Terratide Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Långsam leverans tid, skyller ifrån sig på sen omhändertagning av Bring (när bring väl fick paketet tog det 5h innan jag hade det). Värst så skickar dom brädspelen helt oskyddade så lådan blev ju själ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan är superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från beställning till att leveransen är framme).... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som förstagångskund var jag lite osäker då recensionerna var få. Men med bra priser och en säker hemsida vågade jag testa. Min produkt anlände tyvärr skadad. Ett fel med e-postadressen i kvittot gj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra utbud och bra priser på Warhammer. Köpte en avbitartång som var skadad vid leverans, men fick svar av kundtjänst samma kväll. De skickade en ersättare direkt nästa dag. Det enda negativa jag kan... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

72 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag hade en tid sökt efter ett spel som…

Jag hade en tid sökt efter ett spel som vart slut på marknaden.Nu fick jag det till glädje för oss som spelar den här sorts spel!

Antwort von Terratide

Tack så mycket för din fina recension, Lise-Lotte!

Vad roligt att du äntligen hittade spelet hos oss – hoppas ni får många härliga spelstunder tillsammans!

Snabbt smidigt

Tack för din recension och 5 stjärnor! ⭐️

Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Välkommen tillbaka! 🎮✨

Perfekt

Billigare än alla andra snabba i leverans och riktigt bra sortiment.

Stort tack för dina fina ord och 5 stjärnor! ⭐️

Härligt att höra att du är nöjd med pris, leverans och vårt sortiment. Välkommen tillbaka till oss när som helst! 🎮✨

Supersnabb frakt!

29. Juli 2025

Antwort von Terratide

Det gillar vi att höra! 😄 Supersnabbt ska det vara – tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser och helt okej leverans

Bra priser och helt okej leverans. Obs, företaget finns troligtvis i Danmark. Fortfarande snabb leverans dock. Ca: 2-3 dagar.

29. Juli 2025

Antwort von Terratide

Tack för det fina betyget! 😄 Vi har lager i Norge, men alla priser i butiken visas alltid med svensk moms – så inga överraskningar i kassan. Kul att leveransen gick smidigt, och du är varmt välkommen tillbaka!

Väldigt hjälpsamma vid kontakt

Väldigt hjälpsamma vid kontakt. Snabb leverans och snabba svar.

18. Juli 2025

Antwort von Terratide

Vi blir så glada av såna här omdömen! 😄 Stort tack för att du tog dig tid – vi lovar att fortsätta leverera snabbt och smidigt!

Rekommenderas

Snabbt leverans, bra pris och trevlig bemötande av kundtjänst

16. Juni 2025

Antwort von Terratide

Tusen tack! 😄 Snabb leverans, bra pris och trevligt bemötande – det är precis så vi vill att det ska kännas att handla hos oss. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Easy to use the webstore and fast…

Easy to use the webstore and fast service

14. April 2025

Antwort von Terratide

Awesome to hear! 😄 Smooth shopping and speedy service - just the way we like it too. Hope to see you back for your next treasure hunt!

all great

fast delivery, perfect packaging, perfect condition. not much i can say, really

11. Juni 2025

Antwort von Terratide

Thank you so much for the great review! 😊 We're thrilled everything arrived fast and in perfect condition. You're always welcome back!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar väldigt lång tid att beställa och dålig support.

Lång leverans tider på produkter i lager. Bring har någon tull-tjänst i Jönköping så paketet kan ligga där hur läng som helst och du får inge återkoppling från Terraspel som hänvisar till Bring och Bring hänvisar till terraspel. FYI! du köper från Norge vilket jag hade missat. Mycket ursäkter och lite kundsupport.

Super besviken!

5. Juli 2025

Antwort von Terratide

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, även om vi så klart är ledsna över att du är missnöjd med upplevelsen.

Vi vill gärna förtydliga att normal leveranstid från vårt lager till svenska postnummer är 2 vardagar, och i de flesta fall aktiveras spårningen samma dag som paketet är framme vid terminalen i Jönköping.

Det är också viktigt för oss att säga att du som kund aldrig ska behöva kontakta Bring själv. Om något går fel med en försändelse – till exempel förseningar eller skador – så är det alltid vi som kontaktar Bring på dina vägnar. Vi hänvisar aldrig våra kunder vidare utan att först ta ansvar.

Vi beklagar om din upplevelse inte levde upp till våra egna standarder. Du är alltid välkommen att höra av dig direkt till vår kundtjänst om du vill att vi tittar närmare på ditt ärende.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Förstaköpsupplevelse. Inga problem men paketering kunde varit bättre.

Hade sneglat på terraspel tidigare när jag varit på jakt efter Warhammer 40k-figurer att bränna pengar på. Hade sett att de hade vissa enheter i lager som det var brist på eller slut hos andra butiker men hade också sett många negativa recensioner.

Men jag chansade. Köpeprocessen var inga problem. Beställning blev packad och skickad inom rimlig tid och kom fram utan incidenter.
Dock var det snålt med vaddering i paketet så boxarna låg och skramlade inuti lådan.

För min del skulle jag kunna tänka mig att handla här igen.

25. Juni 2025

Antwort von Terratide

Stort tack för din ärliga och nyanserade recension! 😊 Vi är glada att höra att köpet gick smidigt och att paketet kom fram utan problem.

Alla försändelser från oss ska självklart komma fram i fint skick, och vi ersätter eller kompenserar alltid produkter som skadas i transport.

Tack för att du gav oss en chans – och varmt välkommen tillbaka när figursuget slår till igen! 🎲

Snabbt och smidigt!

10. Juni 2025

Antwort von Terratide

Tack för din recension! Snabbt och smidigt är precis så vi gillar det också. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The shop to rule them all.

Looking for board games I couldn't find anywhere else. And I found them here. Very good price. Very fast delivery.

4. Juli 2025

Antwort von Terratide

Thank you so much for the great review! 😊 Awesome to hear you found the games you'd been questing for! Great prices and fast delivery is what we roll for. Hope to see you back soon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabba med att packa och skicka

Snabba med att packa och skicka. Som svensk kund är dock inte Bring den bästa transporten, tar tid att få hem sitt paket, få utlämningsställen osv. Bortsett från det, nöjd med varor och service!

25. April 2025

Antwort von Terratide

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med både varorna och vår service.

Vi skickar alla lagerförda varor samma eller nästkommande vardag, och för svenska kunder är normal leveranstid 2 vardagar. Spårning aktiveras vanligtvis när paketet anländer till Brings terminal i Jönköping, vilket kan göra att det dröjer lite innan spårningen syns.

Tack för att du delar med dig – och varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa och de har stort…

Lätt att beställa och de har stort utbud så det finns mycket att titta och välja av.

26. Juni 2025

Antwort von Terratide

Stort tack för din fina recension! 😊 Härligt att höra att du tyckte det var lätt att beställa och att du uppskattar vårt stora utbud. Varmt välkommen tillbaka när du är sugen på något nytt!

Great service

User-friendly webpage, good prices and quick delivery

18. Mai 2025

Antwort von Terratide

Thank you so much for the great review! 😊 We're happy to hear you enjoyed the user-friendly site, good prices, and fast delivery. You're always welcome back!

Bra pris

Bra pris, väl paketerad leverans. Lite långsamma, tog cirka en vecka ifrån beställning för att varan skickades. Snabbare leverans och det blir 5/5. Dock ett seriöst företag!

27. Juni 2025

Antwort von Terratide

Stort tack för din ärliga och positiva recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både priset och hur varan levererades.

Vi skickar alla lagerförda varor samma eller nästkommande vardag, och normal leveranstid till de flesta postnummer i Sverige är 2 vardagar. Spårningen aktiveras vanligtvis inom 2 vardagar när paketet anländer till Brings terminal i Jönköping – vilket ibland kan ge intryck av fördröjd hantering trots att varan är på väg.

Tack för att du delar med dig – vi hoppas kunna ge dig en 5/5-upplevelse nästa gång! 🌟

En hyvens butik!

Bra sortiment och bra priser!
Snabb o smidig leverans.
En hyvens butik!

25. Juni 2025

Antwort von Terratide

Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vi blir jätteglada av att höra att du är nöjd med sortimentet, priserna och leveransen. Och stort tack för de fina orden – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Ok delivery time

Ok delivery time, but not great. Took 2 working-days after the package to be handed over to Bring, after the shipping had been booked.

30. Juni 2025

Antwort von Terratide

Thank you for your review and feedback! 😊

We ship all in-stock items the same or next business day after the order is placed. However, it can take up to 2 business days before tracking is activated by Bring after the shipment has been handed over. Most of our customers receive their orders 2 days after the shipping confirmation – which is typically the same day tracking goes live.

We truly appreciate your input, and we’re always working to make the delivery experience even smoother. You're very welcome back!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ett av dom bästa utbuden på figurer och…

Ett av dom bästa utbuden på figurer och rollspelstillbehör i Sverige. Priserna är lite ojämna, man kan definitivt hitta några riktigt fantastiska deals, men vissa produkter ligger långt över vad som är rimligt. Så man får vara lite uppmärksam på det. Vore även trevligt om man kunde få fraktfritt på större ordrar och inte bara om man förbeställer GW-produkter. Överlag en väldigt trevlig butik och handingsupplevelse.

14. Mai 2025

Antwort von Terratide

Stort tack för din utförliga och ärliga recension! 😊 Vi är väldigt glada att du uppskattar vårt utbud av figurer och rollspelstillbehör – det är något vi verkligen brinner för.

Vi förstår att prisbilden kan upplevas som ojämn ibland, särskilt när det gäller produkter från leverantörer med varierande inköpsvillkor. Vi jobbar kontinuerligt med att justera priserna för att vara så konkurrenskraftiga som möjligt – och samtidigt kunna erbjuda både bredd och tillgång.

Vi uppskattar att du delar med dig, och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka! 🎲

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr