Køb af alarmsystem til villalejlighed. Gode og ærlige råd fra Stefan uden behov for at "sælge" ekstra. Kan varmt anbefale at booke SD Teknik til en sikkerhedsgennemgang. Installerede alarmer med det... Mehr ansehen
Fantastisk med kontakt til uvildig ekspert. Rigtig god sparring i vores hjem hvor vi kom frem til den for os optimale løsning og Stefan opsatte det hele lynhurtigt og hjalp med app og brugervejledning... Mehr ansehen
Vi har haft et virkelig godt samarbejde med SD teknik og hans løsning matchede præcis det vi havde brug for. Lydhør og etablerede en pæn installation som vi er trygge ved
Til alle der gerne vil have en rigtig god alarmløsning, uden abonnement, så kan jeg 100 % anbefale SD Teknik :-) Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm... Mehr ansehen
- Sicherheitsausrüstungsgeschäft
- Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
- Fachgeschäft für Videoüberwachung
- Lieferant von Brandmeldeanlagen
- Installateur von Sicherheitssystemen
- Anbieter von Sicherheitssystemen
Vom Unternehmen geschrieben
SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo. Vi har rådgivet og installeret mere end 5.000 alarmsystemer de sidste 23 år,- med eller uden opkobling til Securitas kontrolcentral. Bestil et sikkerhedstjek af din bolig og professionel installation,- eller du kan vælge et færdigprogrammeret alarmsystem på vores webshop. Vi sørger for det hele, sikkerhedstjek af boligen, installation og efterfølgende service. Se mere på www.sdteknik.dk
Hellevej 2, 2680, Solrød Strand, Dänemark
- 20961338
- info@sdteknik.dk
- sdteknik.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid god service
Altid god, professionel og venlig service
Anbefaling af SD Teknik
Vi kan anbefale SD Teknik. Efter at have prøvet forskellige alarmløsninger uden abonnement, har vi erfaret, at SD Tekniks produkter og service er i en klasse for sig.
Nyt alarmanlæg
SD Teknik var meget professionel i forbindelse med rådgivning om vores alarm og gav os et konkurrencedygtigt tilbud. Opsætningen med tilhørende instruktion i det nye anlæg blev omhyggeligt udført og til vores fulde tilfredshed. 5 store stjerner herfra.
Stefan fra SD Teknik er seviceminded
Stefan fra SD Teknik yder en yderst god service med råd, vejledning og opsætning af alarmsystemet, så det er en let sag, selv at foretage montagen. Min største anbefaling til Stefan og SD Teknik. Poul
Rigtig god service
Rigtig god service, Stefan bruger tid på kunden, så man er sikker på at få det rigtige produkt fra start. Så er der hurtig levering. 👌👍🏻 klar anbefaling herfra.
Hurtig og professionel opsætning af erhversalarm
Vi havde en rigtig god og professionel oplevelse med opsætning af vores nye erhvervsalarm. Stefan sørgede for, at alt blev sat op hurtigt og effektivt, og han tog sig tid til at oprette medarbejder-login og informere os op app.
Kan varmt anbefales!
Fantastisk service!
Det er lang tid siden jeg har oplevet den slags service - virkelig en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale SD Teknik!
Jeg købte alarmsystem og det blev leveret hurtigt og konfigureret som jeg ønskede det. Stefan fulgte op og sikrede at alt virkede. Super oplevelse!
SUPER service!
Stefan er super service minded, professionel og har styr på tingene - fra konkurrence dygtige priser til god og solid proces og gennemgang.
Det var første gang vi købte alarm systemer og havde hørt dårlige historier om de mange store spillere på markedet med usynlige tillæg og dårlige aftaler.
Stefan fik gjort dette til skamme med hans transparens og åbenhed.
Vi vil KRAFTIGT anbefale SD Teknik til alle der skulle have alarm system.
Super service mindet og kompetent
Super service mindet og kompetent.
Får min varmeste anbefaling.
Super-kompetent hjælp og rådgivning før…
Super-kompetent hjælp og rådgivning før og efter køb af TrueGuard alarm-system. Efter at have overtaget et rækkehus med Verisure alarm, var jeg i tvivl om hvilken løsning jeg skulle tage inkl at fortsætte nu hvor Verisure var installeret. Men jeg er kommet frem til at smide Verisure ud og i stedet installere TrueGuard som det mest fornuftige valg hvor SD Teknik blev valgt som leverandør. SD Teknik og Stefan kan varmt anbefales herfra!
Vi kan varmt anbefale SD teknik
Vi kan varmt anbefale SD teknik. Stefan løste en opgave der ikke var helt simpelt. Vi var hurtigt oppe at køre med vores nye alarm og Stefan gav en grundig instruktion .
Anbefalelsesværdig kundehjælp
Stefan er grundig, hjælpsom og dygtig, og SD Tekniks fleksible alarmsystem har alt det, vi har ledt efter. Kan kun anbefale det!
Stefan var super behjælpelig da vi…
Stefan var super behjælpelig da vi skulle have alarmsystem i vores hus. Han var ærlig omkring hvad vi kunne forvente, og tog sig god tid til at vise os hvordan det hele fungerede.
Vi fik både tilbud på systemet, og sat det op samme dag som Stefan besøgte os.
Jeg kan klart anbefale Stefan, hvis du går og overvejer at få et nyt alarmsystem.
God oplevelse
Bedste anbefalinger af Stefan SD Teknik.
Vi har haft en god dialog omkring vore behov og ønsker til et alarmsystem. Hurtig tilbudsgivning, levering og montering af TruerConnect anlæg.
Alt er udført til vores fulde tilfredshed.
Tak til Stefan fra SD Teknik.
Tak til Stefan fra SD Teknik.
Han er super venlig, og giver sig god tid til at forklare om sine produkter.
Dejligt med folk der yder så god service.
Jeg har fået installeret et alarmanlæg af en venlig og kompetent tekniker.
Jeg har fået installeret et alarmanlæg i mit parcelhus. Ud fra mine ønsker lavede SD Teknik et forslag , som jeg accepterede. Da anlægget var installeret fik jeg en grundig vejledning i brugen af anlægget. Jeg kan kun anbefale SD Teknik.
Den mest service minded operatør
Den mest service minded alarm operatør. Altid tilgængelig, grundig og leverer et super produkt. Udkonkurrerer de store etablerede spillere.
SDteknik var i dag i vores sommerhus…
SDteknik var i dag i vores sommerhus for at installere alarm og overvågning - det var et virkelig besøg -super fin service og stor tålmodighed med en som ikke er superskarp på teknik varmeste anbefalinger herfra
Lydhørt, venligt og effektivt
Dygtigt, venligt, lydhørt og effektivt. Det har været en ren fornøjelse at få en alarminstallation fra SD teknik: en særdeles venlig og kompetent vejledning og effektiv opsætning af de forskellige elementer. God lydhørhed over for vores ønsker og behov. Kan varmt anbefales.
Super god service både ved køb og ved…
Super god service både ved køb og ved returnering. Kan kun anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.