Garderobe-Mannen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Möbeltischler

Vom Unternehmen geschrieben

Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

301 Bewertungen

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Takk til Garderobe-Mannen!!

Takket være Garderobe Mannen sparte vi hele 5 tusen kroner på våre garderobeskap. Sjekket pris flere steder, og Garderobe Mannen leverte på våre krav.

Vi bestilte med skyvedørsmodellen «Stompa». Skyvedørene gikk fra gulv til tak.

30. September 2024

STYR UNNA! Svindel!!!!!

IKKE bestill fra Garderobemannen. Dette er scam på høyeste nivå. Jeg har i dag politianmeldt saken. Jeg skal melde saken til Forbrukertilsynet etter anbefaling av Forbrukerrådet, samt skal i dialog med Forliksrådet. Anbefaler ALLE som har en negativ opplevelse med dette firmaet til å gjøre det samme. Da kan de bygge en sterkere sak mot dem.

Bestillingen ble gjort 4. januar 2024. Skyvedøra skulle leveres ila februar. Tiden gikk og jeg fikk ikke varen. Jeg forsøkte å kontakte dem på flere ulike mailadresser, telefon, tekstmeldinger, la inn ny bestilling for at en ny rådgiver skulle kontakte meg, ingen repons. I midten/slutten av mars så fikk jeg en mail at de var konkurs og tilbydde meg samme vare med samme vilkår. Men måtte svare innen 1 dag. Useri Ny leveranse april. Tiden gikk og jeg fikk ikke varen. umulig å få tak i. Når jeg en sjelden gang fikk svar på telefon eller mail så beklaget de og lovet meg døra innen ny dato hele tiden. I midten av juni ble jeg så lei og skrev en anmeldelse her. Tiden gikk og i juli fikk jeg en mail om at jeg skulle få døra. De beskyldte meg, at det var min feil at jeg ikke hadde fått varen siden jeg hadde truet dem med å ta kontakt med Forbrukerrådet. De sa jeg måtte betale i forkant. Jeg svarte at jeg ville ha døra, at det ikke heter å true for at jeg skal kontakte noen som kan gi meg råd på hvordan jeg skal klare å få varen, og sa jeg var skeptisk til å betale i forkant. De svarte meg aldri igjen. Så la jeg saken død, det var ferie og jeg var drittlei dette firmaet.

Så tok saken en ny vending denne uka. Søndag 15. september fikk jeg en tekstmelding fra et ukjent nr hvor jeg igjen ble tilbudt skyvedøra. Jeg ble glad og sa ja med en gang. Så gikk det mindre enn 1 døgn før det virkelig tok av.

1. Mandag 16.september 2024, dagen etter de skrev til meg at jeg skulle få døren og sendes til produksjon, altså 9 mnd etter døra var bestilt, så var de i forsvarsmodus med en gang da de så at jeg hadde publisert denne anmeldelsen. De nektet å sende skyvedøra til produksjon med mindre jeg FJERNET dette innlegget fra Trustpilot. Dette er ikke noe de kan kreve, som også politiet sa til meg i dag, men jeg sa ok, da vi ble enige om at jeg kan publisere innlegget på nytt hvis jeg ikke får varen. Greit nok.

2. Så etter jeg skrev til dem at jeg skulle fjerne innlegget, så kom jeg på en ting som skulle være avgjørende for at jeg nå nektes å handle hos dem. Jeg husket at jeg spurte noe om betaling i mailen jeg fikk av dem i juli, men som de aldri svart meg opp på. Jeg ønsket derfor å spørre de om å kunne betale på stedet, da jeg vil være sikker på at det er riktig produkt osv. Jeg har på dette stadiet nulltro på at jeg får det jeg har betalt 10% av og at alt er som det skal. De ble skikkelig sure og de har nå nektet å noen gang bestille fra de igjen, KUN fordi jeg stilte dem et spørsmål. Jeg har skjermbilder og video av tekstmeldingene for hva jeg spurte om og hvordan de formulerte seg mot meg. De tok seg også tid til å kommentere dette innlegget jeg skrev i juni, men som jeg måtte slette for å kunne oppdatere med ny tekst osv.. Ok at de kommenterer, MEN, de sier jo ting som ikke stemmer. Ja, det er riktig at de tilbydde meg nå skyvedøra på nytt, 8 mnd etter at døra i første runde skulle vært levert, og 5 mnd etter ny leveringsdato som ble avtalt etter konkursen i våres. De sier at jeg stiller for høye krav og derfor ikke får skyvedøra. Det stemmer ikke, og jeg har sendt de bevis på bakgrunnen av spørsmålet. Det eneste jeg var så utrolig "kravstor" med som de så fint skriver, er tidspunkt for betaling. De krever at man har betalt for varen før man henter/får det levert.

Alle andre butikker har jeg hatt null problem med å betale lenge i forveien. Men dette useriøse fiormaet som har behandlet meg så dårlig i hele år, plutselig krever at pengene skal betales før jeg får varen. er selvfølgelig noe jeg er skeptisk til å gjøre. Det de argumenterer med at jeg er kravstor, er at jeg spurte dem om at når de uansett skal levere varen hos meg, så kunne de vært behjelpelig med å bære den inn i en heis og sette den på plass, så kan de se på at jeg overfører penger der og da, samt sende bilde av dette på mail eller melding. Jeg synes ikke dette var kravstort da det for det første var et spørsmål, med et spørsmålstegn bak, ergo ikke et krav, og som en plaster på såret av at jeg har ventet i hele år på å få varen. De kunne bare sagt nei, men i stedet for så går de rett over til å bekte meg å handle hos de igjen, og jeg kan se langt etter varen. Igjen, jeg deler gledelig skjermbilder av samtaler så ser hvordan dere behandler kunder.

I tillegg til dette, påstår de at jeg har betalt for frakt til lageret i Oslo, noe som ikke stemmer, og som jeg sa til dem, jeg har jo en mail fra dere fra 27. desember at jeg skal få det kjørt hjem til døra. De svarte les meldingene dine over og hvorfor skal vi ha deg som kunde og håper det var verdt det. Hvem reagerer slik ved at en kunde spør om noe?

17. September 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi kjenner oss ikke igjen i fremstillingen du gir her, og mener den inneholder flere grove og feilaktige påstander. Vi har gjort vårt ytterste for å finne en løsning, på en ryddig måte, men opplevde at videre dialog ikke førte frem. Saken er avsluttet fra vår side.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel montering og rask levering

Bestilte skyvedører for 1 måned siden. Fikk de levert på døren, og monterte de selv. Brukt Garderobemannen ved flere anledninger. Kommer nok til å bruke de igjen.

Mvh Torbjørn.

10. September 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Takk for din tilbakemelding og at du har brukt oss flere ganger.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsinket garderobe og sjokkerende kundebehandling på telefon

Bestilte garderobe i desember 23. Måtte betale forskudd på 10 % i januar 24 og gjorde det. Så gikk tiden. Fikk mail i mars om at de var gått konkurs og at det nye firma kunne overta ordren og skulle levere varene i april/mai. Hørte ikke noe mer og de svarte verken på epost eller telefon. Så får jeg plutselig en sms fra en nytt nummer med spørsmål om jeg vil ha varene levert i uke 29 eller 34. Vi avtalte uke 29, men varene kom ikke da og heller ikke noe info. Jeg purret i uke 33 og igjen i uke 34. Da velger jeg å heve kjøpet på inventaret da de ikke kan levere det jeg bestilte, men kan ta dørene. Da får jeg sms om at jeg må betale hele summen først, så kan de sende varene. Jeg skrev at jeg betaler når jeg har fått varene. Men den historien er det for risikabelt å betale på forskudd. Da ringer mannen meg opp og forteller at det er eneste løsningen at jeg betaler på forhånd. Han tilbyr meg å sende bilder når de er lastet opp på transport, så kan jeg betale, så kan de levere. Jeg sier at jeg vil ha varene først. Han påstår at alle andre kunder synes dette er en god løsning og at han stadig opplever at folk ikke betaler etter å ha fått varene, noe jeg stiller spørsmåltegn ved. Jeg sier at jeg betaler mine regninger, og at om folk ikke betaler så vil jo det gå til inkasso. Da sier han at da må vi ta det "the hard way" om det er det jeg vil og at han vil sende faktura uansett (uten å sende varene) og at da vil det gå til inkasso om jeg ikke betaler. Meget ufin kundebehandling. Jeg skriver etterpå at jeg vil heve hele kjøpet, men da skriver han at det kan jeg ikke. Dette er min verste opplevelse som kunde noensinne og jeg vil anbefale alle om på holde seg langt unna dette firmaet.

20. August 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Takk for at du betalte din garderobe, og den er nå levert hjem til deg som vi lovte. Vi har vår betalingspolicy og beklager at du ikke likte den. Vi mener at tillitt må gå to veier.
Håper du ble veldig fornøyd med dine skyvedører.

Har ventet i hele 3…

Har ventet i hele 3 år på å få min ordre, bare bortforklaringer etter uttallige purringer. Og når jeg til slutt fikk sagt at nå orker jeg ikke mer, da fikk jeg et raskt svar at dette var helt i orden for dem. De har nok bare trenert min ordre og håpet på at jeg gikk lei. Så hold dere langt unna!

29. Juli 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi har hjulpet de alle fleste kunder de siste årene. Om du ønsker å gjøre et nytt forsøk, så send oss gjerne en henvendelse igjen.

Svindel

De sier at et annet firma har tatt over? For noe lureri, er helt oppgitt! Betalte heldigvis ikke hele summen. Noen eier ikke samvittighet, men det er vel derfor det finnes forbrytere.

25. Juni 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi har dessverre ingen kunder med ditt navn de siste 3 årene, så mulig du er en veldig gammel kunde. I de siste årene har kunder ikke betalt mer enn 10% forskudd, og alle har fått godskrevet disse ved levering av den nye franchisetakeren.

Venter fortsatt

Bestilte i November, og venter fortsatt. Får nå ingen kontakt med dem.

10. Juni 2024

Antwort von Garderobe-Mannen

Du fikk dine varer i starten av juli, og vi håper at du nå er fornøyd med dine skyvedører. Vi beklager at levering tok lenger tid enn ønsket fra begge sider.

Ekstremt lang ventetid

Ekstremt lang ventetid. "Forventet til lager februar" sto det på ordrebekreftelsen vi fikk i januar. Nå er det midt i april. Prøvd å ringe et par ganger, men hvis jeg har fått kontakt kan ikke svare på når varene leveres.

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synd dette firmaet har blitt ett meget…

Synd dette firmaet har blitt ett meget useriøst firma.

Kjøpte en garderobe for 10år siden og alt var bra, kjøpte en ny garderobe i 2023 og vi her gikk alt gale, firmaet er kollapset og burde vært lagt ned for godt!

STYR UNNA!

24. Juli 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Vi har ikke noen kunder med ditt navn, så vanskelig å "se" hva som har skjedd. Mulig det står i et annet navn.

Rent tyveri og svindel

Rent tyveri og svindel
Jeg bestilte skyvedører i januar og betalte 30% tilskudd, men fikk aldri skyvedørene, de tar ikke telefon og tilslutt det kommer nyhet om at de har erklært konkurs. Dette har de gjort bevis.

31. Januar 2024

Styr unna

Styr unna! De skylder skatteoppkreveren minimum 2,7 mill, og har sendt ut epost om at de har endret eierstruktur. Leder, har iflg Brønnøysundregisteret fratrådt.

4. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle få skyvedører måned siden

Skulle få skyvedører måned siden. Fikk ingenting, ingen tar opp telefon, ingen svarer på mail. Bra at jeg betalte bare 10 prosent i forskudd. Skam som fæn. Hvordan er det mulig at de eksisterer ennå. ?

24. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Knust produkt uten at de fikset opp!

Bestilte dører, de kom fram! Men den ene døren var knust. Har prøvd og klage til Mona/ Elisabeth og ringt inn flere ganger uten svar. De fikser aldri opp! Har gitt opp nå betalt regningen og får leve med at dørene har to feil en i glasset og et brudd på glasset. Styr unna! de er billige men hadde aldri gått for dem igjen.

1. Februar 2024

Svindel

Styr unna som andre sier. Dette er bare svindlere. Bestilte skyvedørsgarderobe i oktober 2023. I desember etterlyste jeg skyvedørsgarderobene. Jeg fikk da til svar at de var kommet til lager og at jeg måtte betale 50% før de kunne sendes med bilde bevis at jeg hadde overført penger. Dette gjorde jeg og fikk så beskjed det skulle sendes dagen etter. Jeg har siden det sendt mailer til både Martin Lystad og Mona Bøckmann som jeg bestilte med via garderobemannen. Ingen av de svarer meg lenger. Har også ringt og sendt mld på Facebook men blir bare ignorert. Jeg har betalt over 4k for varer jeg ikke får og nå er det 26.1.24. Styr unna. Svindel.

26. Januar 2024

Svindel, styr unna!

Det er faktisk ikke mulig å oppsummere hvor drygt og langt dette selskapet går i å svindle deg. Søk på nettet, vær så snill! Dette er min historie:
Lenge etter corona og første konkurs bestilte jeg garderobe i april 2022. De lurer deg til å forhåndsbetale for å dekke kredittgjeld. Ikke visste jeg da at de hverken hadde produksjon eller leveranse eller fungerende lager. De hadde bare selgere som tok i mot bestillinger og forhåndsbetalinger. Etterhvert ble det umulig å få tak i de, ettersom de tross alt svindlet flere tusen som prøvde det samme. De slo seg konkurs, og sønnen til eieren kjøpte opp selskapet
Så ut av de blå tok de kontakt i et siste forsøk på å svindle meg. De sendte mail om at bestillingen min hadde ankommet lageret, og at jeg kunne få det utlevert ved å betale den fulle summen. Jeg var sur for å ha ventet så lenge, så jeg ventet fordi jeg ville ha rabatt. Og takk og lov for det, fordi det viste seg at de ble begjært konkurs på nytt for skatteunndragelse og ny gjeld. Siden har de ikke svart meg på noen henvendelser, men de prøver fortsatt å selge falskt til uvitende nye kunder.

STYR UNNA!

12. April 2023

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr