Jag är så imponerad av hur detta företag sköter ärenden och frågor! Inte varit med om sån personlig snabb service senaste åren och det är oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det känns tryg... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Har precis köpt en Smeg side-by-side kyl/frys. Väldigt snygg och rymlig. Den gick igång direkt när kontakten sattes i vägguttaget. Dock behövdes temperatur i kyl och frys justeras. Den medföljande... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utmärkt service och en fantastisk produkt... bortsett ifrån en sak - en grå kabel?! Hur tänkte den som tog beslut om att använda (fula) discountgrå plastkablar på snygga designprylar i retrostil? Det... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.
Kontaktinformationen
Dockplatsen 1, 211 19 , Malmö, Schweden
- 010-178 34 90
- info@smegshop.se
- smeg.com/se
Bittet Kunden um Bewertungen
Smeg brödrost
Smeg brödrost, vilket skämt. En billig brödrost håller år efter år. Dyra Smeg krånglar efter kort tid. Brödrosten stannar inte nere i rostläge.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Har inte ens fått min order samt får…
Har inte ens fått min order samt får inget svar på mail som jag skickat 2 gånger.

Antwort von Smeg Sverige
Kaffebryggaren är snygg men opraktisk samt kass kvalietet
Kaffebryggaren är snygg men opraktisk. Svårt att hälla i vatten och väldigt svårt att se vattennivån. Handtaget brast på kannan efter 2 års användning. Sonen har en likadan bryggare och hans brast också. Öppnar man inte locket så blir det ofräsch kondens i den. Öppet lock är inte så snyggt.

Antwort von Smeg Sverige
Vi har köpt dubbel uppsättning…
Vi har köpt dubbel uppsättning vattenkokare. Kaffebryggare och brödrost. Nu flagnar färgen på den äldsta vattenkokaren (vaniljgul). Jag förstår av tidigare inlägg att Smeg tycker att deras produkter inte behöver vara okey längre än 2 år. Ni borde vara rädda om ert varumärke!

Antwort von Smeg Sverige
Kasta inte pengar i sjön( köp ej Smeg)
Vi köpte en vit vattenkokare från Smeg på kampanj, men började inte använda den förrän ett år senare. Efter ungefär en månads användning slutade belysningen i startknappen att fungera. Vi lämnade tillbaka den till Elon på Kungsgatan och fick en ny.
Nu, två år senare, har även den börjat läcka vatten vid nivåvisaren och runt startknappen. Vi lämnade in den hos Elon i Kungens Kurva, som i sin tur skickade den till Smeg. Tyvärr blev det varken reparation eller utbyte, trots de höga priserna på deras produkter.
Det känns väldigt dåligt att en så dyr vattenkokare — nästan fyra gånger dyrare än vår vattenkokare från Philips, som vi köpte för sex år sedan och använder dagligen utan problem — håller så låg kvalitet.
Vi har även köpt kastruller från Smeg som fått repor redan efter några få användningar.
Jag rekommenderar starkt att inte köpa produkter från Smeg. Kasta inte pengar i sjön. Köp hellre produkter från Electrolux eller tyska märken som Siemens istället för trendiga produkter med låg kvalitet.

Antwort von Smeg Sverige
För många knappar och inte ens ett gäng…
För många knappar och inte ens ett gäng tekniska ungdomar förstår hur man ska använda den.

Antwort von Smeg Sverige
Jag köpte en svart vatten kokare från…
Jag köpte en svart vatten kokare från Smeg för 3,5 år sedan. Den svarta färgen har släppt på flera ställen. Tyvärr har Smeg ingen lång garantitid för detta.
Mycket tråkigt och varnar andra för att köpa en infärgad vattenkokare från Smeg.

Smegs produkter
Jag älskar Smegs produkter jag har kylskåpet och nu har jag köpt deras kolsyremaskin det är verkligen hög kvalité.
Jag beställde en vara från SMEG (har…
Jag beställde en vara från SMEG (har beställt kyl/frys, brödrost, tvättmaskin och mikrovågsugn under de senaste 12 mån. När jag skulle få leverans blev jag ombedd att hålla mig hemma mellan 17:00 -22:00. Men leveransen uteblev. Jag var tvungen att ställa in möten på jobbet för att mottaga leveransen som aldrig blev av. Det gör mig förbannad!
Grym service
Grym service, snabbhet och kundbemötande. Dom överträffade mina förväntningar på Teknisk support! Mycket glad och nöjd kund!
fantastic and professional service…
fantastic and professional service after some communication error ordering from Bagarn & Kocken
mvh
/håkan
Raka puckar,,snabb o bra kund bemötande
Mikrovågsugn med spricka på
Mikrovågsugn med spricka på. Verkar som att de har tappat det på vägen hit. Har svårt att anmäla detta.

Bästa Tackar ..
Trasig efter alldeles för kort tid
Bra vattenkokare tills den gick sönder, bara ett par år efter inköp. Plastfönster till locket gick sönder och vi kan inte använda den. Dåligt för en produkt som ska vara bra och som är dyrare än många andra. Tidigare enkla och billiga kokare har hållit hur länge som helst.

Antwort von Smeg Sverige
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.