Mijn onlinebestelling werd om een of andere reden in tweevoud geleverd (en betaald). Ik bracht dus 1 exemplaar terug naar de winkel, waar ze me hartelijk verder hebben geholpen en ik het geld zonder p... Mehr ansehen
Dinant: 3e visites. Acceuil et service de nouveau empreint de professionnalisme. Prise en compte des difficultés orthopédiques, des goûts, ... signale les difficultés futurs. Prévenantes Mireille... Mehr ansehen
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
Hoofdkantoor Schoenen Torfs - Afschrijverslaan 2, 9140, Temse, Belgien
- 03 776 00 00
- klantenservice@torfs.be
- torfs.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele vriendelijke verkoopsters
Hele vriendelijke verkoopsters, heel behulpzaam.
Druk of kalm, ze helpen altijd met een lach.

Winkelen bij TORFS
Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden. Nadat we onze keuze gemaakt hadden, is er meteen hulp geboden om de andere schoen te halen zodat we verder konden passen. Ook het afrekenen verliep vlot en vriendelijk.
Hetgeen bij ons wel negatief over kwam was de misleidende reclame van de koppelverkoop, maar ook daar is er professioneel op gereageerd.

heel behulpzaam personeel
heel behulpzaam personeel, mooi verzorgde winkel en een goede keuze

Antwort von Schoenen Torfs
de verkoopster was zeer behulpzaam en…
de verkoopster was zeer behulpzaam en vriendelijk

Antwort von Schoenen Torfs
Goede service en altijd heel…
Goede service en altijd heel vriendelijk personeel!

Topservice!
Keer op keer blinken jullie werknemers uit in professionaliteit, klantgerichtheid en een hartelijke ontvangst."

Antwort von Schoenen Torfs
Enorm propere winkel. Groot assortiment. Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel.
Enorm propere winkel. Groot assortiment.
Personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. De dame heeft zelf voorgesteld om mijn aangekochte schoenen naar de wagen te dragen en erin te plaatsen omdat ik met een wandelstok ga. Is heel sympathiek. Duizend maal dank.

Leuk winkelen
Vriendelijke verkoopsters, voldoende uitleg over de lopende actie van het weekend.

Antwort von Schoenen Torfs
Heel vriendelijke bediening en ik vond…
Heel vriendelijke bediening en ik vond onmiddellijk wat ik zocht.

Antwort von Schoenen Torfs
Supervriendelijke hulp in de winkel!
Supervriendelijke hulp in de winkel!

Antwort von Schoenen Torfs
Le personnelle est très gentil manque…
Le personnelle est très gentil manque juste de stock pour les taille 39 & 40 basket femme

Antwort von Schoenen Torfs
Altijd super vriendelijk en behulpzaam

Aangename winkel
Aangename winkel, vriendelijk personeel

Mooi aanbod.
Mooi aanbod.
Behulpzaam en vriendelijk personeel

Duidelijke en ruime keuze
Duidelijke indeling van de winkel en ruime keuze + vriendelijk en behulpzaam personeel.

Liever Beveren dan Sint-Niklaas
- Klantvriendelijkheid aan de kassa ok
- Aanschuiven aan de kassa een warboel, geen duidelijke rijen
- Rijen schoenen/doorgang een rommeltje. Beveren is veel ordelijker dan Sint-Niklaas

Antwort von Schoenen Torfs
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.