Er kjempefornøyd. Rask respons og levering. God service hele veien. Alt levert i henhold til tegning. Super fine skyvedører i gang og soverom Gunstige priser. Kom en flink og hyggelig montør som mo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kjempefornøyd! Befaring av selger, fikk tilbud som var meget bra. De nedmonterte de gamle skyvedørene og tok de med seg som søppel. Montering som avtalt av en profesjonell og hyggelig montør, til avta... Mehr ansehen
Veldig ordentlig og profesjonell prosess hele veien! Det var akkurat det jeg var ute etter, ordentlige fagfolk som kan det de driver med. Var rask respons, god dialog og veiledning hele veien, fra... Mehr ansehen
Rask, effektiv og ryddig prosess fra start til slutt. Trivelig mailkorrespondanse, smidig befaring og effektiv montering. Resultatet ble veldig bra selv med et vanskelig utgangspunkt. Huset er gammelt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Skap mere plass i din bolig med skapnetts innredningspakker og kreddersydde garderobeløsninger til hjem og bolig. Se våre produkter og la deg inspirere!
Kontaktinformationen
Ringeriksveien 163, 1339, Vøyenenga, Norwegen
- 45 11 11 11
- Vøyenega@skapnett.no
- skapnett.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Personlig samtale er best.
Personlig kundekontakt er det beste . Det å gi kunden råd via datamaskin er ikke noen god løsning. Å snakke med en datamaskin er iriterende og gjør meg somme tider rasende.
Den kontakt jeg har hatt med firmaet har vært posetiv og inspirerende.
Av en eller annen grunn har kontakten over email ikke fungert. Forskellig dataprogrma eller Hardvare???
Meget godt fornøyd med selg og montører😊
Fine skap
Fine skap (litt grunne - har problemer med å lukke skyvedører når det henger ytterjakker i skapet) + flotte dusjdører. Flinke håndverkere. Både håndverkere og han som målte opp i leiligheten var veldig presise og dyktige.
Meget god service
Godt fornøyd med hele prosessen.
Veldig fint skap, men....
Veldig fint skap, men var ikke fornøyd med finishen de tilbyr på listene. Skjærer bort listene så det er store hakk uten å sette på noe som kamuflerer og lar det stå åpent. Dette synes jeg vi kunne fått endret på og vært informert om på forhånd.
Meget god kundeservice
Jeg skulle installere noen skyvedører som var levert av Skapnett. Da knakk en av topphjulene av. Min feil. Ved henvendelse til Skapnett fikk jeg nye topphjul uten kostnad. Rask levering og bare smil.
Tusen takk for super kundeservice!
Super fornøyd! Bestiller her igjen!!!
Super fornøyd med nye skyvedører fra skapnett! Måtte «spesial» bestille størrelse da vi ikke har standard, men opplevde prisen som normal fortsatt. Det er av sikkelig kvalitet, også ser det rålekkert ut. Rask og enkel dialog via mail, og en veldig hyggelig montør! Monteringa av to skyvedører gikk raskt😊 Anbefaler veldig!
Veldig bra oppfølging og montering
Veldig bra oppfølging og montering, kan annbefales :)
Bra kundeservice
Bra kundeservice, rask tilbakemelding. Veldig fornøyd med alle skapene vi har bestilt herfra.
Elegant produkt og super service
Tok kontakt med skapnett på Boligmessa, hvor vi fikk god hjelp og tegninger. Vi manglet nøyaktige mål, men det var ikke noe problem grunnet super oppfølging i ettertid. Den hyggelige damen sørget for at alt fra bestilling til levering gikk som smurt.
Dessverre ble det en skade på skyvedøren ved vanlig bruk, bare en uke etter montering. Tok kontakt og fikk oversendt instruksjoner på hvordan skaden kunne utbedres. Det funket dessverre ikke, men har full tiltro til at skapnett rydder opp i dette på et senere tidspunkt.
Alt i alt er vi veldig fornøyd med både service og produkt!
God service!!!
God service!!! Det var i 2022 og et garderobeskap i gangen noen år tidligere.
Ellen er kreativ
Ellen er kreativ, positiv og hyggelig. Det er andre gang vi har kontaktet Skapnett. Kan absolutt anbefales
Gode skreddersydde skap
Hvis du er lei av IKEA skap så er Skapnett et godt alternativ. Et skap det er en glede å bruke. Hver dag. Mer enn bare oppbevaring. 🙂
Anbefales
Hun som kom på befaring var veldig hyggelig og flink, kom på ettermiddagen når det passet meg. Tok mål og fikk gode forslag.
Fikk tilbud raskt, montør kom når han skulle og resultatet ble veldig bra! Anbefales.
Profesjonalitet, Anbefales 100%
Jeg vil å påpeke profesjonaliteten angående leverings tidspunkt av skap+montering ifh til avtalen.
Anbefales på det sterkeste
Anbefales på det sterkeste! Er veldig fornøyd etter å ha brukt de flere ganger nå og anbefaler til alle venner og bekjente. Flinke folk med mye erfaring og gode tips. God kommunikasjon hele veien. Holder frister.
Jeg er STORFORNØYD
Jeg er STORFORNØYD. Resultatet ble over mine forventninger👍👍👍
Anbefaler skapnett på det sterkeste!
Anbefaler skapnett
Hyggelig oppmøte både på telefon, oppmålings møte og montering. Alt ryddig og bra gjennomført. Anbefales.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.