Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Går nu ind i tredje måned af mit nye liv som elbil ejer - godt begyndt hos Skoda Hillerød med hjælp af Casper Mikkelsen. Bil leveret til tiden og god gennemgang af bilens funktioner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter sidste servicebesøg, klagede jeg over at der på fakturaen,var trukket for en opladning, på er batteri der er 100% i orden. Har aldrig hørt fra Skoda Hillerød. Ved eftersynet den 16. Marts fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afhentede familiens nye Skoda Elroq og havde en super oplevelse. Bilen stod klar som aftalt med fint klæde på og flag ved siden af. Anført af Nynne og Casper fik jeg en grundig gennemgang af alle bile... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niklas og Skoda Hillerød leverede en fantastisk service ad flere omgange: - Prøvekørsel - Snak om benzin- vs. elbil - Vejledning i valg af bil - Tilpasning af købstilbud - Salg, levering... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde - tilsvarende går vi hos Škoda Hillerød aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

264 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har for nylig købt en Skoda ENYAQ hos…

Har for nylig købt en Skoda ENYAQ hos Skoda Hillerød.
Vi blev betjent af Niklas Voetmann, som vi kun kan anbefale til andre købere.

7. September 2022

Hej Jenny,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at læse om din oplevelse hos os og sammen med Niklas!

Kæmpestort tillykke med jeres nye ŠKODA ENYAQ og på glædeligt gensyn!

God oplevelse

Vi har haft en rigtig god og behagelig dialog med Niklas under hele forløbet.
Vi bestilte bilen i oktober 2021 og fik den i august 2022, så ventetiden har været lang. Men undervejs har Niklas været parat til at svare på spørgsmål og har tålmodigt undersøgt muligheden af nye idéer vi fik i løbet af ventetiden.
Han gav os en grundig introduktion til bilen, da vi hentede den og hjalp os i gang med opkobling af mobiltelefoner osv. så vi vil helt sikkert gerne handle med Niklas igen.

29. August 2022

Hej Jan,

Tak for jeres venlige anmeldelse!

Vi er simpelthen så glade for at se, at I er tilfredse med hele forløbet, på trods af den lange ventetid!

Vi forsøger at være fleksible, så det er dejligt at se, at Niklas har fulgt jer rigtig godt gennem hele processen.

Stort tillykke med jeres bil!

Vi glæder os til at se jer igen!

Vi har alle 4 haft en god oplevelse 🤗

Vi har alle 4 haft en god oplevelse 🤗
Min mor er ikke på trustpilot, så vi skriver på hendes vegne☺️
Det er meget sjældent at møde en så sympatisk sælger som er jordnær, lyttende, forstående og tålmodig, så vi takker dig Nicklas for din måde at være på i forbindelse med et godt bilkøb hos dig på Skoda i Hillerød.

26. August 2022

Hej Ann-Jeannett,

Tusind tak for din mors supersøde anmeldelse!

Det betyder meget for os at læse, at hun har haft en skøn oplevelse med Niklas og vi er så glade for, at vi kunne hjælpe hende med at finde sin nye bil.

Tusind tak fordi I tog jer tiden til at skrive til os - vi glæder os til at se hende (og måske jer) igen!

Super god oplevelse

Super god oplevelse i forbindelse med mit salg til Skoda Hillerød og køb af ny (brugt) Skoda. Stor tak til Niklas for hjælpen og hurtig handel.

25. August 2022

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse!

Vi er vildt glade for at se, at du har haft en gennemført god oplevelse med både køb og salg af bil og vi glæder os til at se dig i forretningen igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Niklas Vesti Voetmann sælger hos Skoda Hillerød

Mødte Niklas Vesti Voetmann som er en venlig og hjælpsom sælger hos Skoda, som vi varmt vil anbefale alle.
Først kiggede vi og var ude at køre tur i en el bil. Derefter talte vi med Niklas, som var rigtig god til, på en enkelt måde, at fortælle hvad der er i bilen og diverse pakker.

25. August 2022

Hej Bente,

Mange tak for din pæne anmeldelse!

Vi er glade for, at I har haft en supergod oplevelse hos os med Niklas! Han er en guttermand og det glæder os, at han kunne give jer præcis den assistance, I har brug for.

Vi glæder os til at se jer igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og meget rare og…

Super god service og meget rare og imødekommende sælgere og specielt Lasse Bloch som varetog vores køb af en VW polo
Vi er så tilfredse og vil til en hver tid anbefale Skoda og VW Hillerød til venner og familien.

15. August 2022

Hej Shero og Avin

TUSIND tak for jeres flotte anmeldelse - den varmer!

Det er en fornøjelse at læse, at I har haft en super god serviceoplevelse hos os og at Lasse leverede en verdensklasse service. Vi giver naturligvis skulderklappet videre til Lasse med det samme!

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

I må have en rigtig dejlig tirsdag!

Køb af Ny Skoda Kodiaq

Fra første besøg hos Skoda Hillerød til udlevering af min nye bil har alt været perfekt!
God vejledning fra alle, gode svar på spørgsmål, og hurtigt svar på telefon, mail og sms.
Har ikke kunne sætte fingeren på noget som helst i forløbet.

Niklas fra Skoda har hjulpet og vejledt mig igennem købet og ydet fantastisk service undervejs.

Glæder mig til at være kunde hos Skoda Hillerød mange år endnu!

15. August 2022

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget, at du havde en god oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og tryg vejledning og købsoplevelse.

Vi takker mange gange for rosen, som i høj grad booster motivationen. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn!

Mads og Co.

Køb af ny Skoda

I er suveræne på alle parametre som jeg personligt vægter højest: professionalisme, servicemindet, høflighed, kvalitet og pris - kort sagt i sætter kunden først.
En stor tak til salgsrådgiver Lasse Bloch for en nem og ubesværget købsproces samt hurtig levering.
Nød også at Skoda Hillerød har et lækkert kunde område.
Tak for hjælpen :-)

Bjarne Olesen

13. August 2022

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget, at du havde en god oplevelse hos os, og at Lasse gav dig en god og tryg købsoplevelse.

Vi takker mange gange for de flotte ord, som i den grad booster motivationen. Vi ønsker dig endnu engang stort tillykke med din nye ŠKODA - vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang.

Mads

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og meget rare og…

Super god service og meget rare og imødekommende sælgere og specielt Niklas Voetmann, som varetog vores køb af en Skoda Karoq…
Vi er så tilfredse og vil til en hver tid anbefale Skoda Hillerød til venner og familien.

4. Juli 2022

Hej Kasper,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!

Det er intet mindre end en fornøjelse at læse, at I har haft en super oplevelse hos os og Niklas!

Stort tillykke med jeres nye KAROQ - den er vi sikre på, at I bliver glade for!

Mange sommerhilsner

Køb af ny bil juni 2022

Juni 2022
Vi vil blot takke Skoda Hillerød for en meget god oplevelse i forbindelse med handel af bil.
Vi fik en yderst kompetent vejledning og behandling af Philip. Der var tid og ro til at få alle spørgsmål besvaret, og som en ekstra service kunne vi få bilen leveret i nærheden af vor hjemadresse i Jylland.
Vi kan kun give Skoda Hillerød vores bedste anbefaling.
Lars

2. Juli 2022

Hej Heidi og Lars,

Tak for jeres dejlige anmeldelse!

Det er fantastisk at se, at I har haft en skøn oplevelse hos os og Phillip - han er en rigtig guttermand og vi er også meget glade for ham!

Vi håber, at I bliver glade for jeres nye bil og vi glæder os til at se jer igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ventetid på 6 mdr. på Elbil

Nu hvor vi har fået vores SKODA Enyaq Elbil er alt fremragende, men i vores lange ventetid fra november 2021 til april 2022 hvor bilen landede i DK var vi frustrerede over manglende kommunikation fra SKODA's side i Hillerød. Vi måtte selv opsøge status på fabrikken i Tjekkiet samt problemer ift. fremskaffelse af ledningsnet fra Ukraine og brugte i den forbindelse facebook mere til at få afklaringer omkring ventetid samt årsager. Efter vi har modtaget bilen er der absolut ikke noget at notere.

23. Juni 2022

Hej Lisbeth,

Vi er ærgerlige over, at I ikke føler jer informeret gennem processen. Det tager vi med os og vil arbejde på at forbedre.

Vi er til gengæld meget glade for, at I har fået en fantastisk bil, som I elsker!

Stort tillykke med jeres nye ENYAQ - vi glæder os til at møde jer på vejen i Hillerød og omegn!

I ønskes en fantastisk sommer!

Venlige og hjælpsomme…

Vi kigger på bil og i den forbindelse lagde vi vejen forbi Skoda Hillerød.

Rart og venligt personale, vi fik hjælp af Jacob der virkelig hjalp os med at forstå en masse ting, han gav sig god tid og vi følte os hørt. Tak.
Vil klart anbefale jer.

21. Juni 2022

Hej Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi søger altid at yde en god og personlig service, og det glæder os meget, at Jacob gav jer en god og nærværende oplevelse.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Mads

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem positiv oplevelse,

Købte en brugt/demo Skoda Scala. En yderst behagelig proces hos Niklas Voetmann. Vi var der flere gange og blev behandlet frisk, tålmodigt og ikke mindst fagligt til ug. Det gælder også Jacob den dag Niklas ikke var der. En lille anke omkring klargøringen blev også behandlet yderst tilfredsstillende.

17. Juni 2022

Hej Steen

TUSIND tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft en helt igennem positiv serviceoplevelse hos os og mest af alt hos Niklas og Jacob. Vi skynder os naturligvis at give den fine ros videre til de to friske fyre!

Stort tillykke med din nye ŠKODA Scala - vi glæder os til at møde dig på vejen.

Hav en dejlig fredag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse at købe en Skoda.

Generelt et meget positivt indtryk af Skoda Hillerød. Lyst og venligt salgslokale og venlige og høflige medarbejdere. Man føler sig velkommen. Niklas Voetmann er en dygtig og omsorgsfuld sælger, der med det samme forstod, at vi kun sjældent køber ny bil og ikke har ret meget teknisk viden. Hele processen var meget velstruktureret. Vi har fået at vide, at vi kan vende tilbage, hvis der er ting, vi ikke kan finde ud af. Det er vi glade for, og indtil videre er vi meget glade for vores nye bil.

13. Juni 2022

Hej Lis

TUSIND tak for dine søde ord.

Det er simpelthen så fedt at høre, at du er så tilfreds med servicen hos os. Vi sørger naturligvis for straks at give den flotte ros videre til Niklas.

Vi stræber altid efter at yde den allerbedste service over for vores kunder, så det glæder os utrolig meget at det lykkedes igen her.

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang!

Hav en rigtig dejlig tirsdag!

Super glad Skodaejer

Super professionel venlig og serviceminded handel med Niklas hos Skoda i Hillerød i maj måned 2022.
Kan så varmt anbefale at handle bil der

10. Juni 2022

Hej Lis

Tusind tak for din super flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Det glæder os meget, at du har haft en professionel serviceoplevelse hos os. Vi sørger naturligvis for straks at give rosen videre til Niklas.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skoda Octavia combi årg. 2016 120.000 km benzin.

Jeg har købt Skoda Octavia combi og er godt tilfreds med købet, processen i handlen samt dialog og service jeg har modtaget. Jeg handlet via Niklas og der været en professionel + rar stemning hele vejen igennem. Bilen kører skønt jeg haft den lille uge, hvor været landevej, bykørsel og lang tur på motor alt i alt har jeg kørt 300 km i denne fantastiske bil.

7. Juni 2022

Hej,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en super købsoplevelse hele vejen igennem og at bilen også lever op til dine forventninger efter købet!

Stort tillykke med din ŠKODA OCTAVIA - vi håber, at du bliver RIGTIG glad for den!

Mange sommerhilsner

Nem og behagelig købsproces

Nem og behagelig købsproces. Interesseret og vidende sælger, der ikke virkede alt for sælgeragtig.

7. Juni 2022

Hej Dorthe

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft sådan en nem og behagelig købsproces hos os. Vi sætter utrolig stor pris på dine rosende ord!

VI ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Fremragende service!

Super service hele vejen igennem

30. Mai 2022

Hej Andreas

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en fremragende serviceoplevelse hos os hele vejen igennem forløbet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang!

Hav en rigtig dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik rigtig fin raadgivning og hjaelp…

Vi fik rigtig fin raadgivning og hjaelp af Niklas. Havde helt klart indtryk af at der blev lyttet til os og vores behov i forbindelse med bil

30. Mai 2022

Hej Johan,

Tak for jeres feedback og jeres gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi giver Niklas besked om jeres rosende ord, i er altid velkommen i forretningen.

Victor, ŠKODA Hillerød.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde fornøjelsen af at blive…

Vi havde fornøjelsen af at blive rådgivet og vejledt af Niklas i Skoda Hillerød. Niklas var en yderst kompetent, venlig og serviceminded rådgiver. Vi er enormt glade og tilfredse med vores nye bil, og kan kun anbefale andre at købe bil af Niklas i Skoda Hillerød.

24. Mai 2022

Hej M. C.

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at I havde en god og tilfredstillende serviceoplevelse. Vi sørger for at give den flotte ros videre til Niklas.

ŠKODA Hillerød

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr