Der har været en super god kommunikation fra 1. henvendelse. Altid en god og festlig snak. På dagen mødte 2 engagerede "tjenere", der i den grad satte gang i festen og der var snak resten af dagen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde fornøjelsen af Peter Andreas som tjener ved min runde fødselsdag, og det var så sjovt. Kan klart anbefales, hvis man ønsker at sætte gang i lattermusklerne i selskabet hurtigt til en fest. Al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen
Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne
Bakkevej 56, 2830, Virum, Dänemark
Super oplevelse for alle i firmaet, uanset hvilket land du er fra. De er super gode til at tilpasse sig publikum og få alle med.
Tak for en rigtig god oplevelse. :) Kan varmt anbefales.

Kære Teatertjener
“Tak for en uforglemmelig start på min 50 års fødselsdag – det var både sjovt, gakket på den gode måde og så var det godt spillet. Jeg er dybt imponeret over jeres talent og timening - så sjovt og så overbevisende! En sand fornøjelse at se på.
Det er stadig det helt store samtaleemne blandt vores venner – hvornår og hvem der først gennemskuede, at det hele var fis. Tusind tak for fantastisk underholdning! Stor ros til de to skuespillere – virkelig imponerende præstationer!”
Så fedt at alle mine gæster var i fokus selv børnene.
Kan kraftig anbefale “Teatertjernerne”.
Venlig hilsen
Helle, Fårup Skovhus, Nordjylland

Antwort von Teatertjenerne
Ved at hyre Teatertjenerne til min 18 års AA fødselsdag, blev en prik sat over et i, en bolle sat over et Å. Aldrig vil jeg glemme den aften.
Dels fordi jeg havde givet frie tøjler, men også fordi jeg selv, pludseligt spillede med.
Det hele blev skørere og skørere og selvom maden var forsinket, fandt tjenerne bare på noget andet sjovt. Min "hemmelige gæst" havde også fået frie tøjler, og da talen gik igang, og var igang blev flere og flere flove på min bekostning. Men ikke flove nok til ikke at deltage lyttende og forargede. Og da det hele var slut var lettelsen stor, og alle grinte og syntes det havde været en stor fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af disse.

Antwort von Teatertjenerne
Det var bare så genført det hele.
Vores gæster kom hurtigt hinanden ved, vi er slet ikke i tvivl om at det gjorde at alle have en rigtig dejlig dag/ fest.
Og her en uge efter, snakker alle stadigvæk om det.
Ja det koster at have sådan et par tjener. Men det var alle pengene hver.

Teatertjenerne var subtile
Vi havde hyret dem ind til et kundeevent, hvor de skulle hjælpe med at bygge en stemning op omkring humor og gode grin. Det lykkedes til perfektion og det var hylemorsomt at observere vores gæster, efterhånden som det gik op for dem, at det var fis og ballade.

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde booket to tjenere til vores bryllup i Aarhus. Halvdelen af gæsterne er udlændinge og de måtte virkelig tro, at service i Danmark var for viderekomne. Uffe og Nynne gjorde et fantastisk stykke arbejde og fik så mange grin med på vejen og afsluttede med at få alle gæster til at danse til os, brudeparret. Tak for et gennemført, fantastisk show, som gæsterne har talt om og grinet meget af siden - også udlændingene, som fandt ud af, at service i Danmark ikke alligevel var så håbløst, som de først antog.
Mange hilsner Mette

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde booket teatertjenerne til et firmaarrangement, hvor folk kom fra hele landet uden at de kendte hinanden.
De tre teatertjenere kickstartede festen, og samlede selskabet. Har aldrig grint så meget, som vi gjorde under festen, og som vi har grint meget af i dagene efterfølgende.

Antwort von Teatertjenerne
Levede fuldstændigt op til forventningerne, ubrugelige som tjenere, men superb til at skabe grin, undren og højt humør!

Antwort von Teatertjenerne
Tak for en dejlig og sjov underholdning

Antwort von Teatertjenerne
Jeg havde fornøjelsen af at have Teatertjenerne til min 60-års fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Fra første øjeblik satte de gang i stemningen, og “svenskeren” var utrolig sjov og underholdende – en perfekt ice breaker, som fik alle gæsterne til at grine og slappe af.
Det, der imponerede mig mest, var, at underholdningen fungerede på tværs af sprog. Vi havde flere udenlandske gæster, som hverken forstod dansk og kun lidt engelsk, men det var slet ikke et problem – alle kunne følge med og more sig.
Jeg kan varmt anbefale Teatertjenerne som en fantastisk form for underholdning til enhver fest. De skaber glæde, energi og en uforglemmelig stemning, som alle forstår og kan være med på.

Antwort von Teatertjenerne
En super start på festen, hvor gæsterne blev rystet sammen af en fælles oplevelse.
Gæsterne oplevede en tjener og en fotograf, der i starten gik professionelt til jobbet.
Stille og roligt blev der skruet op for gak og løjer. Så sætninger som ”har de en diagnose”, ”hvor har du skaffet det personale”, ”er De helt fra den”, blev sagt af gæsterne. Indtil det gik op for gæsterne det bare var for sjov.
Endnu en gang tak for en super god oplevelse!

Antwort von Teatertjenerne
Kan varmt anbefale Teatertjenerne. De fik sat gang i festen, og vi fik alle rørt lattermusklerne.

Antwort von Teatertjenerne
Vi kan varmt anbefale Teatertjenerne.dk hvis der skal holdes fest hvor i vil give jer selv og ikke mindst jeres gæster en ordentlig en på opleveren de kan bare leverer varen. Så stort 13 tal herfra.👍

Antwort von Teatertjenerne
Mange gode overraskelser for gæsterne, der bliver udsat for teatertjenere der er uheldige.

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde booket teatertjenerne til et bryllup. De var med under forretten og der skete mange underlige ting til stor morskab for gæsterne og brudeparret. Så var festen ligesom igang. De kan varmt anbefales.

Antwort von Teatertjenerne
Tjenerne faldt godt ind imellem det øvrige personale i begyndelsen. Men de var sjove og lidt grænseoverskridende. Nogle gæster opdagede at det var teater og andre igen var lidt forargede, da de ville have at vi skulle lade hatten gå rundt til at betale for en taxa der holdt udenfor. Men sjove var de
Også fotografen som fik øje på en mand udenfor, som de påstod urinerede. Desværre kunne man ikke høre høre alle kommentarer over hele salen.

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde besøg af to teatertjenere til guldbryllup i det jyske. Grænseoverskridende på den rigtig sjove måde der kun er muligt hvis man er professionel og ved hvad mand laver. Imponerende evner til at improvisere. Tak – der bliver talt om jer og kan varmt anbefales.

Antwort von Teatertjenerne
Teatertjernerne leverede et fantastisk morsomt show ved min søns og svigerdatters bryllup.... alle gæster fik brugt lattermusklerne fuldt ud....vi anbefaler så absolut teatertjernerne 😁

Antwort von Teatertjenerne
Vi havde besøg af teatertjener til min 60 års fødselsdag, og det gav anledning til først forundring og lidt forargelse, men efterhånden gik det op for gæsterne at vi blev udsat for et scam. Det var morsomt og kan varmt anbefales

Antwort von Teatertjenerne
Det var nogle dygtige og engagerede skuespillere der løftede stemningen og fik sat gang i grinene hos de fleste af vores gæster

Antwort von Teatertjenerne
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.