Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk oplevelse ved min datters konfirmation. Alle grinede og græd på samme tid. Kan stærkt anbefales. Mange Hilsner Henrik & Konen fra Helsingør.
Unternehmen hat geantwortet
Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen
Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne
Bakkevej 56, 2830, Virum, Dänemark
Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte ekstra tallerkner til gæsterne, sovs direkte fra gryden til dem der ikke ku få nok. Sorte servietter tilovers fra gårsdagens bisættelse samt hans høje røst ved fødselsdags sangen. Hvis I ønsker et sjovt indslag til jeres fest anbefaler vi teatertjenerne.

Antwort von Teatertjenerne
Fantastisk oplevelse ved min datters konfirmation.
Alle grinede og græd på samme tid.
Kan stærkt anbefales.
Mange Hilsner
Henrik & Konen fra Helsingør.

Det var bare sjovt . 5 ***** her fra
Kan virkelig sparke gang i en fest 🤩

Antwort von Teatertjenerne
Teatertjenerne er mega dygtige og sjove. Vores gæster undrede sig virkelig over tjenerens opførsel, men på en måde som satte gang i snakken og vakte grin. Der blev snakket meget om deres optræden under hele festen. Jeg kan kun anbefale Teatertjenerne.

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde 2 tjenere på besøg til diamantbryllup og det var en gigantisk succes. Der blev sat fut i festen og samtidigt åbnet helt op så vi havde tjeneroplevelsen at grine ad resten af dagen (og dagen efter….)

Antwort von Teatertjenerne
Et frisk pust mellem en masse formelle indslag.
Tilpasnings dygtige, forstående og professionelle.
Kaos i nærmest fuld kontrol 😀

Antwort von Teatertjenerne
Det var smadder sjovt og vi havde en fest. Syntes dog ikke at det levede op til prisen.

Super fedt koncept.
De fedeste tjenere til mine svigerforældres sølvbryllup.
I fik rigtigt narret os alle, på den helt perfekte måde.
Min niece er dog skuffet over, at hun skulle pudse vinduer!!!!!
Tak for en vidunderlig aften.
Jeg anbefaler jer til alle og enhver.

kæmpe anbefaling herfra

Antwort von Teatertjenerne
Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger her.
De udklædte, har ordentligt udstyr og blandet muligheder, med hensyn til musikken.
Til større selvskab er de bestemt også rigtig gode, da de løber rundt i hele lokalet og hiver alle med i festen.
Til store fester, vil jeg klart anbefale, at have en tekniker/lyd mand på.
Prøv dem, hvis i skal havde lidt sjov og ballade til festen.
Vi havde en totalt vanvittig fest med Teatertjenerne – de er jo bare geniale!
De sniger sig ind og pludselig er der kaos - på en fantastisk mode. De er enormt gode til at gøre enhver fest til et uforglemmeligt cirkus – book dem NU!

Antwort von Teatertjenerne
Skide sjovt og god underholdning.

Antwort von Teatertjenerne
Jeg faldt, 100% for Teatertjenerne. Kan varm anbefale, meget sjovere ind en random komiker! :D

Antwort von Teatertjenerne
Ikke en finger at sætte på noget. Godt samarbejde hele vejen igennem.

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde en fantastisk oplevelse til vores firmajulefrokost den 5. december. Peter Andreas og hans kone var sjove og tilpas pinlige – de fik virkelig narret en stor del af vores kollegaer! Peter spillede rollen som konstruktionsingeniør helt perfekt, og flere nåede at glæde sig til en ekstra ressource i afdelingen, inden sandheden kom frem. Mange syntes dog også, at det var en smule akavet på hans vegne, fordi hans kone var lidt over stregen. BOOK DEM - du vil ikke fortryde det :)

Antwort von Teatertjenerne
Super oplevelse for alle i firmaet, uanset hvilket land du er fra. De er super gode til at tilpasse sig publikum og få alle med.
Tak for en rigtig god oplevelse. :) Kan varmt anbefales.

Kære Teatertjener
“Tak for en uforglemmelig start på min 50 års fødselsdag – det var både sjovt, gakket på den gode måde og så var det godt spillet. Jeg er dybt imponeret over jeres talent og timening - så sjovt og så overbevisende! En sand fornøjelse at se på.
Det er stadig det helt store samtaleemne blandt vores venner – hvornår og hvem der først gennemskuede, at det hele var fis. Tusind tak for fantastisk underholdning! Stor ros til de to skuespillere – virkelig imponerende præstationer!”
Så fedt at alle mine gæster var i fokus selv børnene.
Kan kraftig anbefale “Teatertjernerne”.
Venlig hilsen
Helle, Fårup Skovhus, Nordjylland

Antwort von Teatertjenerne
Ved at hyre Teatertjenerne til min 18 års AA fødselsdag, blev en prik sat over et i, en bolle sat over et Å. Aldrig vil jeg glemme den aften.
Dels fordi jeg havde givet frie tøjler, men også fordi jeg selv, pludseligt spillede med.
Det hele blev skørere og skørere og selvom maden var forsinket, fandt tjenerne bare på noget andet sjovt. Min "hemmelige gæst" havde også fået frie tøjler, og da talen gik igang, og var igang blev flere og flere flove på min bekostning. Men ikke flove nok til ikke at deltage lyttende og forargede. Og da det hele var slut var lettelsen stor, og alle grinte og syntes det havde været en stor fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af disse.

Antwort von Teatertjenerne
Det var bare så genført det hele.
Vores gæster kom hurtigt hinanden ved, vi er slet ikke i tvivl om at det gjorde at alle have en rigtig dejlig dag/ fest.
Og her en uge efter, snakker alle stadigvæk om det.
Ja det koster at have sådan et par tjener. Men det var alle pengene hver.

Teatertjenerne var subtile
Vi havde hyret dem ind til et kundeevent, hvor de skulle hjælpe med at bygge en stemning op omkring humor og gode grin. Det lykkedes til perfektion og det var hylemorsomt at observere vores gæster, efterhånden som det gik op for dem, at det var fis og ballade.

Antwort von Teatertjenerne
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.