Går nu ind i tredje måned af mit nye liv som elbil ejer - godt begyndt hos Skoda Hillerød med hjælp af Casper Mikkelsen. Bil leveret til tiden og god gennemgang af bilens funktioner.
Unternehmen hat geantwortet
Efter sidste servicebesøg, klagede jeg over at der på fakturaen,var trukket for en opladning, på er batteri der er 100% i orden. Har aldrig hørt fra Skoda Hillerød. Ved eftersynet den 16. Marts fik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afhentede familiens nye Skoda Elroq og havde en super oplevelse. Bilen stod klar som aftalt med fint klæde på og flag ved siden af. Anført af Nynne og Casper fik jeg en grundig gennemgang af alle bile... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niklas og Skoda Hillerød leverede en fantastisk service ad flere omgange: - Prøvekørsel - Snak om benzin- vs. elbil - Vejledning i valg af bil - Tilpasning af købstilbud - Salg, levering... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde - tilsvarende går vi hos Škoda Hillerød aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.
Egespurs Alle 1, 3400, Hillerød, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vi skulle bruge en bil og sammen med sælgeren Niklas fandt vi frem til ønske bilen. Rigtig god sælger der lyttede til vores behov og god kemi. Vores ønsker ændrede sig og vi snakkede igen med Niklas som hjalp os med at finde vores nye bil. Dejlig hjælp og han er god til at forklare alle de tekniske ting, som jeg ikke forstod. Vi er meget tilfredse med både Skoda og Niklas :-)

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Professionel og tilstedeværende oplevelse ved salgsrådgiver Niklas. Det endte med en handel og vi er godt tilfredse med behandlingen.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Ved køb af en næsten ny Skoda Scala blev vi betjent af Niklas Voetmann fra Skoda.Han var høflig, rolig, saglig og hjælpsom uden at presse.Som tidligere forretningsmand kan jeg kende den fødte sælger når jeg ser ham.Pas godt på ham så ses vi nok igen. Vi fik demonstreret bilen, tilbudt en prøvetur og blev oplyst om diverse tilbud over en kop kaffe. Super betjening.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi har fået en udsøgt og fin betjening af Jakob med godt humør og faglig godt funderet.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Virkelig god service og god kundebetjening som Niklas leveret. Ham kan Skoda godt være glade for og helt sikkert ikke sidste gang vi handler
Bil af ham 👌

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Fabelagtig forbrugeroplevelse! Sælgeren Niklas gav os masser af tid, plads og muligheder - uden at presse på.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Behagelig og imødekommende service fra Niklas, der kunne svare på alle mine spørgsmål, hvor jeg fik alle nødvendige informationer, så alt gik hurtigt og let.
Afslutningsvis joker jeg med at der ikke er slik i bilen til turen hjem. Det fikser Niklas da også. Så kørte derfra med et ekstra lille smil på læben.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Super service og god kommunikation fra første prøvekørsel til levering af bilen.
Kan varmt anbefale at man snakker og handler med både Jakob og Niklas.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Købte ubeset Skoda Octavia. Ved afhentning var der nogle ridser på kofanger både foran og bagpå, dem havde sælgeren Niklas først set om morgen hvor vi var kørt fra Fyn for at afhente. Niklas har kontakte Skoda i Odense og de bliver nu ordnet/malet. Meget behagelig sælger der følger op på sine aftaler.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Min kæreste og jeg har netop købt en Skoda Fabia combi "ny" brugt, hos Skoda Hillerød, og vi vil ikke tøve med at købe hos dem igen.
Niklas Voetmann hjalp os igennem processen, og han var meget venlig, serviceorienteret og til at tale med.
Et mindre minus var at anlægget ikke var blevet nulstillet, så de gamle brugere var indkoddet, og at den måtte vi købte til bagagerummet, lå rullet sammen og pakket ind da vi hentede bilen. Ikke fejl der rigtig gør noget, men bilen føles lige det mindre ny og klar.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Mange tak til Jacob Marius Brink Madsen for super hjælp med at finde den rigtige bil til mig
Mvh Tomas Pieper

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi havde en super god oplevelse med vores bilkøb hos Skoda i Hillerød og kan kun anbefale Niklas og resten af teamet, hvis man ønsker en god og tryg behandling i forbindelse med sit bilkøb.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Just had a 5-star experience acquiring a Skoda at Skoda Hillerød. Both the sales consultant Niklas Voetmann and Frederisk who initially took care of my test driving the car were exceptionally helpful throughout the process. I would definitely recommend buying a car from Skoda Hillerød.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Har handlet bil hos Skoda i Hillerød med Niklas Voetmann, som er en supersælger.
Han er meget imødekommende og serviceminded fra man træder ind ad døren til man kører derfra med sin nye bil.
Hilsen
Jan og Birgitte

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Verdensklasse service v/ køb af vores nye bil i Hillerød afdeling
Sælgeren Niklas Vesti Voetmann hvor fantastisk serviceminded og meget hjælpsom i valg af bil og sælger vores gamle De varmeste anbefalinger herfra til Niklas

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Tak for en fleksibel proces. En lang leveringstid blev snarrådigt løst ved at udnytte muligheden til at finde en anden ENYAQ end den, vi oprindeligt havde ordret. Niklas, tak for din hjælp. Og sikken velkomst vi blev mødt med, da vi afhentede bilen. Tak også for den grundige gennemgang.
Tak til Niklas og Skoda Hillerød

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Kan kun varmt anbefale Skoda i Hillerød.
Jakob har leveret en super service hele vejen igennem.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Niklas Voetmann salgsrådgiver fra Skoda Hillerød gav fremragende rådgivning i købsprocessen og Niklas’ gennemgang da bilen skulle afleveres, var en rolig og pædagogisk god stund. Niklas talte i et sprog så selv en gammel mand som mig fattede alt det nye, som en elbil indeholder.
Hvis du skal handle Skoda så kør forbi Niklas 😜

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi er mega glade for vores fabia combi, selv om den lod vente på sig, grundet verdens situationen.
Ved afhentning manglede der ombytning af vinter og sommer dæk på rette fælge og et kort i navigationen, det fik Niklas hurtigt styr på og vi fik en tankfuld benzin i kompensation.
Så alt i alt god service og stor tilfredshed.
Tak for handlen Niklas
Venlig Hilsen
Heidi og Brian

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.