Skoda Roskilde Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skoda Roskilde - nej tak Vi havde valgt en bil og udstyrsniveau - skulle være verdens letteste salg men sådan skulle det ikke være. Sen, ligeglad eller slet ingen respons ved fremmøde, skriftlig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DÅRLIG OPLEVELSE. Sender bil til service om morgen. Ringer om eftermiddage, da der ingen melding er. Får en næsvis mekaniker i telefonen. Kan først få bilen dagen efter. Ingen beklagelse fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelige kompetente og service minded medarbejdere..... Alt fra værkstedet til salgsafdelingen.🙏 Vi havde først et virkelig godt forløb hos dem med vores 11 år gamle Octavia på værkstedet.. Som... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter skift piver hjulene sidste år. Det er helt normalt siger værkstedet. Jeg har været tilbage og de mener ikke at det er et problem. Jeg har nu i december fået problemet tjekket hos et synscenter... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vælg ikke dette værksted

Utrolig dårlig oplevelse hele vejen rundt. Vil på det kraftigste fraråde at anvende dette værksted.

Vores bil blev d. 17/3 afleveret til værkstedet. Jeg gik på dagen ind og snakkede med dem om bilens problemer da den leveret med vejhjælp. Her spurgte jeg ind til, om bilen kunne blive tilset dagen efter. Det var intet problem, blev jeg informeret om.

Først d. 19/3 hører jeg fra værkstedet (efter at have rykket). Her får jeg at vide, at de ikke kan fejlfinde bilen da den ikke kan tænde. At der skal en nøddeskalleblæsning til. Først herefter vil bilen kunne tændes og man kan fejlfinde yderligere. Fair nok. Jeg ringer tilbage en time senere for at sige god for dette - men da var telefonen lukket.

Da vi ringer mandag morgen kl. 8 og siger god for nøddeskalleblæsning, har de pludselig ikke tid til dette. Vi bliver informeret om de først har tid til dette næste uge. Jeg spørger da ind til, om jeg så kan få flyttet min bil til et andet værksted. Det kan jeg ikke, fordi nu er bilen skilt af. Og de kan ikke fremskynde nogle processer.
Jeg bliver aldrig i denne proces tilbudt en lånebil.
Ugen efter hører jeg stadig ikke fra dem. Jeg ringer tirsdag og rykker for processen. Nu får jeg at vide, at de først kan tilse bilen ugen efter. På nuværende tidspunkt har bilen været hos dem 14 dage uden nogen diagnose eller behandling.
Jeg bliver lovet, at bilen er ordnet til ugen efter.
Igen hører jeg intet. Tirsdag ringer jeg til dem. Jeg bliver lovet, at bilen er klar onsdag (altså nøddeskalleblæsningen er ovre, så de kan fejlsøge den).
Onsdag hører jeg intet igen.
Lidt før de lukker ringer jeg og rykker på det hele. Jeg ønsker en telefonisk opringning med status til næste dag.
Torsdag får jeg så pludselig en SMS om, at bilen er klar til afhentning.
Jeg får ingen opkald og ingen information omkring om min bil fungerer, og om hvad der er fundet.
Jeg ringer og spørger ind til hvad der er fundet. Jeg får at vide at bilen fungerer efter nøddeskalleblæsningen og alt er fint nu.
Jeg spørger ind til om der er mere der bør gøres eller følges op på. Til dette får jeg et nej.
Det tog os 22 dage at få vores bil tilbage fra følgende ydelse: en nøddeskalleblæsningen. Ingen lånebil tilgængelig.
Til gengæld fik vi en regning på 10.000

Efter dette kører bilen fint indtil 3 måneder senere. Jeg ringer nu igen til dem, da det samme symptomer opstår, som sidste gang. Jeg er presset fordi vi skal på ferie og skal bruge bilen senest 4 hverdagene senere. Jeg spørger dem om de kan hjælpe, da bilen nu havde været i et forløb hos dem.
Til dette bliver jeg mødt med et nej, det har de ikke tid til. Først om 3 uger.
Jeg spørger om de kan henvise til nogle, som ville kunne hjælpe. Det kan de ikke.
Jeg spørger om de så kan låne os en bil indtil de kan tilse min bil om noget tid, det kan de ikke.

Vi vælger nu et andet værksted hvor vi heldigvis kan få hjælp.
Her bliver vi informeret om at dyserne skal skiftes samt tændspole. Disse bør skiftes ved 150.000 (hvilket bilen havde overskredet da den var denne mekaniker for 3 mdr siden). Ingen af disse ting blev vi informeret om.

Så alt i alt kan vi ikke anbefale dette sted grundet
- Ingen kundeservice
- Mangelfuld kommunikation
- Mangelfuldt arbejde
- Utrolig langsom tidsramme

Det må jo alt i alt bunde i dårlige arbejdsforhold og manglende tid og underbemanding - hvilket jo selvfølgelig er synd for dem der arbejder der. Men vi havde så sandeligt forventet mere af et Skoda værksted

18. März 2026

Skoda Roskilde

Skoda Roskilde - nej tak

Vi havde valgt en bil og udstyrsniveau - skulle være verdens letteste salg men sådan skulle det ikke være. Sen, ligeglad eller slet ingen respons ved fremmøde, skriftligt eller telefonisk. Egentlig høflig nok når der var kontakt, men elendig kunde håndtering.

Efter en uges tid gav vi op, kørte forbi Skoda i Virum og havde en slutseddel på 25 minutter.

20. Oktober 2025

Ualmindelig god kontakt

Ualmindelig god kontakt, kommunikation, vejledning og betjening af Mathias Vinter i forbindelse med køb af bil. Hvis samme niveau fastholdes kan jeg absolut kun give mine bedste anbefalinger 👍*****

8. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER LANGT VÆK FRA VÆRKTEDET.!!

HOLD JER LANGT VÆK FRA VÆRKTEDET.!!
Ufattelig dårlig kundeservice med min garanti sag. Min Ac kompressor var gået i stykker og vi skulle på ferie om 1.5 måned. Jeg bliver lovet at det skulle de nok få lavet( desværre kun mundtligt) men nej.
Hvertfald ikke før vi havde kontaktet skodas hoved kontor og sagt hvilken dårlig service de kører derude og så fandt de pludselig en tid til os, 4 arbejdsdage før vi skulle rejse.
Men ingen lånebil eller noget og gjorde heller ikke noget for at prøve at få en låne bil til os selvom de havde god tid til det.
Ikke nok med det så skulle de bestille ac kompressoren,da de ikke havde den hjemme, fair nok.
Samtidig fortæller han mig forskellige steder herhjemme i Danmark hvor de har den.
Jeg bliver selv bedt om at ringe rundt til de forskellige værsteder for at høre om de har en de kan undervære og få sendt til Roskilde (troede det var en joke men nej)..!!

De får sat den i men uheldigvis så 2 dage efter har jeg problemer med min bag rude som pludselig ikke kan køre op. Det her er en Torsdag og vi rejser mandag.
Jeg kommer derud nærmest på mine grædende knæ for at høre om de kan hjælpe, da jeg skal på køre selv ferie med familien.
NOPE desværre ikke tid, de går engang ud og kigger på det og der var ikke noget Quick fix (døren skulle af og det var meget besværligt lød det til).
Jeg var desperat og kørte til Skoda Hillerød og 45min senere kørte jeg derfra med en rude som kunne køre op og ned.

De er iskolde derude i Roskilde,så ja
Hold jer langt væk...

25. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan da kun glæde sig over at få en…

Man kan da kun glæde sig over at få en stor regning når man ser det arbejde der er udført. Kontrol af kabinelys, dæktryk, mønsterdybde - hold da kæft hvor ligegyldigt. Faktisk frækt, at man ikke holder sig til det den almindelige kunde ikke selv kan lave/kontrollere.

26. April 2024

DÅRLIG OPLEVELSE

DÅRLIG OPLEVELSE.
Kan først få bilen dagen efter.
Ingen beklagelse fra deres side.

Der er en arrogance hos Skoda Roskilde jeg ALDRIG før har oplevet hos andre forhandlere. Det er trods alt da ikke Porsche de sælger!

JEG KOMMER ALDRIG IGEN!

15. Dezember 2023

Aftalebrud overfor handicappet!

Vi blev hentet af Skoda vejhjælp, da vores bil med handicapskilt brød ned.
I vores aftale med Skoda indgår garanti for en lånebil. Dette blev nægtet os hos Skoda Roskilde. På trods af, at de er med i aftalen.
Deres argument for intet at gøre er, at det skulle Skoda Ishøj have gjort, for de var nærmeste Skoda forhandler.
Beklager! men en sådan aftale eksisterer kun hos dem internt. I betingelserne for dækning overfor kunden fremgår ingen steder et krav om nærmeste værksted. I øvrigt vil det til enhver tid være et mellemværende mellem Skoda Roskilde og Skoda vejhjælp og os totalt uvedkommende. Det var Skoda vejhjælp der kørte os til Skoda Roskilde. Vi havde intet med det at gøre!

14. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vender aldrig tilbage på henvendelser

Vender aldrig tilbage på henvendelser der skal undersøges priser osv. har oplevet det 3 gange nu, så hej hej Skoda Roskilde! Vi får bare lavet vores reparationer på et mere kompetent og serviceminded værksted!

2. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En gennemført skræmmende og dybt…

En gennemført skræmmende og dybt ubehagelig oplevelse.
Da jeg havde fået min bil udleveret efter sit første service hos Skoda i Roskilde, Københavnsvej, kunne jeg straks konstatere, at der var noget i galt. Fra bilens højre fordæk kom en yderst mærkværdig lyd, der fik mig til at standse bilen og returnere den til værkstedet efter få meters kørsel. Lyden kunne efter mine bedste evner bedst beskrives som tilbagevendende ”klunk-lyd”. Værkføreren prøvede da bilen og udleverede herefter nøglerne til mig med beskeden om: ”Der var da absolut intet i galt med den bil.” På intet tidspunkt tjekkede de dækket.
Da jeg jo stolede på fagfolkene, overtog jeg bilen igen – lyden var der endnu – men valgte trods det at fortsætte – der var jo intet galt, havde jeg fået at vide, måske var det bare mig?
Efter en ganske kort kørsel begyndte dæktryksalarmen at lyse – der manglede luft i højre fordæk. Skodas vejhjælp blev da tilkaldt, som kunne konstatere, at bilen var punkteret pga af en monteringsskrue i dækket, hvorfor bilen ikke længere var sikker at køre i. De oplyste mig om, at skruen havde været årsag til den lyd, jeg havde bemærket.
Da jeg dagen efter kontaktede værkstedet med henblik på at få repareret eller evt. udskiftet dækket, blev jeg mildest talt mødt med en chokerende behandling. Da jeg spurgte værkføreren, der dagen før havde prøvet bilen, om han da ikke havde kunne høre noget fra selvsamme dæk, blev jeg anklaget for at kalde ham for løgner og fik en ret så voldsom overfusning af ham, der endte med beskeden om – ”du må forstå, vi skruer ikke skruer i folks dæk”, så det måtte være sket andetsteds.
Jeg skal ikke komme nærmere ind på, hvad jeg tror og ikke tror, men faktum var, der blev påpeget en lyd fra hjulet ved afhentning af bilen – en lyd, der stammer fra en skrue – som ikke var i dækket ved indlevering til service.
Nuvel alt er selvfølgelig i sidste ende en diskussion – idet jeg jo ikke har konkrete beviser for skruens ophav – men en ting er sikkert, sådan behandler man simpelthen ikke sine kunder. En ”kundeservice” jeg i allerbedste fald kun kan beskrive som voldsomt grænseoverskridende.
I min afmagt og i chokket over denne behandling havde jeg intet andet valg end at meddele, at jeg ikke ønskede at være kunde der længere. Selv dette blev mødt med hån, foragt og voldsom arrogance – ”det er vi ligeglade med, vi har kunder nok”.
Jeg er glad på Skoda Roskildes vegne over, at de har kunder nok – jeg er så ikke at regne blandt dem længere – og med den måde at behandle sine kunder på, så må vi jo håbe at de resterende kunder fortsætter.

2. März 2023

super god service

super god service, og en god oplevelse at tale med deres sælger mathias! han har styr på sine ting, og vi blev guidet super godt igennem forløbet.

24. Juli 2022

Super service for min Skoda Octavia

Min Skoda Octavia fra 2015 med tilkøbt ekstra fabriksgaranti har fået rettet og udbedret alle fejl indenfor garantien på 5 år hvoraf 3 år var tilkøbt. Efter udløb af garantien har jeg fået en fin kulancepris på en materialefejl. Fint værksted - med god tone.
Søren Fogh

8. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr