SD Teknik - Alarm og videoovervågning Bewertungen 796

TrustScore 5 von 5

5.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af alarmsystem til villalejlighed. Gode og ærlige råd fra Stefan uden behov for at "sælge" ekstra. Kan varmt anbefale at booke SD Teknik til en sikkerhedsgennemgang. Installerede alarmer med det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk med kontakt til uvildig ekspert. Rigtig god sparring i vores hjem hvor vi kom frem til den for os optimale løsning og Stefan opsatte det hele lynhurtigt og hjalp med app og brugervejledning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med SD teknik og hans løsning matchede præcis det vi havde brug for. Lydhør og etablerede en pæn installation som vi er trygge ved

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til alle der gerne vil have en rigtig god alarmløsning, uden abonnement, så kan jeg 100 % anbefale SD Teknik :-) Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  2. Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
  3. Fachgeschäft für Videoüberwachung
  4. Lieferant von Brandmeldeanlagen
  5. Installateur von Sicherheitssystemen
  6. Anbieter von Sicherheitssystemen

Vom Unternehmen geschrieben

SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo. Vi har rådgivet og installeret mere end 5.000 alarmsystemer de sidste 23 år,- med eller uden opkobling til Securitas kontrolcentral. Bestil et sikkerhedstjek af din bolig og professionel installation,- eller du kan vælge et færdigprogrammeret alarmsystem på vores webshop. Vi sørger for det hele, sikkerhedstjek af boligen, installation og efterfølgende service. Se mere på www.sdteknik.dk

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Nyt alarmanlæg

SD Teknik var meget professionel i forbindelse med rådgivning om vores alarm og gav os et konkurrencedygtigt tilbud. Opsætningen med tilhørende instruktion i det nye anlæg blev omhyggeligt udført og til vores fulde tilfredshed. 5 store stjerner herfra.

28. Mai 2025

Rigtig god service

Rigtig god service, Stefan bruger tid på kunden, så man er sikker på at få det rigtige produkt fra start. Så er der hurtig levering. 👌👍🏻 klar anbefaling herfra.

24. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og professionel opsætning af erhversalarm

Vi havde en rigtig god og professionel oplevelse med opsætning af vores nye erhvervsalarm. Stefan sørgede for, at alt blev sat op hurtigt og effektivt, og han tog sig tid til at oprette medarbejder-login og informere os op app.

Kan varmt anbefales!

23. April 2025

Fantastisk service!

Det er lang tid siden jeg har oplevet den slags service - virkelig en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale SD Teknik!
Jeg købte alarmsystem og det blev leveret hurtigt og konfigureret som jeg ønskede det. Stefan fulgte op og sikrede at alt virkede. Super oplevelse!

16. April 2025

SUPER service!

Stefan er super service minded, professionel og har styr på tingene - fra konkurrence dygtige priser til god og solid proces og gennemgang.

Det var første gang vi købte alarm systemer og havde hørt dårlige historier om de mange store spillere på markedet med usynlige tillæg og dårlige aftaler.

Stefan fik gjort dette til skamme med hans transparens og åbenhed.

Vi vil KRAFTIGT anbefale SD Teknik til alle der skulle have alarm system.

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super-kompetent hjælp og rådgivning før…

Super-kompetent hjælp og rådgivning før og efter køb af TrueGuard alarm-system. Efter at have overtaget et rækkehus med Verisure alarm, var jeg i tvivl om hvilken løsning jeg skulle tage inkl at fortsætte nu hvor Verisure var installeret. Men jeg er kommet frem til at smide Verisure ud og i stedet installere TrueGuard som det mest fornuftige valg hvor SD Teknik blev valgt som leverandør. SD Teknik og Stefan kan varmt anbefales herfra!

4. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale SD teknik

Vi kan varmt anbefale SD teknik. Stefan løste en opgave der ikke var helt simpelt. Vi var hurtigt oppe at køre med vores nye alarm og Stefan gav en grundig instruktion .

26. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stefan var super behjælpelig da vi…

Stefan var super behjælpelig da vi skulle have alarmsystem i vores hus. Han var ærlig omkring hvad vi kunne forvente, og tog sig god tid til at vise os hvordan det hele fungerede.

Vi fik både tilbud på systemet, og sat det op samme dag som Stefan besøgte os.

Jeg kan klart anbefale Stefan, hvis du går og overvejer at få et nyt alarmsystem.

21. März 2025

God oplevelse

Bedste anbefalinger af Stefan SD Teknik.

Vi har haft en god dialog omkring vore behov og ønsker til et alarmsystem. Hurtig tilbudsgivning, levering og montering af TruerConnect anlæg.
Alt er udført til vores fulde tilfredshed.

25. März 2025

Lydhørt, venligt og effektivt

Dygtigt, venligt, lydhørt og effektivt. Det har været en ren fornøjelse at få en alarminstallation fra SD teknik: en særdeles venlig og kompetent vejledning og effektiv opsætning af de forskellige elementer. God lydhørhed over for vores ønsker og behov. Kan varmt anbefales.

11. März 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr