Garderobe-Mannen Bewertungen 293

3.2

Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har benyttet Garderobemannen til mange prosjekter og anbefalt til familie og venner. Profesjonell (les: Fredrik) på tett og nøye oppfølging, service, oppmåling, tilbud, supert design, vennlighet og t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Möbeltischler

Vom Unternehmen geschrieben

Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.

Kontaktinformationen

Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Uprofesjonelt

Tok lang tid med levering. Personen som skulle montere kjeftet på meg, byttet tid for monteringen flere ganger, glemte å gi beskjed at han er i en annen by når han egentlig skulle være hos oss. Ingen i firma tok ansvar, ingen som beklaget.

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I ordered a new bottom rail for an old…

I ordered a new bottom rail for an old sliding-door wardrobe. Because the shipping cost was very high, I agreed to pick it up from their main storage facility in Fredrikstad. On the delivery day, they informed me that they already had an appointment in Oslo and kindly offered to deliver it directly to my workplace instead. Excellent service — 5 stars!

16. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke handle hos Garderobemannen!!

Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle bestille en ny dør med en gang.

Jeg har nå i 4 uker forsøkt gjentatte ganger å få tak i dem for å høre når den nye døren blir levert, men får ikke svar.  Har derfor bedt om tilbakebetaling men det har de heller ikke svart på ennå.

Vi ser oss derfor nødt til å kjøpe en helt ny skyvedørsgarderobe fra en annen leverandør.

Anbefales ikke å handle hos dem!

2. März 2026

Høy kvalitet

Høy kvalitet, rask responstid, og gode priser. Garderoben ble levert uten problemer. Anbefales.

18. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fra ille til supert

Ble lyttet til ved feil på garderoben. Skulle likevel ønske at det ble tatt selvkritikk litt raskere. Da alle feilene ble rettet ble vi superførnøyde.

13. Januar 2026

Meget skuffende opplevelse

Meget skuffende opplevelse. Reklamerte på at hjulene på skyvedørene var ødelagt og var egentlig en garantisak da den har vært treg helt fra starten. De informerte ikke at det var nye eiere og at garantien ikke var gjeldene. Kona som er sekretær sier at de skulle fikse dette og sa ikke imot dette da u.t forklarte saken. Tydeligvis snakker ikke mann og kone sammen da mannen sendte faktura og ville ikke trekke dette. Så da ble det ord mot ord og kunde tapte her. Muntlig avtale ble ikke overholdt. Få alt skriftlig. Kommer ikke til å benytte meg av dem igjen. UPROFESJONELT !

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt at karma finns. Dette er folk som stjeler

Godt at karma finns og kommer g biter eier i rumpa snart. Betalte 4 500 upfront for garderobe, og har aldri fått noe garderobe levert.

7. Februar 2026

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi finner ingen kunde eller ordre som samsvarer med denne omtalen, og kjenner oss ikke igjen i påstandene som fremsettes. De siste årene har vi ikke mottatt forskuddsbetaling uten levert ordre. Vi oppfordrer anmelder til å ta direkte kontakt dersom dette gjelder en konkret og dokumenterbar sak.

Useriøs og lite kundevennlig

Skulle bytte ut en gammel garderobedør. Første dialog var ok. Men fikk for liten dør. (De hadde lest feile mål i bestillingen). Da jeg skulle reklamere, sluttet de både å ta telefonen og svare på mail. Etter en god stund, svarte de på mail og erkjente feilen og lovde meg ny dør. Tok noe mer tid enn de sa, men ny dør kom til lageret deres etter hvert. Jeg mente de måtte komme og hente den gamle og montere den nye siden det var deres feil. Det nektet de for, så til slutt måtte jeg hente den selv. Kostet meg både leie av bil, bompenger og ikke minst tid. STYR UNNA, USERIØS BEDRIFT!

9. Januar 2026

Antwort von Garderobe-Mannen

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at det ble levert feil dør, og for at prosessen rundt dette opplevdes som frustrerende. Feilen ble erkjent og ny dør levert. Når det gjelder henting og montering, ble dette håndtert i tråd med det som opprinnelig var bestilt av tjenester. Vi ser likevel at dette ikke svarte til dine forventninger, og tar med oss erfaringen videre i arbeidet med å bli bedre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold unna for guds skyld!

Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold unna. Dem er svindlere og har null integritet. Det hjelper ikke å kontakte dem, ta dem til Forbukertilsynet. Dem gir seg 100 % f i kundene sine og om deres rettigheter.

24. Dezember 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi kjenner oss ikke igjen i denne fremstillingen. Saken du viser til har vært til mekling hos Forbrukertilsynet, hvor vi ikke kom til enighet.

Alle produkter og frakt er levert som bestilt fra oss. Montering valgte dere å sette bort til en snekker. Vi har mottatt mange bilder og ser tydelig at varene ikke er montert i henhold til kjøpt produkt. Vi har gitt detaljert veiledning for å rette opp i feilene. Og vi har gitt tilbud på å benytte våre montører.

Vi forstår at dette er frustrerende, men å rette alvorlige anklager om «svindel» og «manglende integritet» mot oss endrer ikke de faktiske forholdene.

Katasrofa

Szkoda, że nie potrafi oddać pieniędzy pracownikom

27. September 2025

Antwort von Garderobe-Mannen

Dette var en merkelig anmeldelse, som ikke har noen ting å gjøre med Garderobe-Mannen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ryddig, effektiv, foran tidsskjema, og rimelig

Ryddig, hyggelig og konstruktiv oppmåling og forslag fra Fredrik (ekstra fornøyd med forslaget om to lange dører framfor flere små, ryddigere, ser mer stabilt ut og MYE lettere å ta inn/ut ting🤩)

Dørene ble levert flere uker før forventa, montør akkurat like ryddig, hyggelig og med samme kundeservice som Fredrik - all saging ble gjort utendørs så knapt et spor etter monteringa 🤩

Kunne ikke vært mer fornøyd med pris (endte opp 40-50% rimeligere enn konkurrentene og visstnok er lange dører billigere enn flere korte) effektivitet, visuelt & praktisk her strålende også - veldig lett å anbefale videre🤩 - når du i tillegg blir møtt så hyggelig er det helt perfekt 🙌

12. September 2025

Antwort von Garderobe-Mannen

Tusen takk for en veldig god tilbakemelding 🙏 Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din – og ekstra gøy å høre at både løsning, pris og montasje ble over forventning.

Veldig fornøyd!

Vi var i utgangspunktet skeptiske til å velge garderobemannen pga. tidligere negative omtaler, men vi sitter igjen med et svært godt inntrykk og anbefaler gjerne garderobemannen videre. Personlig og hyggelig service, man får raskt svar på spørsmål, (veldig) kort leveringstid og ikke minst en flott ferdigstilt garderobe som fungerer godt.

2. September 2025

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi vet at potensielle kunder kan være litt skeptiske, og da er det veldig hyggelig at du delte din erfaring. Takk for gode ord :)

God Pris

Rask, politelig og veldig effektiv.

God pris

19. Juni 2025

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi syntes det var fint at alt var bra hos oss. Tusen takk!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr