Så sjov - mange 🤣 Elskede alle de små indput som ikke høre hjemme til et bryllup🤣 Det stakkels personale som blev kuskede rundt med🤣 Teatertjenerne kan klart anbefales til en fest👍 Jeg give... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var forår i Køge. Bryllup på Comwell. 56 gæster,unge og ældre. 2 tjenere der fyldte for meget is i glassene, blomsterne blev også vandet en ekstra gang. Nogle begyndte at undre sig. Så blev der om... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen
Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne
Bakkevej 56, 2830, Virum, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi havde besøg af to teatertjenere til guldbryllup i det jyske. Grænseoverskridende på den rigtig sjove måde der kun er muligt hvis man er professionel og ved hvad mand laver. Imponerende evner til at improvisere. Tak – der bliver talt om jer og kan varmt anbefales.

Antwort von Teatertjenerne
Teatertjernerne leverede et fantastisk morsomt show ved min søns og svigerdatters bryllup.... alle gæster fik brugt lattermusklerne fuldt ud....vi anbefaler så absolut teatertjernerne 😁

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde besøg af teatertjener til min 60 års fødselsdag, og det gav anledning til først forundring og lidt forargelse, men efterhånden gik det op for gæsterne at vi blev udsat for et scam. Det var morsomt og kan varmt anbefales

Antwort von Teatertjenerne
Det var nogle dygtige og engagerede skuespillere der løftede stemningen og fik sat gang i grinene hos de fleste af vores gæster

Antwort von Teatertjenerne
En helt igennem godt samarbejde i aftalefasen, en virkelig god og sjov gennemførelse, som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis du/I skal have et festligt indslag :-) Tak til Peter m.fl.

Antwort von Teatertjenerne
Vi holdt vores sølvbryllup som en brunch - og synes derfor, der skulle lidt til at sætte gang i selskabet.
Vi havde den mest pinlig, sjove, grænseoverskridende fotograf - alle hoppede på, at det var en vi havde fået anbefalet - og at vi også selv synes, at han var lidt for meget.
Det var en uforglemmelige formiddag og virkelig sjovt at have alle de skøre billeder her bagefter.

Antwort von Teatertjenerne
Vi valgte 2 personer - 1 tjener og 1 fotograf fra Teatertjenerne istedet for musik til vores guldbryllup. Og det var en kæmpe succes. Der var blandt gæsterne alt fra skepsis, forargelse, undren og endelig masser af grin og snak, da skuespillet gik op for dem. Det levede til fulde op til vore forventninger om anderledes og sjov underholdning - og ovenikøbet fik vi et usb stik med alle billederne, som var blevet taget af den pudsige fotograf 😂.
Vi var 49 gæster og festen blev holdt på en herregård.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner
Det var så sjovt !
Fuldstændig fantastisk og sjov oplevelse til “ 200
Års “ fødselsdag.
Havde to tjenere der til at starte med virkede som to dygtige tjenere. Langsomt gik det op for gæsterne at de to kvindelige tjenere var ude på sjov og ballade. Vi havde en fest! Det hele blev afsluttet med fødselsdagssang som teatertjenerne også stod for, det var så sjovt.
Beklager meget de pæne ord :-)
Stor anbefaling herfra !

Antwort von Teatertjenerne
Fantastisk underholdning til vores kobberbryllup – uforglemmelig aften✨
Vi havde den store fornøjelse at have teatertjenerne til at stå for underholdningen til vores kobberbryllup – og det var intet mindre end en kæmpe succes👏🏻
Stemningen var i top.Der blev grinet, klappet og sunget med, og mange af vores gæster har efterfølgende fortalt, hvor meget de nød det.
Det gjorde aftenen ekstra speciel for os.
Vi kan på det varmeste anbefale teatertjenerne til andre.
Tusind tak for at gøre vores kobberbryllup til noget helt særligt🙌✨

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde teatertjenerne på besøg til konfirmation. Først og fremmest følte vi os godt informeret inden. " Tjenerne " ankom til tiden. De var kanon sjove og hjøælpsomme... Vi fik fjernet edderkopper og støvsuget, samt pudset vinduer ( skal siges vi holdt festen i telt ). Kan kun anbefales.

Antwort von Teatertjenerne
Vi har brugt teatertjenerne ved vores sølvbryllupsfest, og gæsterne opdagede ikke at det ikke var kroens tjenere i starten.
Vi fik en super festlig start på vores fest, og gæsterne taler stadig om det her et døgn efter.

Antwort von Teatertjenerne
Helt fantastisk "show" alle gæster var max underhold, da de først fandt ud, hvad der egentlig foregik, helt klar anbefaling herfra

Antwort von Teatertjenerne
Fuldstændig fantastisk, sjov og vanvittig oplevelse til min mands 70 års fødselsdag. En rigtig performance med de to utrolige dygtige tjenere, som totalt overrumplede og overraskede gæsterne. De to damer fik virkelig sat fut og fart i selskabet og det hele var et stort samtaleemne bagefter. Tak for det! Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi havde glæden af en elendig tjener til vores søns konfirmation. Lige tilpas underholdning til at vores gæster blev en smule forarget;-) Rigtig sjovt og det blev det store samtaleemne efterfølgende. Vi havde på forhånd aftalt, hvilke gæster det var fint, at glide let forbi og det forløb lige efter aftalen. Udover det havde vi fået lavet en sang til vores søn med egne stikord- og den var bare spot on, ligesom vi havde håbet. Så alt i alt en rigtig sjov oplevelse og jeg vil klart bruge Teatertjenerne igen, hvis jeg står og mangler en dårlig tjener, en elendig fotograf eller måske en ny mand;0))
Kæmpe TAK herfra!

Verdensklasse tjenere
Det var hyldende morsomt og hele selskabet fik sig en dejlig start på festen med grin og latter hele vejen.

Antwort von Teatertjenerne
De fandt hurtigt hvem de kunne drille og fik sat gang i alle bordene.

Antwort von Teatertjenerne
Der er kun godt at sige om Teatertjenerne. De fik alle gæster til at grine, undre sig og konfirmanden mente vi skulle skifte lokale for de var da godt nok mærkelige. Det var sjovt at observere gæsternes undren og den snak der opstod ved bordene.

Antwort von Teatertjenerne
Det var over alt forventning. Vi var 50 mennesker fordelt ved 3 borde og de fik alle med. De var super gode, impulsive og formåede virkelig at gasse folk i lang tid inden de begyndte at blive opdaget.
De var tale emnet igennem hele festen og folk der ikk kendte hinanden fik noget at tale sammen om.
Det var den perfekte oplevelse og alle pengene værd.
Vil til hver en tid anbefale dem.
Vi brugte 2 tjenere under forretten.

Antwort von Teatertjenerne
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.