Med lidt research beskriver producenten af dørlåsen at der skal anvendes batterier af modellen SL-CR760/LS14500 14.04.602-7 med EAN-nummer: 5204679013704. Er det disse batterier jeg har modtaget fra dig?

Hvis ja, så vil jeg gerne have byttet de fire batterier der mangler kapacitet. Når du har sendt de 4 batterier med en returlabel, sendes de andre batterier

Nej det behøver jeg ikke, din leverandør beskriver det ikke nærmere.

Vil du have en Returlabel kommer den på mail, alternativt er du velkommen til selv at returnere batterierne.
Batco Nordic ApS

Du må lige forklare mig lidt nøjere hvad der er af forskellige modeller indenfor LS14500 ... det er vel stort set det samme AA størrelse batteri på 3,6 volt, bygget på lithium-thionylclorid (Li-SOCl2), industribatteri, ca. 2.600mAh og fås i forskellige udgaver alt efter montage, men stadig det samme batteri. Der findes givet en stribe forskellige producenter der dog alle skal leve op til specs for at kunne kalde det et CR-SL760/LS14500 batteri

Jeps men er 14500 batteri er mange ting.

Electronic Lock "E-Win" RFID & Bluetooth, Left, Alu Look,

Du har ikke ret, beklager. Det står øverst i overskriften.

Den tirsdag den 15. juli 2025 kl. 21.17.28 CEST skrev Info Batterilageret

Vi kommer ikke i mål her, og producenten anbefaler ikke dette eller noget andet specifik batteri.

Batco Nordic ApS

Jeg har jo netop købt de batterier som producenten anbefaler ... hvorfor skal jeg pludselig sende alle batterier retur når der kun er problemer med 4 af dem?

Den tirsdag den 15. juli 2025 kl. 21.10.34
Jeg synes vi skal tage dem alle retur, så kan du frit få nogle andre leveret som din leverandør af låsene anbefaler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering fra det store udvalg.

9. Juli 2025

Hej Knud

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os, at både udvalget og den hurtige levering har gjort et godt indtryk.

Du ønskes en rigtig god dag.

Første klasse service!

12. Juli 2025

Hej Andrew

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Batterilagerets gode service.

PostNord meldte min forsendelse fra Batterilageret “tabt” og kunne derfor ikke levere den (!). Efter en snak med Stine på Batterilageret i Randers blev der omgående sendt et nyt batteri til min modtagepakkeshop. Jeg hentede dagen efter. Super-service! Det kunne simpelthen ikke gå hurtigere. Handler gerne her igen!

8. Juli 2025

Hej Wilfred

Mange tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den.
Det er altid frustrerende, når en forsendelse går tabt, men vi er rigtig glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig uden yderligere ventetid.

Tak for de pæne ord. Vi ser frem til at handle med dig igen!

Genoprettet tillid

Min tidligere oplevelse med at ordren var forkert, skrev de hér at jeg skulle tage kontakt til kundeservice (hvilket jeg gjorde). De var så serviceminded at de samme dag personligt kom og afleverede den korrekte ordre, da jeg ikke boede langt fra dem.
Tak!
Jeg kan kun anbefale dem!
Kirsten Brønnum

4. Juli 2025

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord!

Vi beklager den første fejl, men er glade for, at vi hurtigt kunne få det løst på en måde, du er tilfreds med.
Det glæder os meget, at du vil anbefale os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vare og hurtig levering. Det kan ikke gøres bedre.

Jeg bestilte et termometer og var lidt nervøs over den skrøbelige vare. Men det var der ingen grund: den var pakket rigtigt, så den ikke kunne bevæge sig og var isoleret fra pakkens sider.
Bestilte varen den ene dag kl. 11.58 og kunne afhente den dagen efter i pakkebutik kl. 11.20.
Så kan det vist ikke gøres bedre!

9. Juli 2025

Hej B.O.

Tusind tak for dine pæne ord og for at dele din oplevelse!
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med hele forløbet, og at termometeret kom hurtigt og sikkert frem i en god indpakning.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Gardena batteri

Fik hurtigt et batteri som jeg ikke har kunnet finde andre steder😁

1. Juli 2025

Hej Jesper

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du fandt det Gardena-batteri, du manglede i vores sortiment, og at det blev leveret hurtigt.

Du er altid velkommen hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at bestille batterier

Det var nemt at bestille batterier. Hurtig levering, en positiv oplevelse.

1. Juli 2025

Hej Elo

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop og den hurtige levering.

Vi håber at få lov til at betjene dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig og sikker levering

30. Juni 2025

Hej Asger,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt og sikkert frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Alt efter bogen

Har købt en mikroovn, har ikke taget den i brug endnu, men det er anden gang jeg handler her, og jeg kan ikke klage, alt er gået helt efter bogen. Så bestemt et sted der er værd at handle hos.

30. Juni 2025

Hej Jimmy

Tusind tak for den fine anmeldelse og for endnu en gang at vælge os.
Det glæder os at høre, at alt er forløbet, som det skulle.

Du ønskes en rigtig god dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

annoncen sagde 1 PK men fik tilsendt 1…

annoncen sagde 1 PK men fik tilsendt 1 stk
vildledende markedsføring 😩

20. Juni 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Jesper, der er ikke noget vildledende eller forkert opgivet på produktet. Du havde til gengæld spørgsmål til hvilken sikring, der er sendt til dig. De billeder vi efterspørger er ikke fremsendt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubehøvlet opførsel fra batterilageret.

Ubehøvlet sælger. Har købt en Powerbank hos dem, og ringer for at høre om et problem med den. Det eneste han havde i hovedet var ordrenummer, som jeg ikke lige havde ved hånden, og fik så den besked, at så kunne de ikke gøre noget. UPS, og så spurgte jeg om de ikke kunne finde den via mit telefonnummer.
Han svarede overlegen, ubehøvlet, og dumt...Nej. Normalt kan man det.

17. Juni 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Preben, du blev pænt og høfligt spurgt ind til dit ordrenummer 3 gange. Således vi kan afhjælpe dit spørgsmål omkring den bestilte vare, som du blev gjort bekendt med kan vi løse det nemt og hurtigt når vi har dit ordrenummer. Det besvarede du med at afbryde opkaldet, men du er altid velkommen til at tage kontakt naturligvis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god og hurtig ekspedition og…

En rigtig god og hurtig ekspedition og god indpakning.

16. Juni 2025

Hej Kaare,

Mange tak for din feedback! Det glæder os, at du oplevede en god og hurtigt ekspedition, og at indpakningen var i orden.

Vi ser frem til at handle med dig igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine kufferter leveret som lovet.

16. Juni 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Vi håber, at du bliver glad for dine køb.

Rigtig god dag

Sløv og sen afsendelse.

11. Juni 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din ordre blev forsinket – vi forstår godt, at det kan være frustrerende.

Vi gør altid vores bedste for at sende alle ordrer hurtigt afsted, men i dette tilfælde opstod der én dags forsinkelse på grund af stor travlhed efter helligdage.

Vi tager din feedback til efterretning og vil tage det med i vores overvejelser om bemanding omkring helligdage.

Vi håber, at du ellers har været tilfreds med din ordre, og at vi får lov at betjene dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god og hurtig ekspedition

En rigtig god og hurtig ekspedition. Levet dagen efter tingene var pakket. Fungere perfekt og lever mere end op til mine forventninger.

7. Juni 2025

Hej Freddy

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med en hurtig ekspedition og levering, og at dine varer lever op til dine forventninger.

Vi håber at få lov til at betjene dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad for mine batterier og de…

Jeg er glad for mine batterier og de kom hurtigt

28. Mai 2025

Hej Winni

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med batterierne og den hurtige levering.

Vi ser frem til forhåbentlig at betjene dig igen!

Super tilfreds! 😃

Jeg skrev til dem i søndags, om jeg kunne nå at få leveret 2 jagtstole inden torsdag, da jeg skal til Jelling festival og pga. ryg, har jeg brug for at sidde ned engang imellem. Jeg fik svar inden for 10 min. at det godt kunne lade sig gøre. Så jeg bestilte dem på hjemmesiden og i dag tirsdag, har jeg fået stolene leveret. Man kan aldrig regne med, om det tager 2 dage eller 2 uger pga. dao, GLS, postnord osv. så jeg var noget skeptisk… Men er glad og tilfreds med varen.

28. Mai 2025

Hej Anja

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du fik hurtig besked og at stolene nåede frem i god tid.
Vi håber, du får en rigtig go’ festival og får glæde af stolene.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig en dårlig oplevelse.

Virkelig en dårlig oplevelse.
Positivt varen kom hurtigt derfor ikke kun en stjerne.

Jeg købte en el-køleboks til omkring 500 kr. produktet er SÅ dårligt og i sådan en kvalitet at man skulle tro det var købt ved TEMU. Da jeg konfrontere shoppen med det, får jeg at vide at den ikke kan returneres da den er taget i brug og de i øvrigt aldrig har fået lignende klager.

Nu står jeg tilbage med et nærmest ubrugelig produkt og er nødt til at købe en ny et andet sted.
Jeg handler aldrig her igen!

10. Mai 2025

Hej Lotte,

Tak for din tilbagemelding.
Som du også nævner, har vi distribueret et stort antal af den samme el-køleboks uden tidligere klager. Hvis produktet var defekt, ville vi selvfølgelig tage hånd om sagen. Ved produkter, der ikke lever op til det forventede, som i dette tilfælde, er kunder altid velkomne til at sende det retur, men du har oplyst, at du havde taget produktet i brug, samt ikke længere havde emballagen, hvorfor dette er en faktor i, at vi ikke kan tage produktet retur.

Vi beklager, at din oplevelse hos os ikke har levet op til det forventede.

Hurtig præcis levering

Hurtig præcis levering. Sådan!

8. Mai 2025

Hej Torben,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen levede op til forventningerne.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb og vender tilbage en anden gang.

Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr