Er kjempefornøyd. Rask respons og levering. God service hele veien. Alt levert i henhold til tegning. Super fine skyvedører i gang og soverom Gunstige priser. Kom en flink og hyggelig montør som mo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kjempefornøyd! Befaring av selger, fikk tilbud som var meget bra. De nedmonterte de gamle skyvedørene og tok de med seg som søppel. Montering som avtalt av en profesjonell og hyggelig montør, til avta... Mehr ansehen
Veldig ordentlig og profesjonell prosess hele veien! Det var akkurat det jeg var ute etter, ordentlige fagfolk som kan det de driver med. Var rask respons, god dialog og veiledning hele veien, fra... Mehr ansehen
Rask, effektiv og ryddig prosess fra start til slutt. Trivelig mailkorrespondanse, smidig befaring og effektiv montering. Resultatet ble veldig bra selv med et vanskelig utgangspunkt. Huset er gammelt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Skap mere plass i din bolig med skapnetts innredningspakker og kreddersydde garderobeløsninger til hjem og bolig. Se våre produkter og la deg inspirere!
Kontaktinformationen
Ringeriksveien 163, 1339, Vøyenenga, Norwegen
- 45 11 11 11
- Vøyenega@skapnett.no
- skapnett.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Montering av skyvedør!
Hei! Jeg er veldig fornøyd både med den kjappe responsen jeg fikk fra Skapnett/Jessheim ved henvendelsen og befaringen etterpå. Fikk i dag montert en 3 dørs skyvegarderobe og så fornøyd med jobben som Rudi gjorde. Han var så flink og rask. Resultatet ble perfekt!! Anbefaler de på det sterkeste. Mvh Tone Klevan
Anbefales!
Super fornøyd med både resultat og prosessen :)
Veldig fornøyd med skyvedørsgarderoben…
Veldig fornøyd med skyvedørsgarderoben vi kjøpte hos Skapnett Jessheim. Asif var kjempe hyggelig og hjelpsom. Fant en skade på ene skyvedøra ved montering, fikk ny dør uten noe diskusjon.
Super service.
Kanon!
Nyter den nye garderoben fra Skapnett!
Helt konge å få hjelp av folk som kan garderobe når alt av tak og vegger er ujevnt i heimen☺️
Veldig bra service
Jeg fikk montert skyvedørsgarderobe i entreen min av dere . Jeg er veldig fornøyd med servicen fra jeg bestilte og frem til alt ble levert og ferdigstilt. Dere hadde en veldig flink, hyggelig og effektiv montør ,og jeg håper dere tar vare på han. Takk for god service
Beste gardrobeselskapet
Etter å ha hentet inn tilbud på gardrober fra flere selskap, endet jeg med det beste pristilbud fra Skapnett. Hele opplevelsen fra første besøk med oppmåling, justeringer underveis, informasjon underveis, og selve monteringen har alt sammen vært over alle forventninger. Jeg kan trykt anbefale Skapnett til alle kjente og ukjente. Personlig kommer jeg aldri til å bruke andre gardrobeselskaper igjen. Og jeg har prøvd en del forskjell. Terning kast 6 til Skapnett
Freshe skyvedør til garderobe
Jeg fikk tilpasset skyvedører til gardrerobe skap på soverom. Jeg fikk god informasjon og god tilpassning til mitt behov. Jeg gikk fra en litt 'rotete' løsning til fresh garderobe løsning med en side skyvedører med speil og en side mørke skyvedører. Det ble veldig fint. Både oppmåling og montering ble utført over mine forventinger.
Skapnett innfrir på alle punkter
Rask og god service, levering som avtalt. Anbefales!
Vil sterkt anbefale Skapnett
Vil sterkt anbefale Skapnett. Vi er ekstremt fornøyd med hele kundeopplevelsen: Fra da selger Yusuf var hos oss for måling til skapene, frem til skapene ble montert av en ekstremt hyggelig montør, Mohammed. Vi har tidligere benyttet oss av Garderobemannen hvor hele kundeopplevelsen og skapene var av dårlig kvalitet. Skapene som ble satt opp av Skapnett er fine og av bra kvalitet. Liker også at de er produsert i Norge. Skapnett vil tipses til familie og venner!
Skapnett
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi
Det er sjeldent man opplever at alt går så på skinner som med Skapnett, Garderoben er av veldig god kvalitet. Målet var å få høyere kvalitet en IKEA å det fikk vi til de grader, om vi skal ha flere slike prosjekter så er vi med andre ord ikke i tvil om hvem vi skal bruke.
Veldig fornøyde med Skapnett
Veldig fornøyde med Skapnett. Kom med gode løsninger både på soverom og gang. Montering i løpet av en dag👍Samt gode priser. Anbefales.
Flott utførelse
Kom til avtalt tid, målte opp garderoben og etter 6 uker var den montert. En meget flink og hyggelig montør. Anbefales
Kom på befaring
Kom på befaring, målte opp og kom med gode løsninger som ikke konkurrentene klarte. I løpet av fire uker stod gangen og soverommet klart. Fantastisk service fra jeg ringte til de var ferdig, alt fra salgskonsulent,montør og dagligleder 🙂🙂
Vet hvem jeg ringer neste gang jeg trenger garderobe ol. Håper skapnett kommer og tar bilder av ferdig resultatet, dette ble helt rått.
Takk igjen🙂
Hilsen er super førnøyd kunde.
Utrolig bra service
Utrolig bra service! Rask og effektiv. Anbefaler på det sterkeste
Utrolig god service og oppfølginger fra…
Utrolig god service og oppfølginger fra start til slutt. Gode forslag til skapløsninger og oppfølging med tegninger. I tillegg var det veldig rask levering og oppsett med montør. Kan anbefales på det sterkeste.
Utrolig fornøyd med Skapnett
Utrolig fornøyd med Skapnett. De tok seg tid og kom med gode anbefalinger til garderobeløsninger, tok mål på stedet og leverte skap til avtalt tid til en veldig god pris. Ekstra skryt til dyktige montører, som utførte jobben feilfritt i løpet av en dag og atpåtil ryddet alt etter seg. Kjempefornøyd og kan absolutt anbefales. :)
Meget fornøyd med Skapnett
Meget fornøyd med Skapnett. Befaring på dagen, skapet ble montert i løpet av 1 uke, altså meget rask leveringstid.
Da vi hadde en liten utfordring med en skapdør kom de raskt på banen og fikset dette.
Skapnett yter meget god service og jeg kan anbefale de på det sterkeste
Kjempe service av selger
Kjempe service av selger, dørene kom på lageret dems i løpet av 2 uker, og kjempe priser, ligger noe over garderobemannen, men her får man hvertfall garderobene sine👍😊
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.