We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousi... Mehr ansehen

De aanschaf van opel Crossland ging prima. Goed geholpen en veel plezier van de auto. Alleen na 1 jaar daarna moest deze gekeurd worden en bleken remmen aan te lopen die niet versleten zijn van mijn 1... Mehr ansehen
Begin februari voor mijn dochter haar 1e autootje gekocht een Toyota Aygo van 2015. Hierbij zijn we vriendelijk en goed geholpen door Jochum Planting. Er zaten wel wat krasjes en kleine deukjes op de... Mehr ansehen
Eerste contact met Patrick was al zeer prettig. Zeer professioneel en duidelijk alles uitgelegd. Na een proefrit en de beoordeling van onze auto om in te ruilen tot een mooie overeenkomst gekomen.... Mehr ansehen
Über Van Mossel Opel
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Niederlande
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Fout in km stand
De km stand werd verkeerd aangepast, waardoor het foutief bij RDW geregistreerd stond. Vervolgens werd de fout door Van Mossel pas na veel uitzoekwerk erkend. Dat had direct opener en eerlijker gekund. De mail over een toegezegde tegemoetkoming werd niet meer beantwoord.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Vriendelijke ontvangst,duidelijke…
Vriendelijke ontvangst,duidelijke uitleg en in de loop van de dag op de hoogte gehouden over de kosten .
Pechhulp verlengd met onderhoud ,gewoon zoals het hoort !

Antwort von Van Mossel Opel
Gastvrij ontvangen met koffie en alle…
Gastvrij ontvangen met koffie en alle afspraken netjes nagekomen.
Goede en meedenkende verkoopadviseur…
Goede en meedenkende verkoopadviseur ben en was ik heel blij mee
Jammer dat ze overal geld voor willen hebben
Vindt het jammer dat ik achteraf nog een rekening krijg van het gebruik van de leen auto
Mooie en ingerichtte zaak
Mooie en ingerichtte zaak. Profesionele medewerkers. Ruime keus.
Mijn auto is weer prima.
Mijn auto is, zoals altijd weer prima afgeleverd. Ook de mensen met wie ik contact heb gehad aan de balie en diegene die de auto gehaald en gebracht hebben allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

Opel Vivaro
Ben nu 1.5 jaar in het bezit van een Opel Vivaro (dec 2024) na heel veel soris en na een 2de nieuwe bus ( de 1ste nieuwe bus had lekkages en werd door Stellantis teruggenomen) is het allemaal niet beter geworden.
Ze hebben 2 ramen achter in mijn deuren gemonteerd en aan de binnenkant zetten er een rubber op deze was gewoon 4 cm tekort gemaakt dus er moest een nieuw rubber besteld worden.
Dit heeft 3 weken geduurd tot het nieuwe rubber binnen was, maar helaas een verkeerd rubber, veel en veel te klein.
Daar melding van gemaakt en toen kreeg ik te horen, wat is de breedte en de hoogte van het staande rubber.
Ik heb hier niet meer op gereageerd en zelf een nieuw rubber besteld.
Na weer deze ervaring ben ik er helemaal klaar mee en zeker als de vestigingsdirecteur telefonisch laat weten dat ik beter maar niet meer moet komen want hun deden toch nooit iets goeds.
Dat is de dealer en importeur waar je een auto koopt van 60.000 euro.
Na 2 reviews te hebben verwijderd op verzoek zal deze blijven staan!!!!
Goed geholpen
Goed geholpen
We waren bij een Opel dealer, maar hebben daar een ander me4k auto gekocht
Zelfs daarover kon de vriendelijke verkoper van alles vertellen. Deal gesloten
Prima geholpen.
Prima geholpen en de leenauto stond ook klaar. Het enige was dat de auto niet afgetankt was, terwijl mij werd gezegd dat ik hem alleen maar moest aftanken.
Ondanks een dure onderhoudsbeurt hebben…
Ondanks een dure onderhoudsbeurt hebben ze constructief meegedacht. Zowel financieel als technisch
Zeer vriendelijk en open zaken gedaan…
Zeer vriendelijk en open zaken gedaan met Jeffrey. Eerlijk duurt het langst , hulde daarvoor ! Bij de aflevering ruim de tijd genomen voor een uitvoerige uitleg. Al met al een aangename manier om een auto in te ruilen en aan te schaffen.

Direct geholpen aan een nieuwe accu
Direct geholpen aan een nieuwe accu
Met vriendelijke personeel
Zeer goed geholpen door man aan de…
Zeer goed geholpen door man aan de balie, factuur was nog niet klaar en ik mocht mijn auto toch meenemen, hij heeft de factuur per mail opgestuurd.
👍🙋♂️

Betrouwbaar en attent
Het was gemakkelijk een afspraak te maken. Goede uitleg bij de te verrichten werkzaamheden en een uitleg bij de onderdelenvervanging en kosten volgend jaar.
Ook bij kleine problemen tussendoor heb ik altijd op dit bedrijf terug kunnen vallen en ben ik adequaat geholpen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.