Dinant: 3e visites. Acceuil et service de nouveau empreint de professionnalisme. Prise en compte des difficultés orthopédiques, des goûts, ... signale les difficultés futurs. Prévenantes Mireille... Mehr ansehen
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Mehr ansehen
Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk... Mehr ansehen
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
Hoofdkantoor Schoenen Torfs - Afschrijverslaan 2, 9140, Temse, Belgien
- 03 776 00 00
- klantenservice@torfs.be
- torfs.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Retourneren
Mijn onlinebestelling werd om een of andere reden in tweevoud geleverd (en betaald). Ik bracht dus 1 exemplaar terug naar de winkel, waar ze me hartelijk verder hebben geholpen en ik het geld zonder problemen teruggestort kreeg. Van een goeie service gesproken! Top!
Niet alle verkopers waren vriendelijk
Niet alle verkopers waren vriendelijk, de winkel ging bijna sluiten, daardoor, maar toch, kon beter.
Dinant - services et professionnalisme
Mireille et Angélique ont fait preuve d'une disponibilité et de conseils malgré le travail sur l'agencement des nouvelles collections qui les attendaient.
Heel goed
Een medewerkster heeft ons heel goed geholpen bij het kiezen en passen van de eerste schoentjes van ons kindje

Antwort von Schoenen Torfs
shoppen bij Torfs in Veurne ...SUPER !
Personeel is heel vriendelijk en hulpzaam.
shoppen in de winkel is heel aangenaam.

Goede kennis van kinderschoenen
Hele lieve dame heeft ons geholpen met de juiste schoenmaat te vinden. Goed advies gekregen

Antwort von Schoenen Torfs
Personeel was zeer vriendelijk en…
Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam en niet opdringerig.

Vriendelijkheid
Vriendelijke en behulpzame kassabediende!

Vriendelijk en professioneel
Heel leuk! Toffe, vriendelijke en behulpzame verkoopster.

Antwort von Schoenen Torfs
duidelijke inrichting van de winkel
duidelijke inrichting van de winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel

vlotte snelle vriendelijke bediening
vlotte snelle vriendelijke bediening - ze verdienen nen opslag

Antwort von Schoenen Torfs
Vriendelijk personeel en een nette…
Vriendelijk personeel en een nette winkel

Antwort von Schoenen Torfs
Heel vriendelijk en behulpzaam bij torfs in Gent
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel...

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gevonden wat we zochten.

Top personeel / Top firma
Vriendelijke, vlotte, professionele aanpak met extra tijd voor een persoonlijke babbel.