Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Går nu ind i tredje måned af mit nye liv som elbil ejer - godt begyndt hos Skoda Hillerød med hjælp af Casper Mikkelsen. Bil leveret til tiden og god gennemgang af bilens funktioner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter sidste servicebesøg, klagede jeg over at der på fakturaen,var trukket for en opladning, på er batteri der er 100% i orden. Har aldrig hørt fra Skoda Hillerød. Ved eftersynet den 16. Marts fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afhentede familiens nye Skoda Elroq og havde en super oplevelse. Bilen stod klar som aftalt med fint klæde på og flag ved siden af. Anført af Nynne og Casper fik jeg en grundig gennemgang af alle bile... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niklas og Skoda Hillerød leverede en fantastisk service ad flere omgange: - Prøvekørsel - Snak om benzin- vs. elbil - Vejledning i valg af bil - Tilpasning af købstilbud - Salg, levering... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde - tilsvarende går vi hos Škoda Hillerød aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

264 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Næsten alt skoda Hillerød er gået som…

Næsten alt skoda Hillerød er gået som det skulle. Der er dog nogle problemer som ikke er forhandlers skyld.
Jeg kan kun anbefale skoda Hillerød og Niklas.

23. März 2022

Hej Lennart

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din anbefaling, som på trods af eksterne småproblemer varmer hos os.

Vi ønsker rigtig god fornøjelse og på gensyn.

Har lige lease ny bil

Har lige lease ny bil. Alt er gået fuldstændig efter planen. Sådan var det også første gang. De er professionelle hos skoda, tager deres kunder seriøst og leverer til tiden. Det samme gælder hvis man skal have serviceret bilen. Lånebil står klar og alt er perfekt. Da jeg hentede min nye bil stod der også tillykke skilt i butikken ved siden af min bye bil med en personlig hilsen. Altid en 5 stjernet oplevelse. Klart at anbefale.

16. März 2022

Hej Marianne

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi meget glade for at læse, da kundetilfredsheden står højt på vores agenda.

Vi ønsker stort tillykke med den nye bil, og vi glæder os til at byde velkommen igen en anden gang.

Super god service

Har lige købt en Skoda Fabia ved Jakob B, og der har været god service hele vejen fra start til slut.

15. März 2022

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og hos Jakob!

Stort tillykke med din FABIA!

Vi glæder os til at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og forståelse.

Vi har købt en Skoda enyaq hos Niklas. Vi var i starten lidt i tvivl og hvilken en familie bil vi skulle anskaffe os. Jeg synes at han har været meget hjælpsom med dette. Vi er meget glade for den.

14. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop købt en Karoq hos Niklas V. Vi havde en rigtig god dialog med Niklas, og han holdt os godt opdateret undervejs i forløbet. Bedste anbefalinger herfra!

14. März 2022

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at læse om jeres oplevelse ifm. købet af ny bil.

Vi ønsker stort tillykke og håber, at den bliver en stor succes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldt tilfredsstillende med købe bilen.

13. März 2022

Hej Hr

Mange tak for din anmeldelse - vi ønsker stort tillykke med din nye bil. Vi håber, at den bliver en stor succes.

Rigtig god fornøjelse.

Professionel og kompetent rådgivning

Professionel og kompetent rådgivning. Niklas V. hjalp os hurtigt med at finde den rigtige bil, bil der dækkede vores behov. Desuden lykkedes det at skaffe lige netop den el-bil indenfor to uger. De var til at handle med og alle vi mødte var flinke og spurgte ind til os. Man føler sig velkommen, og så har de en gange udemærket kaffe.

Det kan klart anbefales hvis I vil have en Skoda. J

11. März 2022

Hej Rasmus,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og både service og kaffe levede op til dine forventninger.

Vi søger altid at yde den bedste service, og vi glæder os over, at du fik en kompetent og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye Škoda.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er meget ærlig og troværdig hos…

De er meget ærlig og troværdig hos Skoda Hillerød.
Mine piger og jeg har fået en skøn familiebil.!!!!!
Jeg købte en Skoda Fabia igennem min Bror og Niklas Vesti Voetmann hos Skoda i Hillerød. Det har udelukkende været en rigtig god oplevelse, hvor vi hele tiden følte os godt informeret og klædt på til handlen. Niklas svarede venligt og oprigtig på alle vores mange spørgsmål, og jeg følte hele tiden jeg var i en god dialog med en troværdig og ærlig salgsrådgiver. Og Niklas gennem gik bilen med mig på en rigtig god måde. Og Niklas havde sat et skilt med en dejlig besked til mig, da jeg skulle hente vores nye bil. Som vi er virkelig glade for vores nye familiebil.!!
Som mine piger og jeg kommer til at nyde i mange år. Både på ferie og ud til hestene. Kun varme anbefalinger herfra.!!!!!

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse, de utroligt pæne ord og dine flotte anbefalinger.

Vi søger altid at yde den bedste service, og vi er utroligt glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, hvor du følte dig tryg og informeret hele vejen igennem.

Vi ønsker jer et stort tillykke med jeres nye Škoda FABIA og ønsker jer god fornøjelse på jeres fremtidige ture i hverdagen, på ferie samt ud til hestene.

Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden god gang.

Ærlig og vejledende sælger

Super lækkert udvalg og trods leveringsproblemer Worldwide, så lykkedes det os at finde en demobil, der matchede vores behov uden vi skulle gå på kompromis. Super god service leveret af Philip både ift. købet og denne proces, men også gennemgangen af bilen ved levering var som den skulle være. Vi er meget tilfredse ejere af vores Skoda ENYAQ 80 - og har fuldt ud tillid til vejledningen omkring handlen.

Hej Malene,

Mange tak for din anmeldelse.

Det var en fornøjelse at have jer i forretningen. Vi søger altid at yde den bedste service, og vi er utroligt glade for, at denne anmeldelse afspejler dette.

Vi glæder os over, at vi kunne finde den helt rigtige bil til jer og levere den hurtigt. Vi ønsker jer et stort tillykke med jeres nye Škoda ENYAQ.

Vi ser frem til at byde jer velkommen en anden god gang.

Flot landet - God behandling

Jeg bestilte en ny Kodiaq som selvfølgelig løb ind i problemer grundet Corona pandemi og global komponent mangel, så bilen endte med at blive noget forsinket.
På trods af denne situation må jeg konkludere at Niklas Voetmann faktisk lykkedes med at gøre det til en rigtig god købsoplevelse.
Håndteringene af hele situationen inklusiv indbytning af min gamle bil samt kommunikation var super god.
Man var ikke i tvivl om der blev gjort alt hvad der var muligt for at lykkes med det hele.
Og det blev flot landet og med en rigtig god behandling under hele forløbet.
Og bilen? ...Ja...den var værd at vente på!

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi søger altid at yde den bedste service, og vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få din bil hjem så hurtigt som muligt. Vi er glade for tålmodigheden givet de nuværende problemer med komponent-mangel.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye bil, som vi har været utroligt glade for at få lov til at overrække dig.

På glædeligt gensyn en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig og troværdig salgsrådgivning - og en skøn bil !

Vi købte en Kamiq igennem Niklas Vesti Voetmann hos Skoda i Hillerød. Det har udelukkende været en god oplevelse, hvor vi hele tiden følte hos godt informeret og klædt på til handlen, som desuden var meget gennemsigtigt. Niklas svarede venligt og oprigtig på alle vores spørgsmål, og vi følte hele tiden vi var i dialog med en troværdig og ærlig salgsrådgiver. Og så er vi ikke mindst virkelig glade for vores nye familiebil! Kun varme anbefalinger herfra!

3. März 2022

Hej Aske

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os - og Niklas - rigtig meget at læse om jeres oplevelse. Vi ønsker stort tillykke med den nye KAMIQ, en dejlig bil!

Vi står klar til at byde velkommen igen en anden gang, og så ønsker vi rigtig god fornøjelse på vejene indtil da.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god betjening og service

Super god betjening og service. Kan absolut anbefales.

2. März 2022

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en super oplevelse hos os!

Tak for tilliden - og tak for tiden!

Vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er god og deres med arbejder især…

De er god og deres med arbejder især Niklas jeg anbefaler meget. 🙂

1. März 2022

Hej Walid

Mange tak for din anmeldelse - det glæder os altid at få ros, især når den går til vores kollegaer.

Vi ser frem til at byde velkommen igen en anden gang.

5 flotte stjerner

Med udvidelse af familien så vi os nødsaget til at købe en ny og større bil - og vi var ikke i tvivl om, at vi endnu engang ville købe den hos ŠKODA Hillerød 😀 Trods at vi siden maj 2021 har mødt nogle produktionsudfordringer grundet corona, har salgsrådgiver Lasse Bloch fulgt os tæt hele vejen. Lasse har øje for god kundeservice samt fundet løsninger, som man som køber kun kan finde sig yderst tilfreds med. Vi glæder os over den gode kundeoplevelse ved Lasse, men endnu mere til snart at få leveret vores Škoda Octavia Combi 🤩

27. Februar 2022

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi søger altid at yde den bedste service, og vi er utroligt glade for, at det afspejles i jeres gode oplevelse. Vi takker også for forståelsen for den lange ventetid. Vi glæder os meget til at overdrage jer jeres nye Škoda Octavia.

Vi benytter her anledningen til at ønske jer et stort tillykke med familieforøgelsen samt jeres nye Škoda Octavia.

De bedste hilsner

Kompetent salgsoplevelse

En fuldstændig velfungerende salgsproces end-2-end. Varetaget af en ung salgstrainee (Jakob Brink), var jeg en del af en positiv, kompetent og utroligt talentfuld salgsoplevelse. Sælgeren var både velorganiseret, velinformeret og tillidsvækkende. Jeg kom hjem til min mand og sagde "jeg har købt en bil, - men i princippet kunne han have solgt mig hvad som helst! ;-)" Jeg er sikker på, at jeg har købt den rigtige bil til os, og jeg har anbefalet min bror at tage derhen og se på ny bil.

24. Februar 2022

Hej Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er vi glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse, fra start til slut, med Jakob!

Tak, fordi du har taget dig tiden til at skrive om os Jakob - vi skynder os at sende roserne videre!

Vi glæder os til at se, både din bror, men i særdeleshed også dig igen!

God behandling og service

24. Februar 2022

Hej Mathias

Tak for din anmeldelse - det er vi glade for at du synes.

Vi ser frem til at byde velkommen og levere en god oplevelse igen en anden gang. På gensyn herfra.

Hurtig og professionel hjælp hos Niklas fra Skoda Hillerød

Knap to uger før skiferie stod vi pludselig uden bil.
Kontaktede Skoda Hillerød hvor Niklas tog imod. I løbet af et par timer arrangerede han at tage en Kodiaq demobil hjem fra Kbh, og have den klar til levering i god tid inden vi skulle afsted. Niklas håndterede hele processen meget professionelt, og til fuld tilfredshed. Bilen er i øvrigt super fed :-)

20. Februar 2022

Hej Camilla

Mange tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at læse om jeres oplevelse, og vi håber, at skiferien har levet op til forventningerne.

Stort tillykke med bilen - vi håber fortsætter med at imponere. Rigtig god dag og på gensyn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I brought my Skoda Fabia from this…

I brought my Skoda Fabia from this store yesterday and the sales support team is fantastic. I would personally thank Niklas who really help me to figure out a good deal and I would strongly recommend you this store to check your favorite car.

18. Februar 2022

Hi SOUMYARANJAN

Thank you for your kind review. We are pleased to know that you have had a good experience with Niklas and the rest of our sales team.

We hope you will enjoy your FABIA, and we want to congratulate you on the purchase. We look forward to welcoming you back another time.

Best regards

Rigtig god oplevelse 🙂

Rigtig god oplevelse med køb af ny octavia 🙂 Niklas var lydhør og svarede på alle de mange spørgsmål vi havde så det var en rar og tryg oplevelse🤩!

Tak for det og vi vil anbefale andre at tage derud næste gang de skla have bil 👍

16. Februar 2022

Hej Oliver

Mange tak for din anmeldelse - det glæder os meget, at I har haft en god oplevelse ifm. køb af bil hos os.

Vi ønsker stort tillykke med den nye OCTAVIA, og vi håber, at den bringer en masse gode oplevelser med sig.

Rigtig god fornøjelse og på gensyn.

Ny Skoda

Endnu en ny Skoda er anskaffet. Det har været en fornøjelse at handle med Niklas, som udviser stor venlighed og hjælpsomhed. Det kan varmt anbefales at handle hos Skoda i Hillerød.

11. Februar 2022

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse - vi er mere end glade for, at du er kørt herfra med en god oplevelse i bagagen. Vi ønsker stort tillykke med din nye ŠKODA, og vi står selvfølgelig klar til at byde velkommen og yde en ny omgang god service, når du kigger forbi en anden gang.

ŠKODA Hillerød

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr