Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Mehr ansehen
Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Mehr ansehen
Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een pl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Mehr ansehen
Amsterdam, 1018 VN, Amsterdam, Vereinigtes Königreich
- hallo@simbamatras.nl
- simbamatras.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Zoekgeraakt matras
Zoekgeraakt matras. Heel vervelend maar zij hebben het op zich genomen! Helemaal top want wij hadden niks te tekenen gekregen toe het werd opgehaald. Heel fijn dat het zo is opgelost
Stinkend matras - fijne kussens!
Via een actie hadden wij een tweepersoonsmatras aangeschaft + twee kussens. Toen wij het matras geleverd kregen stonk deze enorm chemisch. Maar de geur die zou binnen een paar dagen weg moeten zijn. Helaas kregen wij een oud model matras opgestuurd. Het matras was 20 cm hoog ipv 25 cm zoals op de website stond. Na contact met de klantenservice is er besloten dat we een nieuwe kregen. Dit duurde alleen 1 of 2 maanden voordat deze geleverd werd. Ondertussen mochten we het huidige matras blijven gebruiken.
Helaas bleef het matras stinken. De kamer stinkt. Het matras lag opzich lekker, maar ook niet bijzonder. Hierdoor hebben we besloten om het matras terug te sturen. We hebben nu een ander matras in combinatie met een lattenbodem. Een Simbamatras is 'allround' matras en past eigenlijk overal op. Maar de voordelen van een lattenbodem heb je eigenlijk niet doordat het matras te dik is.
We hebben het matras al 1,5 weken op zolder staan, maar nog steeds stinkt onze kamer. De dekens en de molton wat op het matras lag stinken ook nog steeds. We hebben ze al op 90 graden gewassen maar nog steeds die chemische geur. Dat is wel echt een nadeel.
De kussens die we ook van Simba hebben stinken niet en gelukkig liggen deze heerlijk! Deze zijn super!
Alleen is het wel een beetje jammer dat we met het retour sturen van het matras deze gratis kussens wel moeten betalen. Een andere klant die afgelopen oktober het matras met gratis kussens heeft besteld mocht de kussens als service gratis houden. Helaas kregen wij deze service niet.
Uitstekend matras
Uitstekend matras, en ook de bijbehorende kussens zijn erg fijn.
Verder geeft dit bedrijf een excellente service (goed bereikbaar, houden zich aan afspraak, coulant). Enige minpunt is dat ze Post NL @home als vervoerder gebruiken, die het bij mij nogal heeft laten afweten. Maar alles netjes opgelost door Simba, inclusief tegemoetkoming voor het ongemak. Goed bedrijf, prima zakendoen.
Verlost van rug en nekklachten!
Ik heb al langere tijd last van rug en vooral nekklachten. Simba gekocht omdat we daarop mochten proefslapen. De eerste nachten waren even wennen maar nu wil ik nooit meer anders; in combinatie met het Simba hoofdkussen helemaal van mijn rug en nekklachten verlost!
Enkel en alleen spijt dat ik de Simba niet veel eerder aangeschaft heb!
Nou dat is dus 1x en NOOIT weer
Nou dat is dus 1x en NOOIT weer, je besteld een matras, hoes + 2 kussens en beloofd wordt afleveren op de slaapkamer max 4 verdiepingen.
Ik ben net even niet thuis, mijn dochter doet open ze gooien de spullen in de gang maken een foto en mijn dochter zegt dit moet even naar boven (1 trap) en de verpakkingen mag u weer meenemen.
Dan wordt haar verteld och het is niet zwaar en ze trekken de deur dicht…
Resultaat, de matras + 2 hoodkussens staan nu op zolder en worden morgen door de bezorgers naar beneden gehaald, mee terug genomen ik en krijg mijn geld terug.
Beloven wat je doet en doen wat je beloofd is bij Simba ver te zoeken, ze bellen je nog even of je dan voor het ongemak 100 euro korting accepteert, nee dat doe ik niet mijn dochter mag je ook niet afzeiken voor 100 euro
Simba matrassen? Never again iets van Simba dit huis nog in nog niet gratis!

Antwort von simbamatras.nl
Matras helaas te warm, bezorgen snel, ophalen helaas iets minder.
Na het lezen van de positieve reviews besloten het Simba matras te bestellen en te proberen. Bezorging ging goed, donderdagavond besteld, op zondag bezorgd.
Na 3 nachten op het matras geslapen te hebben besloten het terug te sturen. Ik zelf lag niet lekker op het matras en kreeg last van tintelende armen en zakte er voor mijn gevoel te diep in weg (90KG). Mijn vriendin vond het matras wel erg lekker liggen, echter beiden vonden we het matras zelfs in de winter al te warm.
Ook geurt het matras behoorlijk. De kamer waar het matras in gestaan heeft tot het weer opgehaald is ruikt na een aantal dagen zelfs nog steeds naar het matras. Het is niet echt een vieze geur, maar je ruikt het wel.
Het terugsturen van het matras was geen enkel probleem. Het maken van de afhaalafspraak ging de eerste keer wel mis. Ik kreeg op de afgesproken dag geen bevestiging en het bleek dat de transporteur geen ophaalopdracht had gekregen. De tweede poging ging het goed.
Donderdag opgehaald en maandag al het geld terug op de rekening.
Op zich dus een redelijk positieve ervaring met het bedrijf, jammer dat het matras niets voor ons bleek te zijn.
Perfect bed experience
Perfect bed to sleep endlessly and a quality bed frame. So satisfied with my order. Delivery was done as promised, to your room and definitely in timely manner where you can choose the date you want.
Recommend for all!
Matras ligt heerlijk.
Matras ligt heerlijk.
Wat opvalt is dat vanaf nacht 1 mijn man en ik weer dromen...echt bizar.
Ook de klantenservice verdient een pluim!
Ontzettend vriendelijk en bereid net dat stapje harder te doen! 5 sterren
Meest verschrikkelijke matras dat er…
Meest verschrikkelijke matras dat er is. Hij is al een keer omgewisseld omdat hij doorgezakt was en ook deze zakt door. Continue een piepgeluid van de veringen.
De tweede keer contact opgenomen met simba en geen reactie verder gehad
Helaas 700 euro door de wc gesproeld en nog iedere ochtend opstaan met rugklachten en verschrikkelijk rugpijn.
Heb een andere matras moeten kopen en totaal geen last van mijn rug. Dus ligt aan het simba matras. Jammer dat het simba matras nu in de berging staat. Zo zonde van het geld.

Antwort von simbamatras.nl
Even een paar weken wennen, nu ligt het heerlijk
Ik moest even een paar weken wennen, je zakt een beetje weg in het matras en ik was bang dat het te zacht zou zijn. Maar niks was minder waar, nu ik gewend ben spendeer ik soms zelfs hele zondagen in bed, het matras is stevig genoeg en vormt zich naar je lichaam. Dik tevreden dus!
Het matras is echt dé beste aankoop…
Het matras is echt dé beste aankoop die wij in lange tijd deden! Of je nu op je zij rug of buik slaapt alles ligt lekker nergens een drukpunt van of een veer of een bobbel maar heerlijk op een wolk liggen. Super
Ik slaap vanaf dag 1 heerlijk
Ik slaap vanaf dag 1 heerlijk, echt een aanrader!
Great mattress, we love it!
Great mattress, we love it! It is comfy, soft and the memory foam just great.
I haven't put five stars because I feel it just keep a bit too much the heat for me.
Sleeping beauty 😉
Matras slaapt heerlijk. Ondersteuning overal en veel minder last van mijn rug. Echt veel minder.
Dit matras is 1 uit 1000
Dit matras is 1 uit 1000. Licht echt super fijn! <3
Uitstekende matras
Uitstekende matras, ik slaap heerlijk !
Eindelijk weer wakker worden zonder…
Eindelijk weer wakker worden zonder rugpijn! Moest één weekje wennen maar ben nu helemaal happy met Simba. Eerst Emma gehad maar dat had niet het gewenste resultaat. Simba is een stuk steviger wat voor mij persoonlijk lekkerder ligt en dus ook beter voor mijn rug blijkt te zijn.
Best buy in years
I suffered from chronic back pain since a couple of years ago. Since I started sleeping on the Simba mattress the pain is almost gone.
Een jaar geleden kreeg ik te horen dat…
Een jaar geleden kreeg ik te horen dat ik leed aan fibromiyalgie.
Sliep al jaren zeer slecht en keerde minsten 30 keer om in mijn bed, en had geen nachtrust.
Werd s'ochtends doodmoe wakker en ging als het ware doodop weer mijn bed in.
Slaap nu enkele maanden op mijn beste waardevolste aanschaf ooit "Simba" en heb bijna geen pijn meer aan mijn spieren en bindweefsels.
Rug/onderrug pijn is ook veellll minder!
Raad het iedereen aan die een gatloos slaap wil beleven. Top matras Simba!
Super snelle levering.
Super snelle levering.. oude matras namen de bezorgers mee, altijd handig.
Ik had gekozen om te betalen in 3 termijnen zonder extra kosten kon dit. Elke maand stuurde ze een mailtje om je daar aan te herinneren, dus dat was ook handig.. en ik slaap al maanden heerlijk.. nog geen seconden spijt gehad.. en wat miste ik het matras in de vakantie.
Anderhalfjaar geleden een auto ongeluk gehad daar rug en schouderklachten aan overgehouden en sliep erg slecht.. maar door de Simba matras slaap ik vanaf de eerste nacht pijnloos!Als ik dat had geweten had ik hem eerder aangeschaft.. Dik tevreden een dikke 10 voor Simba!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.