Ik heb de elektrische fiets geretourneerd omdat ik toch iets anders wilde. Upway gaf uitgebreid advies over hoe te retourneren en ik werd op de hoogte over de retourontvangst. Mijn betaling kreeg ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helder aanbod met eerlijke foto's. Fiets werd snel thuis gestuurd. Netjes ingepakt in kartonnen omdoos en oplader/trappers erbij. Ook inbus en sleutel voor snelle montage. Prijsstelling is ook ok.
Unternehmen hat geantwortet
So far so good. De emtb's die ik zag waren geregeld in 2 dagen verkocht. Enigzins snel beslissen was wel vervelend. Toen er een fiets online kwam die perfect voor mijn wensen was eerst nog contact g... Mehr ansehen
Prachtige gewoon in nieuwstaat verkerende ebike gekocht voor een redelijke prijs! Het product voldoet aan de beschrijving en ik ben er tot nu toe helemaal blij mee. Alleen de bezorging via PostNL extr... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Super service
regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling fiets.
Goed verpakt, zeer tevreden, ga zo door Upway !

Antwort von Upway Netherland
heldere communicatie over de voortgang van het verkopen en kopen van een fiets. Alles perfect en relaxed geregeld. Ik beveel Upway van harte aan.

Antwort von Upway Netherland
The buying flow is good but after you buy you are left alone. My bike was supposed to arrive in a week, i am waiting since 5 weeks now. And what I got is a transpot costs refund and a middle finger. No tracking code, no delivery date. I had to google if this company was a scam
Fiets was in zeer goede staat. Nieuwe banden. Accu gecontroleerd. Prima product

Antwort von Upway Netherland
Een fiets gekocht van 3 jaar oud uit de handel met echt heel weinig kilometers. Werd keurig geleverd, alle onderdelen netjes verpakt en een duidelijke handleiding. Trappers gemonteerd, stuur recht gezet en afgesteld. Een pracht fiets voor het geld. Prima service.

Antwort von Upway Netherland
Ik ben zeer tevreden over Upway.
De fiets had ondanks de 50 punten controle een aantal mankementen. Wat mij aanvankelijk erg tegen viel.
Echter, na goed overleg mocht ik deze bij mijn lokale fiets reparateur laten herstellen. Ondanks de aanzienlijke kosten. Deze kosten zijn netjes en spoedig overgemaakt. Het feit dat ook, dichtbij, je eigen fietsenmaker kan maakt in de ervaring alle verschil.
Het is niet erg prettig dat enkel contact per mail mogelijk is. Maar er wordt wel vrij snel en behulpzaam gereageerd op je mails. En zoals hier boven gesteld, is de service uitstekend.
2 fietsen gekocht, 1 fiets ingeruild.
Levering van 1 fiets ging geheel volgens afspraak,fiets 2 ging wat moeilijker fiets was volgens mail van Upway overgedragen aan vervoerder die laat niets van zich horen.
Na enig mail verkeer, is er op mijn verzoek een medewerker persoonlijk achter aan gegaan en het was binnen een dag opgelost. Alsnog mijn complimenten
Maar het vertrouwen is eigenlijk nooit weg geweest
Toch nog een opmerking, niet zozeer naar Upway. Daar ik zelf zuinig ben op mij fietsen staan de tranen in mijn ogen als ik zie hoe PostNL deze fietsen vervoerd, alles ligt los achter in de bus niets wordt vast gezet
Zo ik de service van Upway ervaren heb, is dit nog een aandachtspunt

Antwort von Upway Netherland
Prima ervaring, fiets wel wat lang onderweg maar netjes verpakt en geleverd

Antwort von Upway Netherland
Tevreden met mijn aankoop, jammer dat ze mijn oude fiets niet wilden inruilen.

Antwort von Upway Netherland
Na uitvoerige bestudering van de ruime keuzes in fietsen uitgekomen bij de Kalkhoff Image3 BLX.
's Nachts besteld, volgende ochtend kreeg ik een bevestiging van de bestelling, 's middags was die gereed voor vervoer en 's avonds een bericht dat ie bij de vervoerder lag voor bezorging en ochtend erop geleverd! Netjes in doos, hagelnieuwe fiets. Zelf afstellen van het stuur en pedalen, boutjes nalopen, accu opladen en fietsen maar!
Fietsbestelling ging probleemloos en vlot. Fiets bleek echter mankementen te hebben. Die mocht ik zelf laten oplossen door een fietsenmaker. Tot €100 declarabel (daarboven na akkoord). Maar ik heb met reden de fiets online besteld. Retourneren kon, maar die kosten (€70) betaal ik zelf. Dus afleveren €50, ophalen €70: voor €120 heb ik helemaal niets. Omdat de fiets ondeugdelijk was.
Een vergoeding gegeven voor een fout bij het bezorgen; wij hebben zelf de ruil van verkeerd bezorgde fietsen geregeld en kregen financiële tegemoetkoming.
Nu nog een reparatiebonnetje sturen en ik kan fietsen.....MAAR ontdek nu dat de accu een sleutelgat heeft, maar ik heb geen sleutel!!

Antwort von Upway Netherland
Upway zelf krijgt van mij 5 sterren. Goede prijs kwaliteit voor de fiets en de klantenservice reageert snel. De levering ging niet goed. Duurde langer dan verwacht en op de vermelde datum kwamen ze toch niet zonder tijdige afmelding. Fiets kwam toen met stukgoed mee via een zelfstandige transporteur. Daarom niet alle volle sterren.

Antwort von Upway Netherland
Had al langer gezocht naar e bike , totdat opUpway een prachtige Cortina met weinig km. en voldoende vermogen werd aangeboden . Heb de bestelling gedaan en betaald kreeg direct een bevestiging dat de fiets na test geleverd zou worden . Echter een dag later stond de fiets om 11.00 voor de deur keurig in carton verpakt . De gebruikte e bike zag er als nieuw uit !!! We zijn er blij mee , Bedankt Upway .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.