Går nu ind i tredje måned af mit nye liv som elbil ejer - godt begyndt hos Skoda Hillerød med hjælp af Casper Mikkelsen. Bil leveret til tiden og god gennemgang af bilens funktioner.
Unternehmen hat geantwortet
Efter sidste servicebesøg, klagede jeg over at der på fakturaen,var trukket for en opladning, på er batteri der er 100% i orden. Har aldrig hørt fra Skoda Hillerød. Ved eftersynet den 16. Marts fik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afhentede familiens nye Skoda Elroq og havde en super oplevelse. Bilen stod klar som aftalt med fint klæde på og flag ved siden af. Anført af Nynne og Casper fik jeg en grundig gennemgang af alle bile... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niklas og Skoda Hillerød leverede en fantastisk service ad flere omgange: - Prøvekørsel - Snak om benzin- vs. elbil - Vejledning i valg af bil - Tilpasning af købstilbud - Salg, levering... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde - tilsvarende går vi hos Škoda Hillerød aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.
Egespurs Alle 1, 3400, Hillerød, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Købet hos Skoda af vores nye Enyaq var en rigtig god oplevelse. Vi fik en rigtig professionel betjening af Niklas og en super god og flot overlevering af bilen i butikken. Fuld tilfredshed 😀

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Niklas Voetmann fik mig til at føle, at jeg var i gode hænder fra vores første møde. Han kunne svare tilfredstillende på alle mine spørgsmål og virkede meget imødekommende og servicemindet. Kan klart anbefale at handle bil hos ŠKODA Hillerød.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Dejlig oplevelse af besøg hos Skoda Hillerød.
Synes det var rart at gå rundt nogle minutter og selv lige se mig om, inden jeg blev kontaktet.
Fik god rådgivning og endte med at købe en Octavia.
Samme fine oplevelse da jeg hentede bilen - super service hele vejen.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg ankom i forretningen for første gang. Blev mødt af en meget pæn og veltalende mand . Niklas Voetmann. Følte med det samme at jeg blev hørt ,med ønsker og behov. Der var en dejlig rolig komonikation. Endte da også med at jeg fik min drømmebil. Skoda Skala. Med fuld service i bagagen.
Mvh. Helle.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi fik fantastisk god vejledning af Jakob Brink Madsen fra Skoda Hillerød ifm. køb af brugt Skoda Superb. Jakob er utroligt serviceminded og tog sig tid til at forstå vores behov og overvejelser og svare på både store og små spørgsmål. På den måde føler man sig i trygge hænder i hele købsprocessen. Tak for handlen.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Tak til sælger Kasper for en yderst høflig og kompetent betjening og vejledning.☺
Jeg forlod Skoda Hillerød i glad og opløftet stemning samt en dejlig Skoda at køre hjem i, tak for det.
Leon.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi var oppe hos Skoda Hillerød, og bliver mødt med et varmt Velkommen af Jakob Madsen, det gode ved Jakob er at han gav hos plads og tid til at gå og summe i butikken så min kæreste og jeg kunne snakke sammen om hvad vi godt kunne tænke os, vi så en brugt Karoq i udstillingen som havde alt hvad vi kunne drømme om, vi spurgte Jakob til råds om diverse detaljer mv. Og Jakob var mega professionel og lyttende, så det endte med at vi købte den, så tak til jer og tak til Jakob for at være en pisse dygtig og grundig sælger.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Ikke mindre end fremragende service fra Skoda Hillerød.
Mere specifikt Niklas Vesti Voetmann!
Fra det sekund vi trådte ind hos Skoda Hillerød blev vi taget godt imod, der blev lyttet til vores ønsker og vi følte os godt tilpas.
Niklas Voetmann formår at møde kunden i øjenhøjde, kommer med de rigtige spørgsmål og hjælper med til, at der bliver truffet nogle gode beslutninger.
Niklas har været meget fleksibel og yderst hjælpsom, selv på fridage, hvor der var behov for det. Tak!!

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi har købt en dejlig ny bil hos Skoda i Hillerød og fik den bedste betjening af Niklas Voetmann og Lasse Bloch. Man skal lede længe efter så flinke, seriøse og dygtige unge mennesker, der gjorde investeringen til en virkelig god oplevelse. Bilen blev leveret lidt senere end først aftalt, fordi man opdagede en skønshedsfejl, der skulle rettes, inden bilen levede op til den standard, som forretningen ville stå inde for. Vi er meget glade for vores nye bil, det passer virkelig godt til vores behov.

Vores nye Skoda kamiq.
Vi fik en meget grundig gennemgang af bilens mange tekniske detaljer og hvordan udstyret virker. Især satte vi pris på den gode service Niklas Vesti leverede hos Skoda i Hillerød.

Handel af Octavia demo.
Niklas er en yderst kompetent sælger. Meget behagelig og ikke for påtrængende. Desværre var der et par ting i forhold til klargøring og værksted, som ikke var tilfredsstillende. Dette tog Niklas hånd om, og vi kom i mål med en god handel.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Super service, rådgivning og køb af bil hos Niklas Voetmann hos Skoda i Hillerød, som har mine varmeste anbefalinger

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi har ifm. køb af ny bil og salg af 2 biler været rundt hos forskellige bilforhandlere. Hos Skoda Hillerød og sælger Lasse Bloch oplevede vi en super god service, langt over hvad vi oplevede andre steder. Fra første gang vi kom, til vi par uger senere fik vores Skoda Fabia følte vi os godt taget imod med stor imødekommenhed, tillid og god og kyndig vejledning. Stort tak til Lasse for en super god oplevelse.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Rigtig god service fra Niklas side, gennemgang af bilen, hjælp til at installere de forskelige programmer, og hvordan man betjener de forskelige udstyr i bilen, han har give god tyd til at forklar .

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Servicen er i top og med tillidsfulde medarbejder.
Nicklas Voetman fik os igennem problem frit igennem en handel da vi var tæt på at komme i knibe med at stå uden bil.
Fantastisk oplevelse vor der var en god korrespondance og med kompetent behandling.
Så stor tak for det

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Rigtig god service og dygtige medarbejdere.
Nicklas Voetmann er en yderst dygtig og kompetent sælger, der forstå at arbejde inden for et givent budget, gode råd og vejledning.
Vi er yderst tilfredse med den behandling og bil vi har fået ved Skoda.

Hej
Det var en rigtig god oplevelse og hjælpsomme medarbejder.
Et godt sted
Er meget glad for bilen
Tak for hjælpen
Vh Meltem

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg er skuffet, da jeg må sige farvel til den Enyaq, jeg har ventet på i 8 måneder, men af helbredsmæssige årsager må sige farvel til. ØV
Skoda i Hillerød har hjulpet mig. Stor tak til Niklas

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Good support service and customer care. Making time to show us and explain things and answer our questions. Also accommodating for our needs and requests. Friendly and professional experience with Niklas in Hillerød.

Antwort von Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.