Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jessica på Vitalplus hjälpte mig på ett väldigt bra sätt med tydlig information och ett vänligt bemötande. Jag kunde byta från D-vitamin till magnesium och även få hjälp med att säga upp min prenumera... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har en hemsk upplevelse med dem. Vid första samtalet lovade de ett kampanjpris på flera produkter, efter det kunde jag inte avsluta prenumerationen och fick betala för ett år som var tre gånger dy... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gick på en telefon försäljning där jag skulle få prova deras produkt. Man hade 20 dagar på sig att säga upp produkten. Dom väntade med att skicka så innan man fått produkten hade dagarna gått och... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick ett första erbjudande, att jag skulle få ett erbjudande för 99 kr och vara med om en tävling och vinna produkter från rituals. Sedan ringde en till och sa samma sak( ingen koll på vilka man r... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.

2.4

1 Stern

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket oväntat tillmötesgående telefonsamtal..

Jag ringde upp kundtjänst hos Vitalplus. 8 augusti. Jag ville använda ångerrätten och 6 augusti var sista dagen, men jag hade tyvärr missat en bokstav i mejladressen och fick mejl först 7 augusti om att mitt mejl hade gått till Vitaplus och inte Vitalplus.

Trodde det skulle bli ett jobbigt och tjafsigt samtal med Vitalplus.

Det blev precis tvärtom. Ett sakligt och trevligt samtal med Carl Skog på kundtjänsten hos Vitalplus. Han var mycket tillmötesgående och förstod mitt dilemma.

Han hjälpte mig att använda en skärmdump på mitt mejl med fel mejladress från 6 augusti, till ett svarsmejl han under samtalet hade skickat från Vitalplus. Detta så att jag kunde bevisa att jag hade haft intentioner att mejla 6 augusti, sista datum för ångerrätten.

Jag skickade tillbaka svarsmejlet under vårt samtal. När han såg det, så avslutade han direkt min prenumeration. Allt löste sig och jag behövde inte längre vara orolig för att sitta fast med ett 12-månaders abonnemang, som jag ändå inte önskade att ha.

Till Carl Skog ger jag toppbetyg, för att han var så lyhörd och genast förstod mitt problem. Han gav mig verkligen ett skönt lugn som kund. Carl gav ett sånt gediget och kunnigt intryck, samt att han dessutom var så naturligt trevlig i sitt bemötande.

Så förhoppningsvis känner chefen/cheferna på Vitalplus till att Carl Skog är en mycket duktig medarbetare hos dem. All heder och beröm till Carl Skog, samt ett stort grattis till Vitalplus, som har ett sånt proffs som Carl i kundtjänsten.

Må solen skina extra mycket på dig Carl!

Vänliga hälsningar från Jarl Nutiden.

8. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🌟 JESSICA 🌟 på kundtjänsten för VitalPlus.

Befann mig i en för mig ganska besvärlig situation som inte hör vardagen till.

Ringde VitalPlus kundtjänst något nervöst och kanske aningen för defensivt inställd efter att ha läst om andras tidigare negativa upplevelser, kanske också lite för trött på situationen efter att ha varit i kontakt med flertalet olika kundtjänster, och upplevt saker väldigt tungrott och besvärligt utifrån rådande situation…

Men på VitalPlus kundtjänst hade jag äran att komma i kontakt med Jessica, och det är jag väldigt tacksam för, maken till proffesionellt men samtidigt mycket förstående, empatiskt och hjälpsamt bemötande!

Jessica’s engagemang och hjälpsamhet lättade inte bara det aktuella problemet rörande just VitalPlus, utan det lättade även känslan i det stora hela.

Känns lite ovant att sprida såpass mycket beröm och positivt om en för mig okänd människa som man bara hade en egentligen ganska kort kontakt med…
Men hennes engagemang, förståelse och hjälpsamhet som medmänniska är något som dagens samhälle behöver mer av..!

Tack så jättemycket Jessica.

30. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vital Plus Blev uppringd av en mycket trevlig…

Blev uppringd av en mycket trevlig försäljare. Skulle få prova på D-vitamin och Magnesium till ett fördelaktigt pris. Hon lovade att jag inte band upp mig till något och kunde säga upp avtalet när som helt. Men när jag godkänt köpet upptäckte jag för sent att jag bundit mig ett år. Ringde företaget med en dags försening enligt kontraktet och bad dem upphäva det men det var helt omöjligt. De var benhårda och hänvisade till någon lag från 2018. Mycket besviken både på mig själv och framförallt den marknadsföring som de bedriver. Har själv jobbat in om postorder och vi har alltid sett till kundens bästa. Har nu en massa tabletter som ligger och skräpar till ingen nytta. Så var uppmärksam när ni har med denna aktör att göra!

12. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En gratis (!) present efter att jag uppfyllt en anket gällande Willy's.

Svarade på några frågor i en anket, fick telefonsamtal där personen tyckte att jag hade bra svar och att jag därför ska få gratis D-vit + Omega som present. Det var fantastiskt, trevligt tyckte jag! Då fick jag plötsligt en räkning för transport! Och avtal. Jag blev frustrerad, att varför måste jag betala för transport och skriva under? Men gjorde det. Det visade sig att de hade lurat mig att gå på någon 1-års kontrakt på det viset och deras policy är att behålla kunder med tvång. Jag är mållös. Har aldrig upplevet sådan listig bedrägeri förut. Så att var försiktiga och varna era vänner också!

2. August 2024

Bluff företag

min fru blev lurad på magnesium och med automatik blir man medlem under ett år och kan ej säga upp det Mycket oseriöst företag
Förstår ej att man kan driva ett sådant företag och hur de kan ha en sådan regel Hoppas nu att många läser det och inte går på deras bluff

25. Juli 2024

Jessika

Jessika, du var så himla trevlig! Mitt ärende var att nyttja min ångerrätt, som du Jessika respekterade utan krångel. Då jag innan läst era lite sämre omdömen, så tänkte jag att det här kommer att bli problem att ångra avtalet, men mot förväntan så gick det hur smidigt som helst. Tack Jessika❤️

26. Juli 2024

Varning!

Varning!! Detta företag lurar folk!! Min man blev lurad att prova på ett paket omega 3 och ett paket magnesium. Han var super tydlig att han inte ville betala eller binda sig till någon prenumeration. Dom garanterade att det var ett prov som han skulle få testa och INGEN PRENUMERATION!! Igår kommer det nästa paket och då ringer han och ifrågasätter varför han får ett paket till. Dom svarar att han har en prenumeration. Han har absolut INTE gått med på det och vill avsluta allt men dom vägrar. Ska kontakta Konsumentverket och göra en polisanmälan.
Akta er för detta företag!!

17. Juli 2024

Fick prata med Jessica…

Fick prata med Jessica i telefon idag och hon var en riktig klippa som hjälpte mig reda ut min situation på ett otroligt tillmötesgående sätt. Du förtjänar 5 stjärnor!
Tack! 👌🏻 / Ann-Sofie

16. Juli 2024

Fick fyra förpackningar för 876 kr fast jag inte beställt några alls

Jag antog ett erbjudande om ! månads förbrukning av Vigrovital. Jag hade tänkt att en månad till kan vara värt att prova men innan jag fick chansen att beställa detta så ramlade det in fyra förpackningar a en månads förbrukning. Dessa kostade 876 kr! Jag kunde kanske skickat tillbaka dem men det är osäkert för när jag läser deras regelverk så sitter jag nog där med dessa fyra förpackningar upp i halsen. Jag har sagt upp prenumerationen och kommer aldrig någonsin att köpa något från NaturMed!!!

12. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt svårt att avsluta abonnemang…

Väldigt svårt att avsluta abonnemang som man i princip blivit pålurad (som så många andra också upplever det) Eftersom det är så svårt att avsluta tvingas man till flera månaders leveranser trots att bindningstiden löpt ut sedan länge. Ingen effekt på pillren vi provade.
Det här känns inte som ett seriöst företag. Billigare och enklare att köpa det man vill prova på hälsokostbutik. Se upp!!

9. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt trevligt bemött av Jessica…

Fantastiskt trevligt bemött av Jessica på vitalplus+ idag måndag 8 juli,-24.
Hon hjälpte mig reda ut begreppen gällande mina betalningar/leverans på ett föredömligt professionellt sätt.
Tack Jessica & ha en fin sommar,
Med vänlig hälsning, Martin

8. Juli 2024

Mycket trevlig person

Att det finns så fin och hjälpsamma människor, som kan hjälpa en när allt inte bli som det var tänkt. Jag är så tacksam över det fina som denna kille hjälpte mg med, att avsluta ett abonnemang som jag blev lurad till.
Denna Carl Skog , du är toppen.👍

3. Juli 2024

Bedrägeri

Det här företaget lurar på sina kunder vitaminer och kosttillskott med fräcka och rentav olagliga försäljningsmetoder. Jag har anmält till KO och polis. Uppmanar er andra med liknande upplevelser att göra samma sak.

I samband med nyöppnad Claeos Ohlsson butik i min stad fick jag upp en enkät i mitt flöde från Claes Ohlsson. I enkäten skulle jag bla svara på vilka kosttillskott jag använde. I efterhand är jag tveksam till om det öht var en riktig enkät. Jag blev vid ett tillfälle uppringd av en man som menade att jag vunnit en utlottning av presentkort på Claes Ohlsson i enkäten. Han blev väldigt snopen över att jag inte ville veta av honom.

Någon dag senare blev jag uppringd av en telfonförsäljare som ville följa upp med några frågor. Det var en ny försäljningsmetod, så klart. Tyvärr gick jag på det. En "provperiod" med magnesium och omega 3. Men jag skulle skriva under på en gång, helst då och där, menade kvinnan i telefonen. Och det skulle inte vara något problem att säga upp avtalet efter en månad. Jag betalade, fick vitaminerna och var besviken på kvaliten. Så jag ville säga upp abonnemanget. Kontaktade kundtjänst och bad uttryckligen om att jag ångrade mitt köp och ville säga upp och avsluta abonnemanget. Och då verkar de ha pausat mitt abonnemang istället. 3 månader senare kommer första kravet från inkasso ...

Det här verkar inte vara något nytt för företaget. De har lurat folk sedan 2016 och har fått över 300 anmälningar under 2020 via KO. 2021 anmäldes dem av KO, enligt en granskning som SVT har gjort.

22. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hopplös kundtjänst utan medmänsklig…

Hopplös kundtjänst utan medmänsklig förståelse. 24 månaders abonnemang till någon som inte önskar ha fler försändelser för produkten med ej påvisat effekt. Alltså kund som inte vill ha varan är uppbunden på orimligt långa 24 månader. Utan någon möjlighet till förmildrande omständigheter, exempelvis kunder med funktionsnedsättning.

26. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr