We hebben hier onze vorige Opel Astra station wagen gekocht en dat was echt een Super aankoop ,goede deal kunnen sluiten ,echt een fijne betrouwbare auto ,waar we jaren goed hebben in gereden. Mijn... Mehr ansehen
Het was gemakkelijk een afspraak te maken. Goede uitleg bij de te verrichten werkzaamheden en een uitleg bij de onderdelenvervanging en kosten volgend jaar. Ook bij kleine problemen tussendoor heb... Mehr ansehen
Über Van Mossel Opel - Tilburg
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kraaivenstraat 8, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Niederlande
- 013 594 2555

Profiteer nu van topdeals!
Super service
Mijn auto is hier al 13 jaar in onderhoud. De service is altijd goed, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, maar na twee dure reparaties achter elkaar hebben ze toch nog een tandje bijgezet door de rekening deze keer wat vriendelijker voor m'n portemonnee te maken. Klasse!
We hebben hier onze vorige Opel Astra…
Mijn man wilde graag een automaat nu met hogere instap en kwamen verkoper Sam van Kempen tegen en die heeft ons verder super geholpen met onze zoektocht en kreeg een goede prijs terug voor onze auto en verder was het een goede deal !Sam was net begonnen hier ,maar echt een topverkoper!
We hebben uiteindelijk geen deal gesloten,omdat we liever benzine nog rijden ipv hybride,maar hier kun je met een gerust hart een auto kopen!
Goede en meedenkende verkoopadviseur…
Goede en meedenkende verkoopadviseur ben en was ik heel blij mee
Betrouwbaar en attent
Ook bij kleine problemen tussendoor heb ik altijd op dit bedrijf terug kunnen vallen en ben ik adequaat geholpen.
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Prima service. En omdat de afspraak mogelijk wat langer ging duren werd mij een fiets (elektrische) aangeboden.
Niet profesioneel
We hebben onze Corsa Electric gebracht voor onderhoud volgens de boordcomputer. De kosten van het onderhoud waren vooraf al aan ons doorgegeven, dus daar was geen probleem mee. Bij het ophalen van de auto kreeg ik een factuur voor het genoemde bedrag, maar er stond slechts één regel op: “systematische onderhoudswerkzaamheden”. Ik vroeg om een meer gedetailleerd rapport of een document waaruit blijkt wat er precies is gedaan. Dat konden ze niet geven en ze zeiden alleen maar sorry. Ik zal mijn Opel hier niet meer naartoe brengen.
Nieuwe auto
De verkoper nam ruimschoots de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
De auto is keurig netjes opgeleverd.
Apk afgewerkt
Apk afgewerkt. Alleen gevraagd of ze de ruitenwisser bij moesten vullen gezegd dat dit niet hoefde. toch 3 liter op de bon. Uiteindelijk ook een proefrit op de bon. Die is er niet geweest want ik kan zien hoe ver mijn bus gereden heeft die dag. Heel jammer was opzoek naar een eerlijke garage. Dus nu opzoek naar een andere plek voor onderhoud
Prima planning en uitvoering van de…
Prima planning en uitvoering van de werkzaamheden met daarbij aangeboden een elektrische leenfiets.
Uitstekende dienstverlening.
Uitstekende ontvangst, goede koffie en snelle dienstverlening.
Onderhoudsbeurt is goed gedaan maar heb…
Onderhoudsbeurt is goed gedaan maar heb ook trekhaak laten monteren en ben 3x terug gemoeten omdat kofferbak niet goed dicht ging, en nog niet helemaal 100% in orde.
Zeggen ze nog doodleuk dat het niet aan hun ligt.
Zeer tevreden
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, ook als ik tussen de beurten in kom en vragen heb over een melding op het dashbord. En die melding wordt dan snel en vakkundig opgelost zonder kosten. Kortom prima service.
Behulpzame medewerkers
Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers, alles zeer snel geregeld en binnen een week had ik mijn nieuwe auto. De astra rijdt trouwens heerlijk
Een terugroepactie van 30 minuten die…
Een terugroepactie van 30 minuten die ruim 2 uur en 30 minuten duurt en niemand die mij daarvan iets twee en een half uur niets dan je wel opel
Ik ben mijn auto ruim 2 weken “kwijt”…
Ik ben mijn auto ruim 2 weken “kwijt” geweest alleen voor het stellen van een diagnose. Het is in die tijd ook gerepareerd maar dat kostte slechts 1 dag. Ook de bijbehorende APK was men vergeten te doen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.