Teatertjenerne Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så sjov - mange 🤣 Elskede alle de små indput som ikke høre hjemme til et bryllup🤣 Det stakkels personale som blev kuskede rundt med🤣 Teatertjenerne kan klart anbefales til en fest👍 Jeg give... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var forår i Køge. Bryllup på Comwell. 56 gæster,unge og ældre. 2 tjenere der fyldte for meget is i glassene, blomsterne blev også vandet en ekstra gang. Nogle begyndte at undre sig. Så blev der om... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen

1. Dienstleister für Firmenevents

Vom Unternehmen geschrieben

Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne

Hervorragend

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde besøg af to teatertjenere til…

Vi havde besøg af to teatertjenere til guldbryllup i det jyske. Grænseoverskridende på den rigtig sjove måde der kun er muligt hvis man er professionel og ved hvad mand laver. Imponerende evner til at improvisere. Tak – der bliver talt om jer og kan varmt anbefales.

26. Juli 2025

Kære hr. Larsen!

Det er meget kedeligt, at der tales om os på den måde, for det var både jysk og grænseoverskridende (selvom det ikke var nede ved Kruså).

Begge skuespillere, hvoraf den ene er jysk, og den anden er professionel, har udtalt, at det gør de aldrig igen. Ikke med det publikum. Ikke uden voldsom kompensation. Ikke uden cykelhjelm.

Jeg kan forstå, at guldbrudeparret fortsat er gift. Det er ikke vores skyld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Teatertjernerne leverede et fantastisk…

Teatertjernerne leverede et fantastisk morsomt show ved min søns og svigerdatters bryllup.... alle gæster fik brugt lattermusklerne fuldt ud....vi anbefaler så absolut teatertjernerne 😁

19. Juli 2025

Kære fr. Lund!

Det er jo bestemt ikke første (og sikkert heller ikke sidste) gang, jeg har måtte bede Dem om at STYRE Dem!

Vi vil ikke træde op ved flere af Deres mærk´lige børns umulige fester igen – og da navnlig ikke med de gæster, der var inviteret ved den tragiske begivenhed, De her refererer til.

At fruen bor i provinsen, er strengt taget hendes eget problem. Men vi kommer gerne over til den skønne ø og serverer en røget sild, hvis det ikke kan være anderledes.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde besøg af teatertjener til min…

Vi havde besøg af teatertjener til min 60 års fødselsdag, og det gav anledning til først forundring og lidt forargelse, men efterhånden gik det op for gæsterne at vi blev udsat for et scam. Det var morsomt og kan varmt anbefales

19. Juli 2025

Kære hr. John.

Normalt går vi slet ikke ud til så gamle menneskers fødselsdage. Med mindre de har tegnet udvidet brandsforsikring pga. lysene i lagkagen, forstås.

Vi gjorde en undtagelse, og har fortrudt det bittert lige siden. Der var usædvanligt varmt i teltet, og det er stadig uklart, om det skyldes flammehavet oven på lagkagen, DMIs varsel om hedebølge eller grillen, der stod for tæt på teltdugen.

Vi kan varmt anbefale rigelige mængder is, også dem fra Hansen 😋

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var nogle dygtige og engagerede…

Det var nogle dygtige og engagerede skuespillere der løftede stemningen og fik sat gang i grinene hos de fleste af vores gæster

21. Juni 2025

Kære fr. Nielsen!

Tak for din tilbagemelding. Det glæder mig, I fik gang i festen. Det var også meningen :-)

Vi hører gerne fra dig næste gang, du skal konfirmeres!

Sommerfest med krydderi

En helt igennem godt samarbejde i aftalefasen, en virkelig god og sjov gennemførelse, som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis du/I skal have et festligt indslag :-) Tak til Peter m.fl.

13. Juni 2025

Kære hr. Morten!

Aftalefasen var ganske uproblematisk.
Men da vi mødte gæsterne, fornemmede vi straks, at noget, var heeelt galt!

Det begyndte skidt, men derfra gik det så bare ned ad bakke.

Jeg skal insistere på, at De afholder Dem fra at kontakte os en anden uheldig gang.
Sæl tak!

Peter Andreas m. fl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt vores sølvbryllup som en…

Vi holdt vores sølvbryllup som en brunch - og synes derfor, der skulle lidt til at sætte gang i selskabet.

Vi havde den mest pinlig, sjove, grænseoverskridende fotograf - alle hoppede på, at det var en vi havde fået anbefalet - og at vi også selv synes, at han var lidt for meget.

Det var en uforglemmelige formiddag og virkelig sjovt at have alle de skøre billeder her bagefter.

25. Mai 2025

Kære hr. Larsen

Jeg skal dybt beklage, at fotografen alligevel mødte op. Jeg har forsøgt at fyre ham flere gange. Mange, faktisk.

Billederne på USB-nøglen stammer fra den første del af festen, hvor han forsøgte at forevige den store begivenhed. Enhver lighed med virkelige personer og disses handlinger er tilsigtet.

Hvis billederne er sløret, skyldes det ene og alene, at fotografen fandt stort behag ved de udskænkede genstande. Hverken kamera eller software er behæftet med mngler.

At visse af vores kunder har valgt at residere i (eller er blevet forflyttet til) provinsen er sagen uvedkommende og strengt taget deres problem. Vi har ingen fordomme. Eller næsten ingen.

Måtte jeres næste party blive af en helt anden karakter og med lidt mere rødkål, tak.

Ungyld!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig sjov underholdning til vores guldbryllup

Vi valgte 2 personer - 1 tjener og 1 fotograf fra Teatertjenerne istedet for musik til vores guldbryllup. Og det var en kæmpe succes. Der var blandt gæsterne alt fra skepsis, forargelse, undren og endelig masser af grin og snak, da skuespillet gik op for dem. Det levede til fulde op til vore forventninger om anderledes og sjov underholdning - og ovenikøbet fik vi et usb stik med alle billederne, som var blevet taget af den pudsige fotograf 😂.
Vi var 49 gæster og festen blev holdt på en herregård.

Kære fr. Nielsen

Næste gang, De skal holde guldbryllup, vil vi mindeligt bede Dem om i stedet at vælge MUSIK. Det tror jeg, ville være en stor fordel for alle og parter.

Og hvad er nu det for noget, at vores fotograf er pudsig? Hun er fra Fyn!

Vi vil gerne have det USB-stik tilbage. Der ligger en del billeder fra sidste gang, jeg deltog i De Åbne Danske Guppy- og Slørhale-Mesterskaber i Nørre Alslev (jeg blev nr. 4 med min ØNGLINGS slørhale, Carl-Esben, jr).

Nuvel, hvis det skal være på den måde, så
kan vi godt stille med en fotograf en anden gang. Men så bliver billederne i sort/hvid!

Det var så sjovt !
Fuldstændig fantastisk og sjov oplevelse til “ 200
Års “ fødselsdag.
Havde to tjenere der til at starte med virkede som to dygtige tjenere. Langsomt gik det op for gæsterne at de to kvindelige tjenere var ude på sjov og ballade. Vi havde en fest! Det hele blev afsluttet med fødselsdagssang som teatertjenerne også stod for, det var så sjovt.
Beklager meget de pæne ord :-)
Stor anbefaling herfra !

Kære fr. Scheel!

Tak for Deres henvendelse vedr. Deres 200-års fødselsdagsfest.
De holder Dem godt, det skal De have. Jeg ville ikke have skudt Dem til en dag over 170.

De to stakkels, men kvindelige tjenere er nu gået på pension, i barndom, i kloster, i hvert fald, i hundene, i trods, på trods, trods ALT.
Den fest var mere end deres ellers velvoksne skuldre kunne bære. Det var ellers på Fyn.

Og hold så OP med de med de pæne ord og anbefalinger!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk underholdning til vores…

Fantastisk underholdning til vores kobberbryllup – uforglemmelig aften✨

Vi havde den store fornøjelse at have teatertjenerne til at stå for underholdningen til vores kobberbryllup – og det var intet mindre end en kæmpe succes👏🏻

Stemningen var i top.Der blev grinet, klappet og sunget med, og mange af vores gæster har efterfølgende fortalt, hvor meget de nød det.

Det gjorde aftenen ekstra speciel for os.
Vi kan på det varmeste anbefale teatertjenerne til andre.
Tusind tak for at gøre vores kobberbryllup til noget helt særligt🙌✨

Kære Yana

Ja, det er så en af den slags aftener, vi forsøger at glemme. Men det er svært med det kobberpar og med de gæster.

Virk´lig irriterende, at gæsterne klapper og synger, når vi forsøger at underholde. Hvad bli´r det næste...?

Lad det være sidste gang, vi har skullet træde op til jeres kobberbryllup!

Rigtig besværligt med alle de anbefaliger. Vi kommer jo aldrig i biffen på denne her måde :-(

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse du aldrig vil glemme

Kære hr. Jonas

Det er jo en fest, vi desperat prøver at glemme, men det er svært, for der skete jo både det ene og mest det andet 🤣

Vi må bare henholde os til vores slogan:
GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde teatertjenerne på besøg til…

Vi havde teatertjenerne på besøg til konfirmation. Først og fremmest følte vi os godt informeret inden. " Tjenerne " ankom til tiden. De var kanon sjove og hjøælpsomme... Vi fik fjernet edderkopper og støvsuget, samt pudset vinduer ( skal siges vi holdt festen i telt ). Kan kun anbefales.

Kære hr. Lykke!

Jeg skal hermed anerkende Deres knagestivelse, ehm, klageskrivelse.

De to tjenere følte sig på ingen måde godt informeret på forhånd. Fx befandt der sig øverst i teltdugen en led edderkop med lange, behårede ben. Den slags plejer vi at få oplyst på forhånd!

Der kan være udmærkede grunde til ikke at pudse sine vinduer, fx synet af naboens grimme børn, men i tilfældet med denne komfurmation var teltets vinduer i sådan forfatning, vi blev nødt til at skride ind og benytte os af de skrappeste virkemidler.

Vi skal venligst bede Dem om IGGE at anbefale os. Overhovedet. Nogenside.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt teatertjenerne ved vores…

Vi har brugt teatertjenerne ved vores sølvbryllupsfest, og gæsterne opdagede ikke at det ikke var kroens tjenere i starten.
Vi fik en super festlig start på vores fest, og gæsterne taler stadig om det her et døgn efter.

Kære fr. Ramsing

Vi føler os ret brugt af det sølvbryllupsselskab, og alligevel opdagede gæsterne os ikke engang!

Sig til jeres gæster, at de skal se at komme i seng. Det ligner ikke noget at blive oppe et helt døgn bare for at tale om os...!

Og nej, vi kommer ikke med natmaden!

Helt fantastisk "show"

Helt fantastisk "show" alle gæster var max underhold, da de først fandt ud, hvad der egentlig foregik, helt klar anbefaling herfra

Kære hr. Per!

Jeg skal dybt beklage de to damers optræden. Måske skulle jeg alligevel have givet dig en pæn rabat...

Det er lidt problematisk med gæster, der ikke finder ud af, hvad der foregår.

Vi kan ikke anbefale komfurmationsfester i Dragør!

Fantastisk oplevelse

Fuldstændig fantastisk, sjov og vanvittig oplevelse til min mands 70 års fødselsdag. En rigtig performance med de to utrolige dygtige tjenere, som totalt overrumplede og overraskede gæsterne. De to damer fik virkelig sat fut og fart i selskabet og det hele var et stort samtaleemne bagefter. Tak for det! Kæmpe anbefaling herfra.

3. Mai 2025

Kære fr. Lattermild

Nå, så kom der endnu en bitter og vred tilbagemelding fra en sur, jysk dame...

Rigtig kedeligt, at vi HELE tiden skal ud til de der introverte selskaber, hvor de bare vil koncentrere sig om kålrabisuppen og de farcerede radiser.

VIL De ikke nok lade være med at anbefale os. Vi er SÅ trætte af, at folk griner ad os!

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi havde glæden af en elendig tjener til vores søns konfirmation. Lige tilpas underholdning til at vores gæster blev en smule forarget;-) Rigtig sjovt og det blev det store samtaleemne efterfølgende. Vi havde på forhånd aftalt, hvilke gæster det var fint, at glide let forbi og det forløb lige efter aftalen. Udover det havde vi fået lavet en sang til vores søn med egne stikord- og den var bare spot on, ligesom vi havde håbet. Så alt i alt en rigtig sjov oplevelse og jeg vil klart bruge Teatertjenerne igen, hvis jeg står og mangler en dårlig tjener, en elendig fotograf eller måske en ny mand;0))
Kæmpe TAK herfra!

Kære fr. Jensen!

Nu må De altså holde OP med alt det brok.

Det var vores absolut bedste tjener, men det var jo UMULIGT at udføre orn´lig service over for den slags gæster, De havde støvet op.

De må ABSOLUT ikke ringe, hvis De står og mangler en ny mand, men Deres nuværende (stakkels) mand er mere end velkommen til at ringe. Sådan skal det heller ikke være.

Verdensklasse tjenere

Verdensklasse tjenere
Det var hyldende morsomt og hele selskabet fik sig en dejlig start på festen med grin og latter hele vejen.

Kære hr. Nielsen!

Jeg skal hermed anerkende Deres klageskrivelse, MEN:

Det er SIDSTE gang, vi har trådt op for så mange jy´er og fynboere i... 2800 Lyngby!

Og af en eller anden grund skulle vi også stille med en fotograf... Det blev til forfærdeligt mange kiksede billeder
– hvad havde I dog forestillet jer med de gæster??

Næste gang jeres søn skal konfirmeres, behøver I IKKE ringe til os!

Med væmlig hilsen fra Sydhavnen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De fandt hurtigt hvem hvem de kunne drille…

De fandt hurtigt hvem de kunne drille og fik sat gang i alle bordene.

Kære fr. Rasmussen

Tak for Deres bitre skrivelse.

Vi er jo møbelsnedkere i vores sparsomme fritid, så det at sætte gang i bordene, var jo ingen sag 🤪

Men det er dybt problematisk med de gæster, der driller igen. Jeg ved altså ikke, hvad det ligner! (sagde fruen om sit Picasso-maleri)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er kun godt at sige om…

Der er kun godt at sige om Teatertjenerne. De fik alle gæster til at grine, undre sig og konfirmanden mente vi skulle skifte lokale for de var da godt nok mærkelige. Det var sjovt at observere gæsternes undren og den snak der opstod ved bordene.

25. Mai 2025

Kære fr. Bach

Ak for tilsendt.

Meget beklageligt med den konfirmand.
Og det blev BESTEMT ikke bedre, når man skuede ud over selskabet.
Næste gang må I gerne invitere jeres venner i stedet.

Heldigvis var der lunkne øl og rigeligt med kuvertbrød.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var over alt forventning

Det var over alt forventning. Vi var 50 mennesker fordelt ved 3 borde og de fik alle med. De var super gode, impulsive og formåede virkelig at gasse folk i lang tid inden de begyndte at blive opdaget.
De var tale emnet igennem hele festen og folk der ikk kendte hinanden fik noget at tale sammen om.
Det var den perfekte oplevelse og alle pengene værd.
Vil til hver en tid anbefale dem.
Vi brugte 2 tjenere under forretten.

26. April 2025

Kære fr. Trine

Det var alt for meget. Og gæsterne var under al forventning. Men sådan er det jo i O´ense.

Vi vil til enhver tid takke nej og an(d)befale nogle andre. Og også nogle andre gæster.

De to tjenere var totalt brugt efter forretten. No left overs dér.

Men det var rigtig lækkert kuvertbrød.

Peter Andreas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr