Banner for Smeg Sverige

Smeg Sverige Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är så imponerad av hur detta företag sköter ärenden och frågor! Inte varit med om sån personlig snabb service senaste åren och det är oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det känns tryg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har precis köpt en Smeg side-by-side kyl/frys. Väldigt snygg och rymlig. Den gick igång direkt när kontakten sattes i vägguttaget. Dock behövdes temperatur i kyl och frys justeras. Den medföljande... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaffebryggaren är snygg men opraktisk. Svårt att hälla i vatten och väldigt svårt att se vattennivån. Handtaget brast på kannan efter 2 års användning. Sonen har en likadan bryggare och hans brast ock... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utmärkt service och en fantastisk produkt... bortsett ifrån en sak - en grå kabel?! Hur tänkte den som tog beslut om att använda (fula) discountgrå plastkablar på snygga designprylar i retrostil? Det... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dålig kvalitet i förhållande till vad…

Dålig kvalitet i förhållande till vad de kostar. Köpte nytt kök med endast smeg vitvaror för mindre än 3 år sedan. Diskmaskinen har gett upp-började läcka vatten o spolarmarna har lossnat. Alla lådorna i frysen har spruckit. Aldrig mer Smeg! Så besviken på kvaliteten. Bara yta o design man får betala dyra pengar för.

4. August 2025

Hej Maria,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att du haft problem med dina produkter – det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Våra diskmaskiner omfattas av 5 års garanti. Du kan läsa mer om vad som gäller här: https://www.smeg.com/se/support/garanti.

Kontakta oss gärna via https://www.smeg.com/se/support med information om ditt köp, så hjälper vi dig att se över ärendet.

V A R N I N G !!!

V A R N I N G !!!!
KYL FRYS RETRO KYLSKÅP
RIKTIGT DÅLIG KVALITE!!!VÅRT GICK SÖNDER EFTER 9 ÅR KOSTADE 20000 KR! REPARATÖREN KONSTATERADE ATT DET INTE ENS GICK ATT LAGA!!
DÅLIG KVALITLE OCH DYR i INKÖP KÖP NÅGOT ANNAT MED BÄTTRE KVALITE.

18. Juli 2025

Antwort von Smeg Sverige

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att du är missnöjd med hållbarheten på din kyl/frys. Våra produkter är utvecklade för att hålla länge, men vi förstår att det är frustrerande när något går sönder – särskilt efter en längre tids användning.

Eftersom vi gärna vill förstå mer om vad som har hänt, är du varmt välkommen att kontakta oss via https://www.smeg.com/se/support så att vi kan se över ärendet tillsammans.

Sprucket glas efter pyroprogrammet

Vi körde pyroprogrammet och glaset sprack efter halva tiden. Smeg ville ej ta ansvar för detta utan ville ha 7500 kr för att laga det. Deras reparatörer och vårt försäkringsbolag rekommenderade oss att ej använda detta programmet. Inte godkänt för en så pass dyr ugn.

15. Dezember 2024

Hej Torbjörn
Tack för att du hörde av dig. Vi är verkligen ledsna över att du haft en negativ upplevelse med din ugn – det är inte den känsla vi vill att våra kunder ska lämnas med.

Glaset som används i våra ugnar är härdat och konstruerat för att tåla mycket höga temperaturer. Med tiden kan dock spänningar uppstå i glaset, och i de sällsynta fall där det spricker sker det oftast i samband med pyrolysprogrammet, då ugnen värms upp till cirka 500 grader.

Eftersom det kan finnas olika orsaker till att glas spricker behöver vi bedöma denna typ av ärende individuellt för att fastställa vad som har hänt.

Om du har fler frågor eller vill att vi ser över ärendet, är du varmt välkommen att kontakta oss via https://www.smeg.com/se/support.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smeg vattenkokare håller inte…

Smeg vattenkokare håller inte kvaliteten!!
Lacken är av riktigt dålig kvalitet och börjar släppa efter några månader av användning!
Man blir riktigt arg och besviken!!
Har köpt den andra kokaren för att jämföra med första dåliga - samma resultat 😡
Såå dyr och så värdelös!!!

3. Februar 2025

Hej Susanna,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att du har haft problem med lacken på din vattenkokare och förstår din besvikelse. Våra vattenkokare omfattas av en 2-årig garanti, och vi vill gärna hjälpa dig vidare i detta ärende.

Vänligen kontakta oss via https://www.smeg.com/se/support, så hjälper vi dig.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snygg kaffekokare som kokar kaffe men…

Snygg kaffekokare som kokar kaffe men inte mkt mer positivt än så. Högt ljud och efter ett par år har handtaget på kannan lossnat för andra gången.

25. Januar 2025

Hej Anne-Sofi,
Tack för att du hörde av dig. Vi beklagar att du har haft problem med handtaget på kannan och att ljudnivån på kaffekokaren påverkat din upplevelse.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare – kontakta oss gärna via https://www.smeg.com/se/support så ser vi över ditt ärende.

Med vänlig hälsning, Smeg Nordic

Fullständigt opålitliga tyvärr

Fullständigt opålitliga tyvärr! Vi har en massa problem med produkterna och trots en halvårslång dialog med många löften från deras sida, och med påtryckningar från vår sida så har de inte varit hos oss för att åtgärda uppenbara garantiärenden, ett halvår efter Instalation. Vi är mycket missnöjda!

1. Januar 2025

Hej Henric,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att ni har haft problem med våra produkter och att ärendet inte blivit löst trots att det har gått så lång tid. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi förstår er frustration.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, ber vi dig att kontakta oss via https://www.smeg.com/se/support/kontakta-oss. Vi kommer att prioritera ditt ärende och se över vad som har gått fel.
Tack för att ni hörde av er – er feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Missledande information

Jag köpte em SMEG gashäll från butiken på Ringvägen 97, Stockholm (av Store manager Malin). Hällen kostade ca 10.000 och vi diskuterade att det var till en lägenhet i innerstan, dvs med uppenbart för bruk med stadsgas. Vår kontakt ”glömde” dock berätta att denna häll levereras med ventiler som inte fungerar för stadsgas. Vi blev långt senare medvetna om att detta i sin tur medförde ett omfattande jobb för byte av ventiler vid installation, och installationskostnaden uppgick därför till hutlösa 7.000. Att utelämna denna info vid köp och sedan inte ha någon kommentar när jag framförde mitt klagomål till butiken framstår enligt mig som vilseledande. Den som köper något härifrån bör alltså ha stenkoll själv och ifrågasätta allt. Eller ännu bättre, gå till en annan butik.

1. November 2024

Hej Christer,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra vår kommunikation och service.

Vi beklagar att det har uppstått oklarheter kring installationen och anpassningen för stadsgas. Vid köp av gashällar skickar vi alltid med dysor för stadsgas som en del av beställningen, och vi informerar om att installation och byte av dysor krävs ifall hällen ska användas i Stockholm. Vi erbjuder själva installation av gashällar för 6495 kr, men vi förstår att denna information inte framgick tillräckligt tydligt vid ditt köp.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Värsta shoppingupplevelsen

De har problem med frakt och kundservice och det tar lång tid, men var säker på att de kommer att följa upp och du kommer så småningom att få resultat.
Tack Pontus

28. August 2024

La en beställning 29/11

La en beställning 29/11. Hemsidan laggade och dubblade beställningen. Skrev och bad dem ta bort den ena. Pengar dragna för båda och den kvarvarande står som pending. Skickat flera frågor via hemsida. Inga svar och ingen leverans. Fortfarande ingen återbetalning. Över en vecka utan svar. Känns som ett bedrägeriförsök.

29. November 2024

Hej Henrik

Tack för att du kontaktar oss. Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft och förstår din frustration. Vi har försökt att lokalisera din beställning men kan tyvärr inte hitta den i vårt system. Under Black Friday-perioden har vi haft ett högt tryck, vilket tyvärr har påverkat både svarstider och hantering av vissa beställningar.

Vi vill självklart lösa detta så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta oss direkt via https://www.smeg.com/se/support/kontakta-oss med ditt ordernummer och en kort beskrivning av ärendet, så undersöker vi det vidare.

Vi uppskattar ditt tålamod och ser fram emot att hjälpa dig. Tack för att du hörde av dig!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en blender och en degmaskin…

Jag köpte en blender och en degmaskin för två månader sedan från deras hemsidan , men jag har fortfarande inte fått dem. Jag har inte heller fått några kontaktuppgifter till butiken i Kina eller från denna hemsidan som man kontakta dem, jag vet inte hur jag ska kunna spåra dem.Det känns som bedrägeri. Jag rekommenderar inte denna hemsidan.

19. September 2024

Hej Neda,
Tack för att du kontaktar oss. Vi är ledsna att höra om din situation. Det verkar som att du har handlat från en hemsida som inte är kopplad till oss på Smeg Nordic. Tyvärr har vi ingen möjlighet att spåra eller hantera köp som gjorts via andra återförsäljare.

Vi rekommenderar att du tar kontakt med din bank eller betalningsleverantör för att undersöka möjligheten att bestrida köpet, särskilt om du tror att det rör sig om ett bedrägeri.

Fantastisk espressomaskin

Fantastisk espressomaskin! Snygg, enkel att använda och ger mig som kaffenörd alla möjligheter att göra min espresso som jag vill ha den!

14. November 2024

Hej Per

Tack för det fina omdömet. Kul att du är nöjd med din produkt.

Mvh

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I januari 2020 flyttade vi in i ett…

I januari 2020 flyttade vi in i ett helt nybyggt parhus (BRF) där alla vitvaror var av märket SMEG. Redan våren 2024 hade diskmaskinen, spishällen och nu senast belysningen i spisfläkten gått sönder. Vi har tvingats köpa ny diskmaskin och spishäll inom loppet av bara fyra år. När belysningen nu slutat fungera i spisfläkten måste vi köpa ny elektronik till hela fläkten (själva fläkten fungerar fortfarande) samt en ny ram, eftersom transformatorn till vår modell har utgått! Detta måste vi göra hos en dyr tredjepartsleverantör som SMEGs kundtjänst hänvisar till.

Det kommer att kosta oss över 3000 SEK bara för att få belysningen att fungera igen!

Aldrig mer SMEG!

3. September 2024

Hej Peter,
Tack för din feedback.

Vi är ledsna att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi ser att vi redan har ett öppet ärende med dig och kommer att fortsätta arbeta för att lösa detta så snart som möjligt.

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, är du välkommen att kontakta oss direkt på https://www.smeg.com/se/support. Tack för att du ger oss möjligheten att bli bättre!

Mvh,
Smeg Nordic

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr