Super-service og et virkelig fint udvalg af mange forskellige lækre smykke-brands. Jeg fik en virkelig god oplevelse efter jeg havde mistet næsten alle mine smykker grundet indbrud. Der var tid til at... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kæmpe anbefaling herfra. Højt serviceniveau som jeg sjældent er stødt på i smykke/ur forretning. Forståelsen for kundens ønske, vejledning af produkterne og i det hele taget et professionelt persona... Mehr ansehen
Vil anbefalede alle om at handle online, da man har muligheden for at få sine penge retur. Hvis man nu har købt et smykke i gave eller til en anden i selve butikken, kan man ikke få pengene retur. -... Mehr ansehen
Hurtig levering, smukke smykker. Et par øreringe jeg havde bestilt var desværre udgået, men SAABYS gav hurtigt besked og sendte et par fine ørestikker som et plaster på såret, uden beregning. God serv... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
SAABYS har siden året 1896 eksisteret som fysisk butik i Ringsted. Butikken blev dengang grundlangt, med navnet SAABY, af Guldsmed L. Nielsen (Laurits Peter Nielsen Saaby). Historien fortæller at L. Nielsen var ungdomsvenner med den danske sølvsmed Georg Jensen, et verdenskendt brand som butikken idag er stolt forhandler af. Efter Guldsmed L. Nielsens død, forblev butikken i familiens eje frem til midten af 60'erne hvorefter en driftig ung kvinde, Solvej Lorentzen, købte og overtog butikken sammen med sin far. Solvej drev virksomheden videre under navnet SAABYS EFTF. frem til 2005 hvor butikken igen skiftede hænder og familie. Annette Christensen købte butikken, som hun i forvejen kendte fra sine mange år som sælger i guldsmedebranchen. Annette drev butikken videre under samme navn og med det samme fasttømret og trofaste personale. I året 2017 overtager Annettes søn og svigerdatter, Christian og Maria, butikken. Maria har været ansat i butikken siden 2009 og Christian har været i branchens retailled med salg af ure. Butikkens navn er nu ført tilbage til det næsten oprindelige, nemlig dét som den i daglig tale bliver kaldt af både kunder og personale. SAABYS. I dag er både Christian og Maria at finde i butikken sammen med nogle til stadighed trofaste og fasttømret medarbejdere.
Kontaktinformationen
Tinggade 2, 4100, Ringsted, Dänemark
- web@saabys.dk
- www.saabys.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig service.
Jeg oplever meget,meget forskelig service alt efter hvilken ekspedient, man modtages af i butikken.
Varen var pludselig ikke hjemme
Varen var pludselig ikke hjemme, men til gengæld ville de ikke sælge et andet produkt med tilsvarende rabat i butikken selvom det blev aftalt i telefonen.
Så har ikke handlet der.
Bestilte en gave til afhentning i…
Bestilte en gave til afhentning i butikken.
Sammen eftermiddag var den klar til afhentning og pænt pakket ind.
Hurtig levering og flot indpakning
Jeg fik min bestilling hurtig som var julegaver. Begge gaver var pakket meget flot ind!
Bestilte et smykke online og det blev…
Bestilte et smykke online og det blev hurtigt sendt afsted.
Alt godt
Super god og hurtig service
Excelente service
Hurtig levering og fine varer.
Ville ikke engang nåle en finger til…
Ville ikke engang nåle en finger til ringstørrelse ingen service bare afvisning… sætter aldrig min ben der igen

Antwort von SAABYS
Meget tilfreds
Smykket kom hurtigt med posten - og i en meget flot gaveindpakning, der var lige til at stille på gavebordet. Vil bruge Saabys igen næste gang jeg skal give noget fint.
Dejlig hurtig levering 👍🌲
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition, afsendelse og modtagelse her.
Har ikke set gaven da den er flot indpakket og skal gives 24/12 2023. Venter at den lever op til mine og min hustrus forventninger. God jul il jer alle.
Alt tilfredsstillende.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.