De prijs van de bestelde armbanden was 540 DK per stuk, dit is € 75 euro. Ik bestelde een kleine maat, die moest ik zelf in elkaar zetten, met meegeleverde lijm. Na twee weken rusten viel de a... Mehr ansehen
Bestilte en Thors hammer med læderkæde, den kom imidlertid med metalkæde. Jeg skrev en mail tirsdag aften og mindre end en time senere, havde jeg et svar. "Vi sender den rigtige kæde og frimærker,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super betjening og vejledning til at finde det rette smykke. Ligeledes bliver man underrettet undervejs omkring hvornår pakken bliver afsendt. Selve indpakningen af smykket er gennemtænkt og fuldf... Mehr ansehen
Jeg er helt blown away over den service Morten yder! Skrev en mail med spørgsmål og han ringer mig op, vi får os en snak om kædestørrelsen osv. Idag får jeg en mail med personlig videohilsen og besked... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Historien om Odins Klinge Det hele startede tilbage i 1970'erne, hvor vi udvidede vores smykkesortiment med nogle få vedhæng med motiver fra vikingetiden, bl.a. Thorshammer nr. 302 og 303 i sølv. De vakte stor opmærksomhed, og gennem årene blev vores udvalg af smykker med historiske motiver større og større, og vi har nu et sortiment der omfatter mere end 300 forskellige designs. I dag har vi et stort og spændende udvalg af vikinge- og museumssmykker. Vi har både smykker, som er tro kopier af arkæologiske fund og smykker, som er inspireret af den nordiske mytologi, vikingeskibe og meget mere. Odins Klinge er et familieforetagende, og i 2023 overgik firmaet fra far Niels til søn Morten, som i dag driver og udvikler virksomheden fra Nordsjælland. Når du handler hos os, køber du mere end blot et smykke. Du køber også historie. Udødelige fortællinger. Handlekraft, eventyrlyst og innovation. Forfædrenes værdier, som du kan tage med ind i en travl og moderne hverdag. Et smykke fra Odins Klinge er et smykke, som ikke går af mode. Det er Mere End Et Smykke. Hilsen Morten, Odins Klinge
Højbjergvej 5, 3390, Hundested , Dänemark
- mail@odinsklinge.dk
- odinsklinge.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Klachten leveren niets op
De prijs van de bestelde armbanden was 540 DK per stuk, dit is € 75 euro.
Na twee weken rusten viel de armband bij het uitdoen van jas en/of vest uit elkaar.
Een klacht indienen levert geen antwoord op. Ze reageren niet, ik wil door hen in elkaar gezette armbanden of mijn geld terug.
Fantastisk service
Bestilte ca 2 måneder før jul til min mor i julegave og blev i tvivl om den kunne byttes hvis str ikke passede (en ring). Fik svar tilbage at det ikke var noget problem. Min mor skulle have 1 nr større - udfyldte returseddel og skrev str på den. Uden nogen problemer fik jeg tilsendt en ny ring i den rigtige str med en lille hilsen om, at de håbede den passede :) det var perfekt! Handler meget gerne der igen.
Wow!
Så lækre varer, i fin æske med fin note på lækkert papir om historien bag smykket. Så lækkert at give som gave.
Ekstrem hurtig levering!
Ikke sidste gang jeg handler her, hvis jeg skal have noget smukt, unikt og med historie bag.
Fremragende service
Virkelig god service. Med telefon kontakt til butikken fik jeg ændret øksne så den passede til min kæde tykkelse og jeg er virkelig glad for mit nye vedhæng Odins hjerte. Og jeg fik det med posten 36 timer efter, selvom det skulle laves lidt om.Virkelig glad kunde..
Specielt fremstillet børnearmbånd.Mit 5 årige barnebarn er meget…
Mit 5 årige barnebarn er meget interesseret i nordisk mytologi og ønskede sig et armbånd fra Odins klinge, med Fenris ulven og Midgårdsormen, jeg ringede til Morten der kom med en god løsning, som barnet er glad for.
det var så en Afføring opleve og vi en…
det var så en Afføring opleve og vi en sexsygdom med i den her oplevelse

Antwort von Odins Klinge
det her er noget
det her er noget underlige oplevelser

Antwort von Odins Klinge
Hurtig levering. Meget smuk broche. Fint håndværk.
Købte en ring der var for stor.
Købte en ring der var for stor.
Den blev ombyttet til en ny uden beregning (fragt).
Super service.
Kludder!!
Varerne var i orden, men jeg havde bestilt med hjemmelevering af pakken, da jeg har meget svært ved at komme til en pakkeboks. ALLIGEVEL bliver pakken sendt til en pakkeboks, og jeg må afhente den med mega stort besvær. Og jeg har betalt 50,- kr for en hjemmelevering. Kluddermikler! Mine 50,- kr vil jeg have igen!
Odins Klinge - formidabel kundepleje!
Har aldrig stødt på så god en kundeservice, som jeg lige har oplevet hos Odins Klinge!
Jeg havde spørgsmål til en af deres varer, og blev mødt af det rareste menneske, som kunne vejlede og rådgive mig, så jeg kunne få bestilt den perfekte gave.
Kan klart anbefale Odins Klinge der ydede en særdeles god service og leverede et produkt i en super kvalitet. Tak for det!
Jeg købte en dejlig sølvkæde
Jeg købte en dejlig sølvkæde med fenrisulvens i begge ender. Lukket med en super god og smart ring, som vedhæng nemt kan anbringes i.
Bestilte smykker fredag
Bestilte smykker fredag. Dagen efter er de ankommet hos mig. Derudover super god kommunikation og vejledning på mail. Bestemt ikke sidste handel
Super flotte smykker og fantastisk service
Super flotte smykker. Har selv købt flere sølvringe samt vedhæng og halskæde. Og så er der en SUPER service. Min halskæde var gået i stykker ved låsen, så jeg skrev til dem. Og fik næsten svar med det samme. Skulle bare sende billede af kæden, og så blev det konkluderet at jeg skulle have en ny kæde tilsendt. Få dage efter modtog jeg så denne. Køber gerne noget her igen.
Fik en professionel behandling
Fik en professionel behandling, og da mobilpay svigtede også forståelse og hjælpsohed, så konfirmationsgaven nåede frem. Det islandske ulvekors med kæde gjorde stor lykke og kom om halsen med det samme.
Stor tak
Kæmpe anbefaling!
Størstedelen af min smykkesamling er fra Odins Klinge. Fantastisk kvalitet! Kæmpe anbefaling herfra!
Fem stjerner
Fem stjerner, hvor enhver af dem er så fortjent:
- god kvalitetsprodukt
- hurtig levering
- venlig betjening
- fair pris
- problemfri handel
Kan i den grad anbefales.
Rigtig god oplevelse med Odins Klinge
Rigtig god oplevelse at handle med Odins Klinge. Venlig og hurtig kommunikation, lynhurtig levering, og jeg elskede indpakningen med segl og lak! Tak🙏
Super tilfreds med den ring jeg har…
Super tilfreds med den ring jeg har købt ved odins klinge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.