varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak
Unternehmen hat geantwortet
www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.
Virkevangen 48 b, 8960, Randers SØ, Dänemark
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Bestilte tre 134Ah batterier til båd
Er kommet og ser ud til at virke

Antwort von Batterilageret.dk
Bestilte en lader til 24V Lithium batteri. Varen lever op til mine forventninger, og prisen er god. Levering var ikke det hurtigste, da de åbenbart ikke sender varer alle dag, skete dog til lovet tid.
Alt i alt er jeg fint tilfreds, og det er nok ikke sidste gang jeg handler her

Antwort von Batterilageret.dk
Glad og tilfreds med mit køb. Hurtig levering

Antwort von Batterilageret.dk
Rigtig fin vejledning via mail og telefon, da vores batteri døde lige inden ferien. Hurtig afsendelse af et nyt batteri reddede ferien. Tak.

Antwort von Batterilageret.dk
Det er irriterende at der står på hjemmesiden at varen bliver afsendt mandag og nu er det tirsdag og pakken er ikke registreret ved gls endnu, så meget for dag til dag levering

Antwort von Batterilageret.dk
God vare til en rigtig god pris. Hurtig levering, så kan man kun være tilfreds.

Antwort von Batterilageret.dk
hurtig levering ok priser.
ikke noget at klage over :)

Antwort von Batterilageret.dk
Ingenting, alt var som de beskriver om dem selv.
Klar information, hurtig levering.
Lige til 5 stjerner.
Ak ja!!! Det må alderen der trykker.
5 stjerner er det rigtige!!!

Antwort von Batterilageret.dk
Bestilling nemt, hurtigt levering havde pakken næste dag . Eneste minus var at der ikke stod noget om om der var syre med i pakken så blev positiv overrasket da det var med i pakken. Vil til en hver tid bestille igen

Antwort von Batterilageret.dk
Dag til dag levering holder langt fra.
Bestilte lagervarer mandag kl. 11:01 men de sender først tirsdag aften. PostNord tager sig også et ekstra døgn, så jeg først kan afhente pakken i pakkeboks 12:17 torsdag. Vil ikke købe noget der haster mere hos dem.
Varen er som beskrevt. Så OK der.

Antwort von Batterilageret.dk
Købte en taske til vores ferie. Efter kort tid var tasken allerede gået op i lynlåsen. Jeg kontakter kundeservice for at oprette en reklamation, og bliver mødt af en lidt atypisk kundeservice som virker en anelse flabet og ikke rigtigt forholder sig til min henvendelse omkring reklamation om 1 taske som går i stykker efter EN ferie. Så jeg kan IKKE anbefale hverken taske eller kundeservice da begge ting ikke er tilstede. “Tasken der kan tåle alt, bare IKKE at blive brugt”. Så skal du bruge en taske som du ikke bruger, så er dette sikkert er godt sted, men hvis tasken skal bruges vil jeg på det kraftigste fråde denne side.

Antwort von Batterilageret.dk
Købte en lampe fra Nitecore som desværre ikke kunne lade op. Fik hurtigt response og hurtigt tilsendt en ny, efter at video med fejl var sendt til dem.

Antwort von Batterilageret.dk
Jeg bestilte en 12V-220V inverter med diverse tilbehør, 2 dage senere havde jeg inverteren i hånden og kunne begynde at installere den. Gratis fragt hurtig levering fin service

Antwort von Batterilageret.dk
De er lynhurtige og så er de også billige

Antwort von Batterilageret.dk
Hurtig levering og fine billige knive til robotklipperen.

Antwort von Batterilageret.dk
Købte 3 party lyskæder og to kasser bateridrevne julelys til juletræet søndag og tirsdag havde jeg dem i pakkeshop fedt. Kan varmt anbefales

Antwort von Batterilageret.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.