Stormberry Bewertungen 10

TrustScore 3 von 5

3.2

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Stormberry er et univers med smukke, holdbare smykker, skabt til alle livets store og små eventyr. Derfor tåler vores smykker vand, sved og parfume – de er lavet til at være med på løbeturen, når du smører dig ind i solcream og når du er i poolen. Uanset om du er til minimalisme eller iøjnefaldende detaljer, finder du tidløse styles, der holder.

3.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Puha en rutsjebane tur...

Puha en rutsjebane tur jeg har været igennem (og egentlig stadig ikke er færdig med)

1. Fik en halskæde i fødselsdagsgave, men hængslen var desværre i stykker.
2. Anmod om returnering - hørte intet.
3. Ringede til dem og snakkede så med en SUPER SØD person der beklagede og forsikrede mig om at jeg ville få en ny - hørte så efterfølgende intet.
4. Jeg kontaktede dem via mail, og derefter forsikrede de mig om at jeg ville få en ny - modtog intet og hørte intet efterfølgende.
5. Skrev til dem igen og en person beklagede og forsikrede mig om at jeg ville få en ny og tilføjede endda: 'jeg vedlægger en ekstra lille ting som undskyld for ventetiden.' jeg tænker WOW sikke en kundeservice (på trods af lidt bøvl til at starte med).
6. Jeg modtager pakken med halskæden og er glad og lettet. Så åbner jeg en lille æske, hvor 'den ekstra lille ting' skulle være i og...den er tom. Jeg har fået en tom æske?
7. Jeg er flov over at skulle skrive til dem om at fået en tom æske (for det er jo essentelt set en gave jeg havde fået og føler derfor ikke jeg kan gøre krav på den).
8. Men jeg skriver til dem alligevel og en person beklagede og forsikrede mig om at de ville send den "igen" og at det drejede sig om et armbånd der matchede halskæden. Jeg tænker WOW sikke en kundeservice og glæder mig - modtog dig intet og hørte intet efterfølgende.
8. En måned senere skriver jeg til dem igen for at få en status på sagen. Jeg er SÅ FLOV over at skulle skrive til dem igen, det er kun fordi min mor (som gav mig halskæden i gave dengang og derfor var sat ind i hele historien) blev ved med at rykke efter en afslutning på det, at jeg gjorde det - men jeg har endnu ikke hørt tilbage fra dem og det er 3 uger siden jeg skrev til dem sidst.

Så vil jeg anbefale dem til andre? Nej.
Slår jeg CVR nummeret (35984836) op på virk.dk så er virksomheden ophørt og ejeren har flere af den slags virksomheder som er startet og ophørt efter kort tid. Det siger noget om hendes metoder og om hvorvidst jeg måske bare skal skyde en hvid pil efter den den 'ekstra lille ting som undskyld for ventetiden.'

21. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke fået penge retur!

Har ikke fået penge retur!

Jeg købte en halskæde tilbage i november 2025. Halskæden var desværre ikke som forventet, så denne skulle returneres. 26. november 2025 anmodede jeg om en returnering.
Egentlig har dialogen været god og der har tilmed været lovning på et gavekort til firmaet. Men dags dato 29. januar 2026 har jeg ikke fået mine penge retur.
Det er under al kritik!

29. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup!

Fup!! Hold jer væk fra dette firma. Bestilte 2 halskæder den 7 december og har ikke set mine varer endnu. Øv!!

7. Dezember 2025

Rigtig smukke smykker

Rigtig smukke smykker - og helt exceptionel god service! Tak! Kan virkelig anbefales for både sortiment og personlig og hjælpsom håndtering.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukkere end jeg havde turde håbe på!

Jeg er fuldstændig forelsket i mit nye smykke! Det er ikke bare smukt - det føles som noget helt særligt. Kvaliteten er i top, detaljerne er så fine, og det hele blev leveret i en elegant æske, som bare gjorde oplevelsen endnu mere særlig.

Man kan virkelig mærke, at der er lagt kærlighed og omtanke i både design og service. Jeg har allerede fået flere komplimenter og glæder mig til at købe hos jer igen.

Tak for at gøre noget så simpelt som et smykke til noget helt magisk💛✨

26. Juli 2025

Virkelig flotte smykker 😍

Jeg har netop modtaget mine første smykker fra Stormberry, og jeg er virkelig positivt overrasket! Smykkerne er virkelig smukke ❤️
Leveringen var hurtig, og alt var pænt pakket ind. En super god oplevelse hele vejen igennem! Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber fra Stormberry❤️

26. Juni 2025
Stormberry-Logo

Antwort von Stormberry

Hej Mai
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på <3
Kh. Birgith / STORMBERRY

Virkelig fine smykker

Virkelig fine smykker. Damen var ellevilde med dem

24. Juni 2025
Stormberry-Logo

Antwort von Stormberry

Hej!
Tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at det skabte glæde :D
Mvh. Birgith / STORMBERRY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, hurtigt og god kvalitet

Jeg købte en halskæde til min kæreste fra Stormberry. Det var nemt og pakken var hurtigt fremme.
Min kæreste blev rigtig glad for den og så er jeg jo glad. 😊

30. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr