Jeg siger det samme som MANGE andre..... FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dy... Mehr ansehen
Det værste svindelfirma. Som beskrevet i andre anmeldelser modtog også jeg varer af en standard og kvalitet, der reelt gør dem uanvendelige. Retur skal ske til Kina formedelst ca kr 360 ( varerne kost... Mehr ansehen
Lys København er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det første ikke til beskrivelser på siden, og dernæst udgiver de sig for at være en dansk side. Adressen som er vist på siden er i Hollan... Mehr ansehen
FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... Mehr ansehen
Das sollten Sie wissen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Frakke
Yderst mangelfuld information.
Lange forsendelsestider 2-3 mdr uden forvarsel.
Mangelfuld info om bestilte vare og om tingene er på lager.
Kvalitet er dårlig
Jeg kan kun give 1 stjerne
scam
Jeg købte noget 16. februar, nu er det 5. april har hverken fået pakken eller penge retur.
Lad være med at bestille her!!!!
Lad være med at bestille her!!!!
Skulle have været et stort nul
Skulle have været et stort nul.
Ingen oplysninger om hvor varerne kommer fra, den lange leveringstid samt en nærmest umulig returnerings politik.
Lang næse.
Lang næse.
Ja som alle andre skriver.. hold jer væk.
Jeg har dog siddet med den største griner på den sidste halve time over andres anmeldelser, men dem skulle jeg ha læst inden :D.
Advarsel
Lad for Guds skyld være med at købe noget som helst fra denne side! Det er kinesisk svindel, når det er værst. Varerne er flere uger undervejs og har en ekstremt dårlig kvalitet. Når man forsøger at returnere dem, får man en mail med besked om at sende dem med et sporingsnummer (“Du skal give os sporingsnummeret efter afsendelse”), så man angiveligt “overholder de kinesiske toldkrav” – til en privat adresse i Kina.
Læg desuden mærke til, at butikken hedder “Lys-København”… Aldrig har jeg oplevet noget, der var så mørkt som dette foretagende. En ussel gruppe bedragere – intet andet.
Fik et par støvler
Fik et par støvler, som skulle være ægte læder. Det er plastik og de ser slet ikke ud som på billederne.
Er i kontakt med hjemmesiden for at kunne returnere støvlerne
Køb for guds skyld ikke herfra i vil…
Køb for guds skyld ikke herfra i vil aldrig modtage jeres vare
Temu varer!
Jeg har bestilt nogle sko igennem denne hjemmesiden. For det første så de fine ud på hjemmesiden men da de kom var det slet ikke sammenligneligt. For det andet er det Temu varer som også bliver sendt langvejsfra (dette kunne jeg se på tracking) og for de tredje skal man sende dem en mail vedrørende returnering, dette gjorde jeg i mandags og har stadig intet hørt. Det er penge ud af vinduet! Jeg forlanger mine penge tilbage for sådan noget skrammel. (Jeg kunne finde manglenflere upassende ord, men det må jeg åbenbart ikke skrive her)
Har købt en jakke
Har købt en jakke , mega dårlig kvalitet fra Kina , vil have den retur , men så starter problemerne , den skal sendes til Kina og ikke til Sverige hvor jeg kan se den er kommet fra , så skal jeg have sporing tracks på , så de kan følge vare, men jeg kan også modtage 15 procent hvis jeg ville beholde jakken , afpresning hvor herre bevares . Køb aldrig noget der fra . Dorte
Svindel og fusk!!
Køb ikke noget her!
Bestilte en frakke, som var sat ned fra 2000 kr til 1000 kr, så tænkte at det måtte være en god kvalitet med den pris - frakken var 4 uger om at ankomme og på tracking nummeret kunne ses, at den blev sendt fra Kina! Frakkens kvalitet er under al kritik! Den er så tynd og lavet i et filt-lignende stof, der minder om noget man kan købe i hobby-butikker. Returforsendelse foregår til en person i Kina - returlabel til 300 kr. skal du selv betale. Alternativt tilbyder firmaet, sjovt nok, at refundere 25% af prisen. Men så har de jo alligevel også tjent gode penge på det stykke filt!
Bliver så træt af at hjemmesider som denne ikke bliver lukket inden for mange bliver taget ved næsen1
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet. Lang leveringstid. Firkert størrelse sendt. Og ringe returservice. Obs. Navnet til trods befinder virksomheden sig i Kina!
Habit eller gammel tandlægekittel?
Jeg købte en habitjakke til min datter. Den var meget længe undervejs og troede egentlig jeg var blevet snydt. Men til min store glæde dukkede pakken alligevel op, men glæden var kort. Habitjakken jakken lignede en mellemting med en gammel misfarvet tandlægekittel fra 1972 og noget jeg selv kunne have syet i håndarbejdstimen i folkeskolen. Krøllet, deform, tynd og med små huller i. Købte str S og jakken var KÆMPE stor. Jeg tænker vi koger den og bruger den til at pudse vinduer i. Så bliver den da brugt til noget fornuftigt.
Lækker bluse
I havde lovet 1 til 2 dage men der gik 4 dage og jeg fik den flotteste bluse lige til døren 🥰
Nu skal jeg ind og bestille mere ♥️
Svindel og humbug
Svindel og humbug. Total lang leveringstid, dårlig og tynd kvalitet. Og besværligt at sende retur.
Lys-København er en svindel side
Lys-København er en svindel side.
Den 1. marts bestilte jeg en skjorte fra denne hjemmeside . Skjorten var en gave til et familiemedlem som selv havde fundet skjorten på hjemmesiden. Lys-København lovede afsendelse indenfor 1-2 dage. Pakken blev afsendt 11. marts fra Kina! Pakken er ankommet i dag d. 19. marts, desværre 7 dage efter jeg skulle have givet gaven.
Skjorten er lavet 95% polyester og 5% spantex, dette var ikke oplyst på hjemmesiden. Stoffet minder mest om stof til et badeforhæng end til en skjorte!
Jeg vil derfor ligesom mange andre advare om handel med Lys-København. Der ikke er dansk med en kamufleret kinesisk hjemmeside
Jeg har bestilt en kjole som har været…
Jeg har bestilt en kjole som har været 1 måned undervejs. Jeg har nu modtaget besked om at min pakke er afleveret hos mig men jeg har ikke modtaget den.
Kundeservice svarer mig ikke.
Bestil aldrig ting herfra !!
Fup firma
Fup firma , hold jer der fra. Veste er til børn , fortryder jeg ikke læste trustpilot .
Fup og svindel man tror de kommer fra…
Fup og svindel man tror de kommer fra København af med den mailadresse betaler i dyre domme for to kjoler. Som ikke er interesseret i at alligevel vil gerne have mine penge tilbage Men skulle sende de to kjoler til Kina for at få sine penge retur og for at sende koster det over 200 kr for at sende pakken til Kina.
supportlys-kobenhavn.dk, må jo ikke skrive e-mail men der mangler et snabel a. Til alle der læser dette Køb aldrig fra dem de skulle ikke engang have en stjerne
Dårlig
Jeg bestilte pakke 2 måneder siden. Den kommer aldrig. Kundenservic svarer ikke .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.