Mijn onlinebestelling werd om een of andere reden in tweevoud geleverd (en betaald). Ik bracht dus 1 exemplaar terug naar de winkel, waar ze me hartelijk verder hebben geholpen en ik het geld zonder p... Mehr ansehen
Dinant: 3e visites. Acceuil et service de nouveau empreint de professionnalisme. Prise en compte des difficultés orthopédiques, des goûts, ... signale les difficultés futurs. Prévenantes Mireille... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
Hoofdkantoor Schoenen Torfs - Afschrijverslaan 2, 9140, Temse, Belgien
- 03 776 00 00
- klantenservice@torfs.be
- torfs.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Altijd vriendelijke ontvangst door…
Altijd vriendelijke ontvangst door Kelly.
Vandaag ook goeie ervaring aan de kassa met de vriendelijke jongeman.³

Antwort von Schoenen Torfs
Verkoopsters waren super vriendelijk en…
Verkoopsters waren super vriendelijk en vooral duidelijke en de juiste info gekregen over de schoenen aankoop!

Vriendelijk en hulpvaardig
Vriendelijk en hulpvaardig

Antwort von Schoenen Torfs
Nieuw/tijdelijk personeel geeft foute info
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoensel voor kinderen hadden. Het was mijn dochtertje zelf die me er op wees dat er weldegelijk een rek met kinderenmaten aanwezig was. Als mijn dochter dit niet had gezien waren wij naar een andere winkel geweest.

prima winkelpersoneel
een heel vriendelijke en behulpzame bediening

Antwort von Schoenen Torfs
Het grote aanbod en vriendelijkheid…
Het grote aanbod en vriendelijkheid personeel

Heel behulpzaam personeel
Heel behulpzaam personeel, aangename en correcte bediening, bedankt

Hier kom ik graag
Bij Torfs Eeklo wordt je altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel en goede service.

Antwort von Schoenen Torfs
Onze ervaring was heel positief.
Onze ervaring was heel positief.
Ik zag er ook een verkoopster een ouder koppel verder helpen met veel geduld. Fijn dat dat ook kan...

Heel fijne verkoopsters Top 👌👌

Goeie service.
Rustig winkelen. Werd niet aangesproken met de vraag of ik hulp nodig had. Wat ik top vind. Aan de kassa wel al mijn vragen kunnen stellen op het moment dat ik het nodig had. Vriendelijke kassierster.

Antwort von Schoenen Torfs
Ik werd heel vriendeljk geholpen

Overzichtelijke winkel
Overzichtelijke winkel, zeer behulpzame vriendelijke verkoopster Stephanie B.

Supervriendelijk personeel
Supervriendelijk personeel
Mooi aanbod
Kwaliteit dik in orde

Antwort von Schoenen Torfs
slechte ervaringen bij online bestellen
2de maal bij een online bestelling dat ik zelf moet vragen naar de leveringsdatum, en na de vraag, de bestelling plots wordt verzonden, kan toeval zijn maar volgens mij worden de online bestellingen niet goed opgevolgd
het artikel is op voorraad bij bestelling, maar na bestelling dan plots toch niet op voorraad en moet uit een filiaal worden genomen

Torfs Geel echte aanrader
Bij Torfs Geel werken zo’n fijne en vriendelijke mensen. Het aanbod schoenen is heel goed. Ik mis soms aanbod laarzen voor brede kuiten.

Skechers sneakers stuk
Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk ontvangen en geholpen Skechers zijn terug genomen en ik was vrij om andere sneaker te kiezen! Zeer tevreden over Torfs

Antwort von Schoenen Torfs
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.