Ik heb de elektrische fiets geretourneerd omdat ik toch iets anders wilde. Upway gaf uitgebreid advies over hoe te retourneren en ik werd op de hoogte over de retourontvangst. Mijn betaling kreeg ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helder aanbod met eerlijke foto's. Fiets werd snel thuis gestuurd. Netjes ingepakt in kartonnen omdoos en oplader/trappers erbij. Ook inbus en sleutel voor snelle montage. Prijsstelling is ook ok.
Unternehmen hat geantwortet
So far so good. De emtb's die ik zag waren geregeld in 2 dagen verkocht. Enigzins snel beslissen was wel vervelend. Toen er een fiets online kwam die perfect voor mijn wensen was eerst nog contact g... Mehr ansehen
Prachtige gewoon in nieuwstaat verkerende ebike gekocht voor een redelijke prijs! Het product voldoet aan de beschrijving en ik ben er tot nu toe helemaal blij mee. Alleen de bezorging via PostNL extr... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Het enige wat NIET misleidend is = het ontvangst
DIRECT UITBETALEN, VERGEET HET MAAR!
DE VOUCHER IS OP EENS MAAR 14 DAGEN GELDIG
Het = uit mijn porem, gewoon SCHOREM!

Antwort von Upway Netherland
Ze hebben een groot aan bod.
En de levering ging goed. Maar als ik een fiets koop van 2500 ook al is daar 50% af verwacht ik wel dat hij schoon en opgepoetst wordt afgeleverd.
Ook heb ik mijn vraag tekens bij de afstelling.

Antwort von Upway Netherland
Zeer fijne elektrische fiets gekocht via Upway.
Product komt overeen met beschrijving en afbeeldingen.
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Alles perfect van keuze via website tot aflevering aan de deur. Fiets piekfijn in orde en dat allemaal voor een prima prijs!

Antwort von Upway Netherland
Super service en hele fijne fiets voor een leuke prijs!

Antwort von Upway Netherland
Prima tweedehands fiets, en relatief betaalbaar. Snelle levering

Antwort von Upway Netherland
Na wat opstartproblemen toch een meer dan goede afloop. Prachtige, ‘coole’ e-bike die heerlijk rijdt. De Electra Ghostrider Go lijkt wel een tijdmachine, wat een juweel van een refurbished bike!! Elke keer weer ervaar ik een ritje op deze ‘troon’ als een unieke ervaring..

Antwort von Upway Netherland
1e fiets was verkeerd maar door de Back Office goed opgelost en ik heb de fiets die ik graag wilde.
Top geregeld en mooie goede fiets erg blij mee

Antwort von Upway Netherland
We hebben 2x een fietst besteld beide keren moest de fiets terug. Bij de eerste fiets klopte het frame maat niet met de advertentie. Bij de 2de fiets was er een draagstang van de bagagedrager gebroken. Op zulke momenten zou het fijn zijn dat je iemand kan bellen. Nu word het allemaal wel geregeld maar het duurt lang.
Nu zitten we na 3 maanden bestellen nog zonder fiets
Fiets ontvangen en alles was perfect, de fiets was ook goed omschreven zoals de kleine beschadigingen.

Antwort von Upway Netherland
Fiets is precies wat er werd beloofd, rijdt er nu een paar maanden op en ook de updates worden goed geüpload.
Levering en nazorg (via mail) zijn uitstekend verzorgd.

Prima fiets gekregen!
Na enig speurwerk online en wat proefrijden op nieuwe fietsen in een goedkoop segment - toch gegaan voor een bekend merk maar dan tweedehands.
Fiets ziet er erg goed uit en fietst fantastisch 👌
Bezorging verliep voorspoedig, zaterdag gekocht en donderdag was ie geleverd.

Let op de maat....
De fiets was in oke staat, heb wel het gevoel dat ze niet veel moeite hadden gestoken in de frame zelf schoon maken. En in elkaar zetten is toch wel een taakje.
Waar ik wel enorm van baal, maar bij heb neergelegd is dat de maat totaal niet klopt. Ik heb een XL frame dat eigenlijk is gemaakt voor als je 1m87 en groter bent. Terwijl op de website van Upway stond dat hij voor 1m72 - 1m87 is. Zelf ben ik 1m85 dus ik zou volgens Upway nog maar net op de fiets passen, terwijl in werkelijkheid ik er bijna niet op pas omdat hij te groot is.
Doe dus even goed onderzoek naar de maat van de fiets!

Antwort von Upway Netherland
Fiets was gebruikt, maar werd innuitstekende staat geleverd. Advertentie en werkelijkheid kwamen volledig overeen. Nu een half jaar de fiets in gebruik en probleemloos 2000 km gefietst.

Antwort von Upway Netherland
Alles naar wens en zoals beloofd afgeleverd
Snel en mooi op tijd

Antwort von Upway Netherland
14 augustus 2026 een fiets besteld, bevestiging van bestelling gehad. Helaas nog niks ontvangen en geen update waar mijn bestelde fiets zich bevindt! Contactservice reageert wel, maar krijg geen antwoord over levering. Ondertussen bijna 4 wkn verder en geen fiets.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.