varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak
Unternehmen hat geantwortet
www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.
Virkevangen 48 b, 8960, Randers SØ, Dänemark
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Generelt når ordrer lever op til forventningerne er der ingen problemer med leverandøren. Leveringeren går ganske okey. Godt nok lover de dag-til-dag levering, men det plejer at tage 2-3 dage at få ens ordre leveret - træls når man forventer at have varen dagen efter. Det er hvad det er ...
Når man får en leverance hvor 1/3 af batterierne ikke har fuld kapacitet og sender en pæn forespørgsel om hvad vi lige gør for at få styr på dette bliver man udspurgt om alt muligt for mig at se irrelevante spørgsmål - total mistroisk overfor mig som kunde. Leverandøren ønsker ikke at løse problemet. At sende ordren retur vil være en dyrere løsning for mig og jeg må leve med at det er en useriøs leverandør der ikke ønsker at løse problemet.
Det er S I D S T E gang jeg køber her !!
... og jeg vil anbefale andre at passe meget på.
SVAR på kommentarer fra Leverandøren:
- Jeg oplyste flere gange hvilket produkt jeg har købt uden at leverandøren slog op på producentens hjemmeside for at tjekke om jeg har valgt det rigtige produkt. Det ville have svaret på leverandørens spørgsmål ret hurtigt.
- Jeg oplyste også at flere af batterierne virker efter hensigten kører ganske udmærket i andre af produkterne, men når jeg flyttede de dårlige batterier rundt til en af de andre flyttede batteri-problemerne med. Der er fejl på batterierne og leverandøren forsøger at køre mig træt i spørgsmål som leverandøren selv hurtigt kunne have fundet svar på.
2. SVAR på leverandørens kommentarer:
- Det er klart specificeret hvilket batteri der skal anvendes og på leverandørens hjemmesiden anvendes samme specifikke batteribetegnelse (CR-SL760).
- Leverandøren forholder sig ikke til at jeg meddeler at alle de andre batterier virker i produktet helt efter hensigten og at det kun er nogle af batterierne der ikke virker.
- Leverandøren forholder sig stadigvæk ikke til at når de dårligere batterier flytter over i et andet produkt (samme modelserie) så følger batteri-problemerne med.
- Leverandøren foreslår at jeg sender ALLE batterierne retur til trods for at 2/3 af dem virker 100% efter hensigten ... det giver ingen mening.
KÆRE LÆSER: Det du læser her er blot et mindre uddrag af den korrespondance der foregår på mail. Dette er lige præcis det jeg gerne vil advare dig imod. Leverandøren bliver ved med at køre på dig som kunde indtil du giver op.
Med endnu et svar fra leverandøren om usandheder i ovenstående fra undertegnede tilbyder jeg gerne den fulde mail-korrespondancen til den køber der ønsker at forholde sig til hvordan det reelt forholder sig og ved selvsyn se hvem der omgås sandheden lemfældigt.

Antwort von Batterilageret.dk
PostNord meldte min forsendelse fra Batterilageret “tabt” og kunne derfor ikke levere den (!). Efter en snak med Stine på Batterilageret i Randers blev der omgående sendt et nyt batteri til min modtagepakkeshop. Jeg hentede dagen efter. Super-service! Det kunne simpelthen ikke gå hurtigere. Handler gerne her igen!

Antwort von Batterilageret.dk
Min tidligere oplevelse med at ordren var forkert, skrev de hér at jeg skulle tage kontakt til kundeservice (hvilket jeg gjorde). De var så serviceminded at de samme dag personligt kom og afleverede den korrekte ordre, da jeg ikke boede langt fra dem.
Tak!
Jeg kan kun anbefale dem!
Kirsten Brønnum

Antwort von Batterilageret.dk
Jeg bestilte et termometer og var lidt nervøs over den skrøbelige vare. Men det var der ingen grund: den var pakket rigtigt, så den ikke kunne bevæge sig og var isoleret fra pakkens sider.
Bestilte varen den ene dag kl. 11.58 og kunne afhente den dagen efter i pakkebutik kl. 11.20.
Så kan det vist ikke gøres bedre!

Antwort von Batterilageret.dk
Fik hurtigt et batteri som jeg ikke har kunnet finde andre steder😁

Antwort von Batterilageret.dk
Det var nemt at bestille batterier. Hurtig levering, en positiv oplevelse.

Antwort von Batterilageret.dk
Har købt en mikroovn, har ikke taget den i brug endnu, men det er anden gang jeg handler her, og jeg kan ikke klage, alt er gået helt efter bogen. Så bestemt et sted der er værd at handle hos.

annoncen sagde 1 PK men fik tilsendt 1 stk
vildledende markedsføring 😩

Antwort von Batterilageret.dk
Ubehøvlet sælger. Har købt en Powerbank hos dem, og ringer for at høre om et problem med den. Det eneste han havde i hovedet var ordrenummer, som jeg ikke lige havde ved hånden, og fik så den besked, at så kunne de ikke gøre noget. UPS, og så spurgte jeg om de ikke kunne finde den via mit telefonnummer.
Han svarede overlegen, ubehøvlet, og dumt...Nej. Normalt kan man det.

Antwort von Batterilageret.dk
En rigtig god og hurtig ekspedition og god indpakning.

Antwort von Batterilageret.dk
En rigtig god og hurtig ekspedition. Levet dagen efter tingene var pakket. Fungere perfekt og lever mere end op til mine forventninger.

Antwort von Batterilageret.dk
Jeg er glad for mine batterier og de kom hurtigt

Antwort von Batterilageret.dk
Jeg skrev til dem i søndags, om jeg kunne nå at få leveret 2 jagtstole inden torsdag, da jeg skal til Jelling festival og pga. ryg, har jeg brug for at sidde ned engang imellem. Jeg fik svar inden for 10 min. at det godt kunne lade sig gøre. Så jeg bestilte dem på hjemmesiden og i dag tirsdag, har jeg fået stolene leveret. Man kan aldrig regne med, om det tager 2 dage eller 2 uger pga. dao, GLS, postnord osv. så jeg var noget skeptisk… Men er glad og tilfreds med varen.

Antwort von Batterilageret.dk
Virkelig en dårlig oplevelse.
Positivt varen kom hurtigt derfor ikke kun en stjerne.
Jeg købte en el-køleboks til omkring 500 kr. produktet er SÅ dårligt og i sådan en kvalitet at man skulle tro det var købt ved TEMU. Da jeg konfrontere shoppen med det, får jeg at vide at den ikke kan returneres da den er taget i brug og de i øvrigt aldrig har fået lignende klager.
Nu står jeg tilbage med et nærmest ubrugelig produkt og er nødt til at købe en ny et andet sted.
Jeg handler aldrig her igen!

Antwort von Batterilageret.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.