Meget hyggelig fra start til slutt. Punktlig og rask på pris tilbud og montering. Skapene og montør kom samtidig, så måtte ikke oppbevare noe før montering. Meget hyggelig montør som var veldig f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Veldig ordentlig og profesjonell prosess hele veien! Det var akkurat det jeg var ute etter, ordentlige fagfolk som kan det de driver med. Var rask respons, god dialog og veiledning hele veien, fra... Mehr ansehen
Vi har nettopp fått oss nytt vegg-til-vegg skyvedørsskap fra Skapnett. Det har alt i alt vært en udelt positiv erfaring, helt fra den uforpliktende befaringen og til montering og ferdigstillelse. Se... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Skap mere plass i din bolig med skapnetts innredningspakker og kreddersydde garderobeløsninger til hjem og bolig. Se våre produkter og la deg inspirere!
Kontaktinformationen
Ringeriksveien 163, 1339, Vøyenenga, Norwegen
- 45 11 11 11
- Vøyenega@skapnett.no
- skapnett.no
Superfornøyd med 4 skyvedører
Superfornøyd med 4 skyvedører, 3 på soverom og en i gang. Effektiv befaring av Ellen og profesjonell montering av to hyggelige fyrer, opprinnelig fra Polen. Alle ga oss gode diskusjoner og innspill for vurderinger, helt fra befaring til leveransedagen,
Fantastisk service og produkt
Fantastisk service, strålende levering og utførelse! Tor Hjellup hos Skapnett, anbefales på det varmeste.
Anbefales!
Jeg kom i kontakt med Yousuf, som på kort tid stilte opp på en gratis befaring og ga meg et tilbud samme kveld. Bare to uker senere var alt montert. Fantastisk service, rask levering og topp kvalitet. Anbefales på det sterkeste!
God og effektiv service når vi kom…
God og effektiv service når vi kom innenfor dørene. Skjønte fort hva vi ville og tegninger og pris kom fort på mail. Deretter gikk montering raskt, ryddig og effektivt. Kan absolutt anbefales. 😊
Super service og rask levering
Super service og rask levering selv i en veldig travel periode.
Top quality products and skillful…
Top quality products and skillful professionals. They missed to deliver one product which they delivered and installed later. Apart from this minor inconvenience had an overall good experience. Definitely recommend Skapnett.
Takker for flott montasje
Takker for flott montasje
Kan anbefale dere til ander
Mvh
Knut Martin Hegg
Høy kvalitet på produkter og montører!
Profesjonelle og dyktige fagfolk!
Nyinnflyttet og hadde behov for garderobe ganske raskt. Er svært fornøyd med skapnett bl.a. pga rask service, fleksibilitet og god pris. Fikk også gode råd ift løsning knyttet til valg av skap. Hyggelige håndtverkerne som var effektive og dyktige med montering. Bruker dem gjerne igjen. Anbefales!
Uten tvil den mest profesjonelle på…
Uten tvil den mest profesjonelle på hele Romerike.
Rask, effektiv og ryddig prosess med godt resultat
Rask, effektiv og ryddig prosess fra start til slutt. Trivelig mailkorrespondanse, smidig befaring og effektiv montering. Resultatet ble veldig bra selv med et vanskelig utgangspunkt. Huset er gammelt og skjevt og det var ingen enkel jobb å sette opp to garderober der det tidligere har vært knevegger med bærebjelker både loddrett og vannrett. Vil anbefale Skapnett på det varmeste. De er heller ikke dyrest på markedet☺️
Anbefales
Jeg hadde en flott opplevelse med Skapnett Jessheim. Fra raskt tilbud og befaring til den vennlige og nøye designprosessen med Asif, hele veien til punktlig levering og en effektiv og hyggelig montør. Resultatet ble en lekker garderobe som allerede har fått mange komplimenter. Jeg anbefaler Skapnett Jessheim på det sterkeste!
Vi er veldig fornøyd med 3 nye…
Vi er veldig fornøyd med 3 nye garderobeskap fra Skapnett! Skapene ble montert i november og vi er fortsatt like fornøyd etter noen måneders bruk.
Veldig trivelige befaring og salgsprosess og også veldig fornøyd med montørene som tilbringte en lang dag for å fullføre resultatet. De spurte underveis for å sikre at det ble slik vi ville dersom det var alternativer.
Flink og effektiv kunderådgiver som kom…
Flink og effektiv kunderådgiver som kom og tok mål. Deretter fikk vi tilbud inkludert montering og bortkjøring av gamle skapdører. Ble levert til avtalt tid.
Veldig fornøyd.
Skyvedørsgarderobe på 4 meter
Garderoben er lekker og praktisk. Svært godt utført arbeid av en hyggelig og effektiv montør.
Veldig fornøyd!
God service og gode løsninger
God service
God service, og betjening som kom med gode råd. Rask og grei levering og flott montering
Recommended
Very positive experience with all different reps who did the measurements/delivery/installation.
Good quality product which after yeas looks like new.
The only negative part was the very limited opening hours at the showroom. I remember I had to take off from work to meet reps for design and contracting.
Personlig samtale er best.
Personlig kundekontakt er det beste . Det å gi kunden råd via datamaskin er ikke noen god løsning. Å snakke med en datamaskin er iriterende og gjør meg somme tider rasende.
Den kontakt jeg har hatt med firmaet har vært posetiv og inspirerende.
Av en eller annen grunn har kontakten over email ikke fungert. Forskellig dataprogrma eller Hardvare???
Meget godt fornøyd med selg og montører😊
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.