Jessica på Vitalplus hjälpte mig på ett väldigt bra sätt med tydlig information och ett vänligt bemötande. Jag kunde byta från D-vitamin till magnesium och även få hjälp med att säga upp min prenumera... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har en hemsk upplevelse med dem. Vid första samtalet lovade de ett kampanjpris på flera produkter, efter det kunde jag inte avsluta prenumerationen och fick betala för ett år som var tre gånger dy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gick på en telefon försäljning där jag skulle få prova deras produkt. Man hade 20 dagar på sig att säga upp produkten. Dom väntade med att skicka så innan man fått produkten hade dagarna gått och... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick ett första erbjudande, att jag skulle få ett erbjudande för 99 kr och vara med om en tävling och vinna produkter från rituals. Sedan ringde en till och sa samma sak( ingen koll på vilka man r... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
Kontaktinformationen
Schweden
- vitalplus.se
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Hade ett samtal med Jessica på…
Hade ett samtal med Jessica på kundtjänst. Hon var mycket trevlig och hjälpsam och löste det jag ville ha hjälp med omgående.
Verkligen rätt person på rätt plats 👍
Oseriösa metoder
Sättet de pådyvlar oss sina produkter är inget annat än oseriöst. Dock får jag skylla mig själv som nr 1 ens svarade i telefon på okänt nr 2 inte sökte omdömen o info och nr 3 inte la en påminnelse att säga upp avtalet under provperioden. Blev en onödigt dyr läxa. Men hoppas du som läser detta slipper! Produkterna går att köpa i sin egen takt på andra forum om man absolut måste.
En kopia på annan förbannad kund
En kopia på annan förbannad kund: Blev uppringd av en säljare för att jag tydligen var med i en tävling. Jag tävlade om ett presentkort på Claes Ohlsson. Säljaren sa att man erbjuder alla som är med i tävlingen ett gratis paket med produkter från vitalplus. Du betalar endast portot. Jag ville egentligen inte ha det men tog det ändå. Han sa att du behöver inte göra något utan du återkommer till oss om du gillar produkten. När paket nr 2 kom till brevlådan blev jag förbannad. Mailade och då fick jag reda på att jag hade ett abonnemang på 12 månader som jag inte kunde ta mig ur, bara skjuta upp två månader. Efter flera mail står de fast vid att deras metoder att ta folk som gisslan genom bedrägeri är sättet de vill bedriva sin verksamhet.
Jättebra ,jag gällde vitamin D och…
Jättebra ,jag gällde vitamin D och omega3 ..
Bra frakten också
VARNING
VARNING! För detta företag, det är mycket väldrillade säljare som ger information som låter bra men sedan är du fast minst 1 år och det kostar dig flera tusen kronor. Lägg på direkt om dom ringer dig. Bara det att man kallar företaget för vitalplus som lätt kan uppfattas som vitapro då dom ringer. Vitapro är ett seriöst företag med bra produkter.
This company is fraud!!
This company is fraud!!! 0 star from me! Avoid them at all cost!
Dom lurar folk att testa ett paket och…
Dom lurar folk att testa ett paket och sen är du fast minst 1 år med räkningar som kommer på löpande band,stor varning på detta företag,blir väldigt dyrt
Blev lovet gratis prøver, men fanges i 6 mdr abonnement
Min søn blev kontaktet ifm jeg havde deltaget i en online lodtrækning om 1000 kr. til at bruge i et supermarked i Malmø. Min søn blev lovet gratis vitaminpiller. Det viste sig at der var 20 dage til at melde fra, ellers hænger man på 6 mdr. abonnement. Efter flere mailkorrespondance har de sendt 1 min af den lange samtale, hvor min søn var blevet fanget i at takke ja til 'tilbuddet'.
Vær ekstra opmærksom på enhver henvendelse fra Vitalplus.
Dårlig markedsføring!!!
Pay more on fees the products
In a week moment did I sign up on a "great" deal with a phone salesman. I asked if I needed to do anything after and she answred that people choose to continue because they like it. Well little did I know that I now have to subscribe 1 year of these poor products where I pay more then twice in fees then I do for products. Customer service can not help because I didn't revoke the buy in time. Because I believed the sales woman. If I would recommend people anything is it to NOT buy anything from here.
Jag ville ej ha produkten när jag…
Jag ville ej ha produkten när jag trodde jag blev pålurad den. Men blev glatt överraskad att det gick så lätt att få tag på personalen som var väldigt trevlig och tillmötesgående. Inga problem ännu i alla fall.
Jag fick erbjudande om att prova
Jag fick erbjudande om att prova. Jag skickade meddela de om att jag inte ville ha nån mer leveranser. En dag försent. Då blir man fast med dom i 1 år . AKTA ER FÖR ER PROVTID .INGET ATT REKOMENDERA ATT TA. INGEN SAMMARBETE ALLS NÄR DE GÄLLER DOM.
Blev lurad, lita inte på dem
Jag trodde att jag var med och tävlade om ett presentkort på Rusta, men blev lurad in i en prenumeration. Jag försökte få dem att hjälpa mig att komma ur det då jag är student, men de brydde sig inte alls och vägrade hjälpa mig.
Blufföretag!!
Blufföretag som lurar på prenumerationer till äldre personer, med lång bindningstider som är omöjliga att ta sig ur även när denne äldre får stroke och ligger på neurologen. Skäms!!
Säljare sa att jag var med i en tävling…
Säljare sa att jag var med i en tävling och skulle få gratis vitaplus hemskickat. Nu har jag fått flera räkningar från er och ni svarar inte på telefon.
Väldigt hjälpsam och trevlig
Väldigt hjälpsam och trevlig. Fick hjälp med det jag behövde hjälp med och allt löste sig utan problem.
Just den kvinnan jag talade med som…
Just den kvinnan jag talade med som hjälpte mig att avbeställa var oerhört trevlig. Lyssnade på mig, förstod mig. Mycket professionell. Jag är mycket nöjd med henne. Om alla var som hon skulle ni vara en av dem bästa kundtjänster jag har talat med. ☺️
Blev uppringd av en säljare för att jag…
Blev uppringd av en säljare för att jag tydligen var med i en tävling. Jag tävlade om ett presentkort på Claes Ohlsson. Säljaren sa att man erbjuder alla som är med i tävlingen ett gratis paket med produkter från vitalplus. Du betalar endast portot. Jag ville egentligen inte ha det men tog det ändå. Hon sa att du behöver inte göra något utan du återkommer till oss om du gillar produkten. När paket nr 2 kom till brevlådan blev jag förbannad. Ringde upp och då fick jag reda på att jag hade ett abonnemang på 12 månader som jag inte kunde ta mig ur.
Jessica!
Jessica!! Thank you so much. You where very friendly and helpful and brought a smile on my face. Good customers service.
Frågade flera ggr om det var ett…
Frågade flera ggr om det var ett abonnemang o fick svaret nej. När sms kom står det signera, vilket betyder att jag ska skriva under ngt. Fick mig att slänga sms i skräpkorgen direkt. Ful bluff försäljning.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.