Avevo ordinato un misuratore di glicemia come era stato pubblicizzato. Ero curioso, sapevo benissimo che ancora non esistevano misuratori di glicemia senza punture. Però potevo benissimo sbagliare. An... Mehr ansehen
Este o companie de tip fishing. Nu comandati nimic, chiar daca pare ca aveti parte de cea mai buna oferta Din momentul in care platesti ceva cu cardul tau, procedura fiind ca in orice tranzactie onl... Mehr ansehen
Sono dei truffatori Prelevano dalla carta di credito senza autorizzazione usando dei phishing Io ho ricevuto una mail che sembrava DHL che mi chiedeva di sbloccare una spedizione, poi mi ha fatto... Mehr ansehen
Sito fittizio dove ti fanno iscrivere ad un abbonamento mascherandolo come dazio da pagare per un pacco rimasto in sospeso dal international parcel service. Io che attendo un pacco da parecchi giorni... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Serafine er danmarks største loyalitetsklub indenfor skønhed. Shop blandt vores 30.000 nøje udvalgte skønhedsprodukter eller følg dit månedlige tilbud i din e-mail, baseret på dine præferencer. Valget er dit – Shop eller spring måneden over. Køb dit første produkt til -80% inkl. fragt og kom indenfor i vores magiske univers. Oplev en nem, billig og skræddersyet oplevelse som aldrig set før.
Vesterå 15, stue , 9000, Aalborg, Dänemark
- kundeservice@serafine.dk
- serafine.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God og hurtig betjening
God hjælp til køb via SMS
God hjælp til køb via SMS. Superservice og hurtig levering.
Fantastisk service og lækkert tøj!
Fungerede perfekt
Fungerede perfekt, fik pakke allerede dagen efter.
Fremragende
Fremragende
Dejlig sted at handle. Gode mærker, og hurtig levering.
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, fint indpakket og god anministration. Tak.
Varen blev sendt samme dag
Varen blev sendt samme dag, og kom dagen efter. Skønt pakket ind i silkepapir, og med et lille stykke sødt vedlagt. Vil handle der igen.
Super lækkert tøj og super hurtig…
Super lækkert tøj og super hurtig levering:)
Super fuldstændig fantastisk 🌸 I har…
Super fuldstændig fantastisk 🌸 I har fået ny fast kunde😍
Super hjemmeside
Super hjemmeside, hvor bestillinger afsendes hurtigt og tøjet altid leveres med en håndskreven hilsen fra ejeren. Og returvarer behandles hurtigt og effektivt.
Hurtig levering- varen i orden.
God og hurtig service
Super service...klart en anbefaling…
Super service...klart en anbefaling herfra 😊
Rigtig god service og venlighed.tak…
Rigtig god service og venlighed.tak Birte
Fantastisk service.
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening, flot pakket, lille søde hilsen :o)
Super god kundeservice
Super god kundeservice - hurtig levering - lækre mærker 👌🏼
Rigtig god service:-) kan varmt …
Rigtig god service:-) kan varmt anbefaldes👍🏼😊
Intet mindre end en fantastisk hjemmeside
Intet mindre end en fantastisk hjemmeside - med lækre produkter og sublim kundeservice! Masser af stjerner herfra.