FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... Mehr ansehen
Svindel firma. Hold jer langt væk. Dårligt og grimt kinesisk materiale. Bestilte str. 2xl og fik,hvad der svarer til Eu str Small . Næsten 14 dages leveringstid , og ikke 2-4 hverdage, som lov... Mehr ansehen
Das sollten Sie wissen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Siden udgiver sig for at være et dansk…
Siden udgiver sig for at være et dansk firma med lager i Holland. Når varen afsendes viser tracking at det kommer fra Kina. Kvaliteten er helt klart derefter. Det tog næsten en måned inden ordren nåede frem. Samtidig passer deres størrelsesguide heller ikke til europæer.
Når man gerne vil returnere får man at vide at ens kropsideal nok ikke passer med produktet. Herefter at man skal returnere til Kina trods den eneste adresse de oplyser på hjemmesiden ligger i Holland og at fragtomkostningerne ikke er dækket.
Ingen varer leveret!
Gik også i fælden!!!
Købte en hoodie trøje. Pengene er trukket, men trøjen er ikke dukket op.
Har nu lavet indsigelse via banken og håber at få pengene retur den vej.
Købte 2 kjoler til bryllup
Købte 2 kjoler til bryllup. Fandt efterfølgende ud af at jeg heller ville have en anden kjole. Ville derfor sende dem retur. Min eneste mulighed her var at sende dem til Kina igennem tolden osv. Havde jeg vidst at det var sådan noget svindel så havde jeg aldrig købt dem. Hold jer langt væk fra den her side!
Jeg købte en kjole til en fest og jeg…
Jeg købte en kjole til en fest og jeg fik den aldrig og jeg har skrevet til dem jeg har ikke fået et svar please lad være med at bestille derfra du får ikke dine ting som du bestiller og
KÆMPE KINESISK SVINDLERBUTIK
KÆMPE KINESISK SVINDLERBUTIK, der lever af at folk ikke gider at returnere deres varer, idet portoen er dyrere end selve varen. Bedragerisk virksomhed, som burde lukkes.
Snydt
Jeg tilslutter mig de andres tilkendegivelser. Aldrig mere vil jeg handle der.
FUP VIRKSOMHED!!!!
FUP VIRKSOMHED!!!!! Køb ikke herfra! Bestilt vare for lang tid siden, intet modtaget, men mine penge er skam trukket. De er ikke til at få fat i. Så hold dig langt væk fra denne fup-virksomhed!!
Det største svindelfortagende
Det største svindelfortagende , hold jer langt væk !!!!
FAKE FAKE….KØB IKKE…
FAKE FAKE….KØB IKKE…
Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af fin hjemmeside, som sætter de rette mærkater på. Men ak skulle ha’ nået at tjekke trustpilot.
Køb aldrig fra denne hjemmeside
Køb aldrig fra denne hjemmeside. Det ligner en rigtig fin dansk hjemmeside, men det er det dårligste kinatøj du modtager. Tøjet skal returneres til Kina og det er mega dyrt. De hæver pengene med det samme og så går der mere end 3 uger inden man modtager tøjet. Kan på ingen måde anbefales
Falske varer
Modtog sko der overhovedet ikke var som på billedet. Utrolig dårlig kvalitet. Ubrugelige. Uanset at der er 30 dages returret, skal man selv finde ud af at sende varen retur til KINA 🤨 og betale told og fragt. Mit råd er, køb IKKE ...
Fup- firma med ubrugelige varer
Man kan desværre ikke give mindre end en stjerne. De fortjener ingen. Det er en Kina hjemmeside. Med virkelig dårlige produkter. Glemte selv lige at tjekke trustpilot inden køb. De lover hurtig og nem returnering ….. men det skal sendes med udenlandsfragt og sporing. Portoen for retur forsendelsen, overstiger det jeg har givet for de sko jeg købte. Som er af ren plastik. Og helt ubrugelige. De lugter virkelig grimt af kemikalier. Knirker når man går, og er helt sunket sammen i hælen, blot ved prøve gåning hjemme i stuen. Gør jer selv den tjeneste ikke at handle der !!!
I would give a 1 star if it was…
I would give a 1 star if it was possible.
It’s a skam
The items materials are very cheap and unhealthy. They make it impossible for you to return the items
Hold jer væk
Hold jer væk . Mod tog ikke varen, trods de blev ved med at skrive den var på vej og sendt som første prioritet, ingen penge retur heller, de stopper med at svare.
HOLD JER LANGT VÆK.
HOLD JER LANGT VÆK.
DET ER TEMU SKRÆMEL DE SÆLGER TIL ALT FOR HØJ EN PRIS.
Fup firma
Fup firma. Bestilte en jakke som var sat ned fra 1000 kr til 300kr
Den jakke har aldrig kostet 300kr i Danmark . Den er en SHEIN model og kom fra Hong Kong og var slet ikke så eksklusiv at se på som billede på den “danske” hjemmeside det er ikke engang en jakke men noget meget tynd glat stof . Tris man som menneske kan opfører sig så grimt over for andre . Håber karma rammer dig lige i 🍑
Lad vær at købe herfra!!!
Lad vær at købe herfra!!!
Falske og ubrugelige varer bliver tilsendt!!!!!
Fake
Fake! The address for the store is in the Netherlands, just a regular house…. (See google maps) Scam.
Hej jeg hedder Clara Godtfredsen min…
Hej jeg hedder Clara Godtfredsen min mor hedder Karina Godtfredsen hun har bestilt en trøje der hedder oversized hoodie med grafisk print og afslappet pasform vh Clara Godtfredsen
Varen var ikke hvad jeg bestilte🤢
Varen var ikke hvad jeg bestilte🤢
Bliv langt væk.😵💫😵💫😵💫
Bestilt kun pga. Der var cvr nummer.
Afventer rigtig vare eller penge retur.😳
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.