SD Teknik - Alarm og videoovervågning Bewertungen 796

TrustScore 5 von 5

5.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af alarmsystem til villalejlighed. Gode og ærlige råd fra Stefan uden behov for at "sælge" ekstra. Kan varmt anbefale at booke SD Teknik til en sikkerhedsgennemgang. Installerede alarmer med det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk med kontakt til uvildig ekspert. Rigtig god sparring i vores hjem hvor vi kom frem til den for os optimale løsning og Stefan opsatte det hele lynhurtigt og hjalp med app og brugervejledning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med SD teknik og hans løsning matchede præcis det vi havde brug for. Lydhør og etablerede en pæn installation som vi er trygge ved

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til alle der gerne vil have en rigtig god alarmløsning, uden abonnement, så kan jeg 100 % anbefale SD Teknik :-) Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm... Mehr ansehen

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  2. Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
  3. Fachgeschäft für Videoüberwachung
  4. Lieferant von Brandmeldeanlagen
  5. Installateur von Sicherheitssystemen
  6. Anbieter von Sicherheitssystemen

Vom Unternehmen geschrieben

SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo. Vi har rådgivet og installeret mere end 5.000 alarmsystemer de sidste 23 år,- med eller uden opkobling til Securitas kontrolcentral. Bestil et sikkerhedstjek af din bolig og professionel installation,- eller du kan vælge et færdigprogrammeret alarmsystem på vores webshop. Vi sørger for det hele, sikkerhedstjek af boligen, installation og efterfølgende service. Se mere på www.sdteknik.dk

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

sdteknik.dk alarm

We recently got our alarm system installed through sdteknik.dk, and we couldn’t be happier with the whole process. Everything was handled professionally from start to finish, and the system itself works perfectly and gives us real peace of mind.

A special thanks to Stefan, who installed the alarm — he was extremely friendly, helpful, and took the time to explain everything clearly. Overall, a great experience and definitely a company we can recommend!

21. November 2025

VERDENSKLASSSE..

VERDENSKLASSSE... få minutter efter at have sendt en mail sendt lørdag eftermiddag retursvar (og naturligvis løsning på problemet)... og sådan er det hver gang Stefan SD Teknik kontaktes... STØRSTE anbefaling herfra

1. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noget så sjældent som en ærlig alarm købmand.

Stefan oversælger så absolut ikke et produkt.

Super god og kompetent rådgivning med præcis det produkt der passer bedst til boligen.

Jeg fik en god, ærlig pris - med direkte opkobling til Securitas, i et fornuftigt prisleje. Ikke noget fordyrende mellemled, der vægter og vejer, om de synes alarmen skal gå videre - det skal den - det er derfor jeg har systemet. ;o)

Og i modsætning til de store udbydere, så har Stefan rent faktisk en brugbar prisberegner på sin hjemmeside. Meeeeen... han er en flink fyr du gerne vil ha' ud på adressen for professionel, lige i øjenhøjde, vejledning.

28. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent set god service !

I dag hvor kundeservice for en hel del danske firmaer, er blevet en by i Rusland, er det en stor glæde og fornøjelse at opleve en så god service som SD Teknik - Alarm og videoovervågning tilbyder.
Jeg har sjælden oplevet en support der går så langt for at hjælpe en kunde. Selv i en weekend.
Jeg køber meget gerne her igen og kan kun give de aller bedste anbefalinger

16. Oktober 2025

Verdensklasse service

Godt system, god vejledning og verdensklasse service!
Dejligt at blive spurgt ind til ens behov nu og i fremtiden, samt at få hjælp til opsætning 😊
Stor anbefaling herfra!

10. September 2025

Varm anbefaling

Der er ikke meget mere at sige, end at SD Teknik leverer formidabel vejledning omkring opsætning af alarm og videoovervågning. SD Teknik leverer lige præcis det, der er brug for uden at ville sælge mere end absolut nødvendigt. Dertil er prisen rigtig fin. Varm anbefaling herfra.

21. August 2025

Mine største anbefalinger

Yderst rar, venlig og kompetent vejledning af Stefan gennem hele processen. Han vil ikke sælge mere, end hvad du har brug for, og kan levere næsten alle løsninger.

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionelt - trygt- høj kvalitet- let og logisk

Har nu haft mit alarmsystem et halvt års tid. Høj-kvalitetsprodukter - let og logisk at anvende og det giver den tryghed, jeg har brug for.
Det er yderst sjældent jeg anmelder mine forbrugeroplevelser. Men her bliver mine ellers høje forventninger overgået. Lige fra først færd har oplevelsen fra rådgivning, setup og efterfølgende support været absolut i top. SD Teknik og Stefan leverer ganske enkelt et meget professionelt koncept – i øjenhøjde med mig som kunde. Mine bedste anbefalinger.

7. August 2025

Anbefales

Stefan var behagelig og rar og god til at guide og forklare hvad der ville passe bedst til os i vores hjem. Det gik hurtigt fra vi kontaktede SD teknik, til han stod klar nogle dage efter, for at sætte det op. Vi glæder os til at gøre brug af alarmsystemet, som både virker nemt og lige til. Alt i alt en god oplevelse! 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. Juli 2025

Super Service

Jeg købte en alarm hos Sd-Teknik og alt virkede som forventet.Der er en helt utrolig service og super hjælpsom kunde service.Jeg havde et par problemer men de blev løst efter et par telefon opkald.

Mvh Bendt Zerahn

23. Juli 2025

Super oplevelse

Super oplevelse. Forsøgte ikke at sælge mere end vi havde brug for. Gik ikke før alt var på plads og vi havde forstået samtlige apps mm.

18. Juli 2025

Dejlig bruger venlig alarm

Har nu haft min alarm siden 2018. Har ingen fejl alarmer haft, når der har været spørgsmål har Stefan altid været utrolig hjælpsom. Kan kun sige gode ting og kan godt anbefale alarmen/SD Teknik.

27. Juni 2025

Fantastisk support og information

Fantastisk support og information om de forskellige komponenter i systemet. Blev lynhurtigt programmeret og leveret næste dag. Bare for mig at montere komponenter. Sådan skal det gøres.

30. Juni 2025

Super Service

Bestilte et alarmanlæg om morgenen og kunne hente om eftermiddage.
Alt var klargjort og indstalleret, så det var bare plug and play.
Super god service og godt intuitiv alarm anlæg der virker.
der 5 stjerner herfra og min bedste og uforbeholdne anbefaling.

13. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr