Het begon al met een goede welkom en een lekkere kopje koffie erbij. Onze verkoper (Patrick Celi) was heel eerlijk en vriendelijk met ons tijdens de gespreken en zorgde ervoor dat alle vragen beantwoo... Mehr ansehen
Plezier ervaring met Patrick en ook overeen gekomen om een auto aan te schaffen waar we heel veel plezier aan beleven. Waren wat kleine dingetjes die opgelost zijn hoefde hiervoor niet naar Oosterho... Mehr ansehen
Über Van Mossel Opel - Oosterhout
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
De Boedingen 8, 4906 BA, Oosterhout, Nederland, Niederlande
- 0162 455 455

Profiteer nu van topdeals!
Betrouwbare afspraken
Alle gemaakte afspraken juist en goed geregeld.
Niks op aan te merken.
Prima club
Prima club, betrouwbaar, duurde wel wat lang voor ik de auto mee kon nemen, maar het was druk, dus ja, wat doe je er aan.
Steeds minder service…
Allereerst bij de afspraak bij de onderhoudsbeurt van mijn vorige auto er wordt niet gecommuniceerd. Afspraak gemaakt voor APK en onderhoudsbeurt plus voorgrill en opel embleem vernieuwen.
Bij afspraak geen onderdelen besteld, ne twee weken terug bleken ze niet meer te leveren te zijn??????.
Iemand had naar mijn prive adres gebeld om dit te melden, maar nooit een belletje gehad. Dan bij inruil wordt de prijs gedrukt i.v.m. bumper in kleur spuiten er was geen schade. Vroeger kreeg men berichtje of mail nu niets meer.
Gastvrij ontvangen met koffie en alle…
Gastvrij ontvangen met koffie en alle afspraken netjes nagekomen.
Prima geholpen.
Prima geholpen en de leenauto stond ook klaar. Het enige was dat de auto niet afgetankt was, terwijl mij werd gezegd dat ik hem alleen maar moest aftanken.
Werd er heel goed geholpen goed…
Werd er heel goed geholpen goed geadviseerd en nemen de tijd voor je . Top🙂
Bizar klantonvriendelijk
Ik kwam voor een specifieke auto naar de showroom welke zojuist online was geplaatst. Bij binnenkomst werden we niet begroet door verkopers, er werd wel oogcontact gemaakt door een verkoper achter zijn pc. Na vijf minuten zelf contact gezocht met deze verkoper was deze amper tot niet geïnteresseerd om ons te woord te staan. De auto waar ik voor kwam stond nog achter en bezichtiging was nog niet mogelijk was de boodschap. Een dag later staat deze als gereserveerd op de website terwijl ik over enkele dagen pas zou kunnen komen kijken. Slechte service en bizar klantonvriendelijk.
Eind februari apk
Eind februari apk, middelgrote beurt en airco check. Men vertelde mij dat de accu’s niet goed meer was. Dus een nieuwe accu erin. Wat schetst mijn verbazing stopte ze de duurste accu m.i. in mijn corsa €222.- lijkt mij dat ze dit even hadden kunnen overleggen. Dus na 25 jaar wordt het voor mij tijd om te vertrekken bij opel. Ik voel me zwaar besodemieterd. Ik heb dit tegen al mijn kennissen en vrienden die er ook komen verteld. Hopelijk vertrekken ze allemaal bij opel .
Goede service…
Ik kon snel terecht bij het maken van de afspraak. Vriendelijk personeel die mij goed te woord stond. Ik had een wacht afspraak en hoefde niet lang te wachten.
topbedrijf met uitstekend personeel
het eerste kontakt met Patrick, vriendelijk en doelgericht. bij de keuze van een auto door Marthijn te woord gestaan en vlot tot zaken gekomen. Kristel heeft het vervolgens contractueel zorgvuldig afgewerkt. De auto was op de afgesproken dag nog niet klaar, maar adequaat opgelost met een top-leenauto. Bij de nieuwe afspraak om de auto te halen was alles perfect geregeld. zeer tevreden over dit team en zeker aan te bevelen. Dick Boekhold
Heel erg tevreden over de manier van…
Heel erg tevreden over de manier van verkopen.
Wij zijn geholpen door Patrick Celi.
Ondanks mijn hoge leeftijd had hij alle geduld om mij dingen uit te leggen.
Goed gesprek met de verkoper
Vandaag een occasion gekocht via verkoper Patrick. Gave kerel en gul met koffie haha. Hebben vriendelijk en begripvol onderhandeld en dus met een fles champagne ?? en handdruk met de gekochte auto vertrokken. Bedankt Peter !!
Teleurstellend
Wij zijn teleurgesteld over het verkoopproces bij Van Mossel in Oosterhout. Het was een vervelende ervaring die eigenlijk heel feestelijk had moeten zijn. We kochten immers een auto, kost veel geld en is toch iets bijzonders…. De details mailen wij aan Van Mossel NL, maar we vinden het toch ook belangrijk hier te vermelden dat een vrouwelijke medewerker van deze vestiging bijzonder slecht heeft gecommuniceerd in dit proces en ons een behoorlijke nare nasmaak heeft bezorgd .
Dik tevreden klant
Vooraf een melding voor een afspraak, telefonisch snel en duidelijk afspraak gemaakt, hierna nog enkele via de mail een herinnering gekregen. Netjes thuis gebracht en weer opgehaald, tijdens de beurt werd ik nog gebeld met enkele vragen of ik het goed vond om nog iets extra te repareren. Keurig behandeld bij de balie. Vandaar dit positief review.
1 uur moeten wachten voordat ik op…
1 uur moeten wachten voordat ik op afgesproken tijd werd geholpen
Receptie was niet klant vriendelijk
Wel proberen te verkopen maar de rest ho maar
Met vrg L.S.
Spreek duidelijk een prijs af voordat ze beginnen.
Altijd komt er een andere rekening dan afgesproken. Dan zeggen ze, kom na 2 weken weer langs, service is van ons. Eindstand weer een rekening omdat het “ wat anders was”
Defect achterlicht
Ik was blij dat het defecte achterlicht van mijn auto direct gerepareerd kon worden maar ik was teleurgesteld toen ik de volgende dag zag dat een schroef van het achterlicht los in de auto lag. Beetje slordig.
Goed service
Datum online uitgezocht, volop keuze, goed service, prijsbepaling en omdat ik dichtbij werk ook weer makkelijk op kunnen halen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.