Lys København er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det første ikke til beskrivelser på siden, og dernæst udgiver de sig for at være en dansk side. Adressen som er vist på siden er i Hollan... Mehr ansehen
FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... Mehr ansehen
Svindel firma. Hold jer langt væk. Dårligt og grimt kinesisk materiale. Bestilte str. 2xl og fik,hvad der svarer til Eu str Small . Næsten 14 dages leveringstid , og ikke 2-4 hverdage, som lov... Mehr ansehen
Købte 2 kjoler til bryllup. Fandt efterfølgende ud af at jeg heller ville have en anden kjole. Ville derfor sende dem retur. Min eneste mulighed her var at sende dem til Kina igennem tolden osv. Havde... Mehr ansehen
Das sollten Sie wissen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Varen var ikke hvad jeg bestilte🤢
Varen var ikke hvad jeg bestilte🤢
Bliv langt væk.😵💫😵💫😵💫
Bestilt kun pga. Der var cvr nummer.
Afventer rigtig vare eller penge retur.😳
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK, DET ER SVINDEL UDEN LIGE.
Bestilte en jumpsuit med puff ærmer, høj krave og vide i ben. Der kom en dragt hjem som mere lignede et fastelavns kostume og var hverken en jumpsuit eller havde set skyggen af ovenstående detaljer, men var derimod lige til skraldespanden. Det er kina skrammel i kvalitet og det er ikke muligt at refundere, medmindre man betaler fuld skrue for fragt til Kina, samt told m.m.
KØB ALDRIG VED LYS KØBENHAVN!!!!
Jeg vil aldrig købe noget her fra igen
Jeg vil aldrig købe noget her fra igen! Jeg var ikke opmærksom på at dette firma får varer fra Kina og jeg står nu med en ubrugelig vare som stort er til at smide ud! Jeg købte en skjortejakke, hvor ærmerne er alt for korte. Da jeg så vil returne den, får jeg at vide at jeg selv skal betale for fragt, som jeg kan læse mig til vil løbe op i mindst 200-300 kr - jeg gav 350 for varen. De vil give mig 10 %, Men det dækker jo ingenting.
Så jeg køber aldrig der fra igen - nøj hvor føler jeg mig snydt! Og rigtig dårlig kvalitet, skal jeg tilføje!
Jeg købte en jakke der stod det var en…softshell
Jeg købte en jakke der stod det var en vindtæt og vandtæt softshell ...det er det ikke,det er tyndt bras uden foer ,lige til at smide ud ...snydefirma fra Kina
Køber aldrig fra det snydefirma mere
Dårlig service
3 uge og stadig ingen vare , men betalingen var hævet dagen efter bestillingen . Køb ikke her fra
Pakken kom 15 dage efter jeg havde…
Pakken kom 15 dage efter jeg havde bestilt den og var slet ikke som på billedet, rigtig dårlig kvalitet. Køber aldrig noget der igen . Gav 252 kr for en vare som jeg selv kunne ha bestilt i Kina til ingen penge...
Falsk side
Falsk side, der ikke har noget med København at gøre. Hollandsk med drop shipping fra Kina. Tøjet ikke ens med billedet og de vil have det retur til Kina for at returnere pengene. OBS på fraud
I had ordered a dress for a wedding
I had ordered a dress for a wedding. Unfortunately the dress wasn't neither the size nor the colour that I ordered. However, they did refund me with 85% of the price I paid and let me keep the dress, so I am satisfied with on that part.
Snyd og bedrag!
Den aktuelle vare jeg modtog var af extrem dårlig kvalitet, lige til skraldespanden! Ser ikke ud som på firmaets billeder på hjemmesiden. Slemt af virksomheden snyder kunden på den måde.
Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside
Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside! Ville returnere en t shirt men den skal til Kina og helst med sporing! Efter mange mails så får jeg 20 % refunderet. Men har nu en ubrugelig t shirt og kun dårlig oplevelse af dette firma. Kan ikke anbefales!
Kinesisk svindel
Hjemmesiden ser flot og god ud, men afsenderen er kinesisk og varen kommer uden mærker på eller navn i - og i en rimelig billig kvalitet.
Så hvis du gerne vil have noget ordentligt og ikke kinesisk, så skal du købe et andet sted end her.
Billeder og produkt stemmer slet ikke…
Billeder og produkt stemmer slet ikke overens. Virkelig dårlig kvalitet - hold jer væk.
HOLD JER VÆK!! LAD VÆR MED AT BESTILLE FRA DENNE HJEMMESIDE!!
Hold jer væk!! Lad være med at købe noget.!! Det kan ikke siges tydeligere.
Jeg har lige modtaget en fuldstændig ubrugelig “skjortejakke”, som ikke på nogen måder ligner den, jeg har set på billedet og bestilt ud fra. 😕👎
Jeg har åbenbart givet 300 kr for et stykke langt filt med knapper. 🙁
Ikke engang farverne ligner den på billedet.
Så, der er ikke andet at sige end, LAD VÆRE MED AT BESTILLE NOGET FRA DENNE HJEMMESIDE!!
Snyd og bedrag
Kan ikke anbefale dette firma, aldrig modtaget min pakke. De trak pengene dagen efter bestilling og har endnu ikke modtaget noget. Nu 3 uger side de hævede pengene på min konto.
Lad være med at bestille fra dette firma. De får ingen stjerne fra mig.
ALDRIG ALDRIG ALDRIG køb her
ALDRIG ALDRIG ALDRIG køb her. Du bondefanges af varer der ikke ligner det på billedet og når du vil returnere er det til KINA på egen regning og det koster spidsen af en jetjager. De tilbyder så at refundere noget af beløbet som stiger for hve klage email du sender. Min endte på 35% refundering , men jeg har hjemme 2 kjoler jeg ikke kan bruge til noget som helst.
Køb aldrig fra lys-københavn
Køb aldrig fra lys-københavn
Det er en udenlandsk ejer, som ejer siden og det er Kina produkter som bliver tilsendt.
Det er en L**** side
Det er en L**** side! Svindel. hverken fået pakke eller penge retur. De lægger ansvaret fra sig og giver skylden til Dao.
Frakke
Yderst mangelfuld information.
Lange forsendelsestider 2-3 mdr uden forvarsel.
Mangelfuld info om bestilte vare og om tingene er på lager.
Kvalitet er dårlig
Jeg kan kun give 1 stjerne
scam
Jeg købte noget 16. februar, nu er det 5. april har hverken fået pakken eller penge retur.
Lad være med at bestille her!!!!
Lad være med at bestille her!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.