Køb af alarmsystem til villalejlighed. Gode og ærlige råd fra Stefan uden behov for at "sælge" ekstra. Kan varmt anbefale at booke SD Teknik til en sikkerhedsgennemgang. Installerede alarmer med det... Mehr ansehen
Fantastisk med kontakt til uvildig ekspert. Rigtig god sparring i vores hjem hvor vi kom frem til den for os optimale løsning og Stefan opsatte det hele lynhurtigt og hjalp med app og brugervejledning... Mehr ansehen
Vi har haft et virkelig godt samarbejde med SD teknik og hans løsning matchede præcis det vi havde brug for. Lydhør og etablerede en pæn installation som vi er trygge ved
Til alle der gerne vil have en rigtig god alarmløsning, uden abonnement, så kan jeg 100 % anbefale SD Teknik :-) Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm... Mehr ansehen
- Sicherheitsausrüstungsgeschäft
- Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
- Fachgeschäft für Videoüberwachung
- Lieferant von Brandmeldeanlagen
- Installateur von Sicherheitssystemen
- Anbieter von Sicherheitssystemen
Vom Unternehmen geschrieben
SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo. Vi har rådgivet og installeret mere end 5.000 alarmsystemer de sidste 23 år,- med eller uden opkobling til Securitas kontrolcentral. Bestil et sikkerhedstjek af din bolig og professionel installation,- eller du kan vælge et færdigprogrammeret alarmsystem på vores webshop. Vi sørger for det hele, sikkerhedstjek af boligen, installation og efterfølgende service. Se mere på www.sdteknik.dk
Hellevej 2, 2680, Solrød Strand, Dänemark
- 20961338
- info@sdteknik.dk
- sdteknik.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfekt
Jeg har tidligere været kunde hos "de to store" indenfor privatalarmer og så snittet til at prøve noget nyt til vores nye hus. Alt har fungeret upåklageligt. Alarmsystemet (Ajax) er meget nemt at montere, konfigurere og udvide, om nødvendigt, og Stefan er nemt tilgængelig for support.
Opkobling til central hos Securitas var ligeledes let og deres overvågning og support har sørget for den tryghed vi søgte i den samlede løsning.
Super Service
Super service og hurtig levering - meget tilfreds. Mange Tak
Super service, endda i weekenden hvor vi ikke kunne forvente et svar før mandag, men vi fik svar efter kun få minutter. Det var meget bedre end vi med rimelighed kunne forvente! :o) Kenn
Der er få af denne slags firmaer tilbage
Der er få af denne slags firmaer tilbage. Men SD Teknik med Stefan i front er en særklasse virksomhed. Jeg skulle have et system til mit nye værksted hvilket jeg fik en god snak med ham om. Efter bestilling var alt som det skulle være og endda kodet ligesom jeg ønskede det. Kort efter ville jeg tilføre lidt ekstra komponenter hvilket også gik super hurtigt.
Så hvad skal man sige andet end særklasse og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med ham
Kundskab, gode priser og god service.
Jeg har i mange år haft en Truegaard alarm og har altid været glad for det. Flyttede til nyt hus og manglede både hardware og vejledning. Producenten anbefalede mig at kontakte SD Teknik, og jeg kan kun tilslutte mig at SD Teknik fortjener max stjerner. De ved hvad det handler om: Kundskab, konkurrencedygtige priser og effektiv kundeservice.
En varm anbefaling
Hurtig og god service. Stefan ved tydeligvis hvad han laver og vi følte os trygge under hele forløbet.
En varm anbefaling herfra.
Alarmsystem og kameraovervågning leveret på en god uge - med professionel installation
Jeg fandt SD Teknik på nettet og blev øjeblikkeligt interesseret i at lære mere om denne virksomhed, da tilbagemeldingerne var særdeles positive. Jeg ringede til Stefan, som efter at have lagt øre til vores behov, fandt tid til med kort varsel at komme forbi lille juleaften, hvor han ellers havde fri og supplere vores alarmsystem med yderligere komponenter. Det er åbenlyst, at det er en personligt ejet virksomhed, hvor ejeren Stefan lægger sin krop og sjæl i at levere en sublim kundeoplevelse og god faglig rådgivning. Han er lydhør og forstående, og han oversælger på ingen måde sine produkter. Priserne er særdeles rimelige og fuldt konkurrencedygtige med selv de billige kinesiske løsninger, som man ellers oftest selv finder på nettet. Vi var så tilfredse med service og produkter, at vi lavede en aftale om at han også skulle levere kameraovervågning til hele matriklen, og de blev leveret allerede i dag, den 27. december 2024. Jeg skriver ellers aldrig anmeldelser, men her er undtagelsen. Fremragende arbejde, gode og intuitive produkter med lette og funktionelle brugerflader. Tak for fantastisk arbejde, Stefan!
God og hurtig service
God og hurtig service. Og meget ordentlig tilgang, hvor han ikke forsøgte at oversælge. Rigtig god oplevelse.
Super professionel betjening og aftaler…
Super professionel betjening og aftaler overholdt.
Super god dialog og oplevelse med SD Teknik
Super god dialog og oplevelse med SD Teknik
Bestilte ny Ajax alarm fredag eftermiddag.
Modtog det nye alarmsystem om tirsdagen og Stefan have allerede kodet hele systemet, så jeg bare skulle montere det. Spørgsmål blev hurtig klaret over telefonen.
De bedste anbefalinger til Stefan (SD Teknik)
Mvh. Claus Mikkelsen
Hurtig og effektiv service
Jeg har efterhånden købt flere ting her.
Der er hurtig betjening og super service.
Man kan altid få hjælp og vejledning.
en super service og utroligt hurtigt og…
en super service og utroligt hurtigt og professionelt kan kun anbefale det
5-stjernet service
Stefan var hurtig med tilbuddet, hvilket er dejligt når man ønsker det nu og her.
Der var god sparring og jeg var aldrig i tvivl om at vi skulle benytte os af SD-teknik fremfor de gængse alarm firmaer
Utrolig hurtig kodning og levering.
Dygtig og grundig monterede Stefan alle dele, forklarede og alt har fungeret upåklageligt fra start.
Virkelig engageret og professionelt.
Vil anbefale til hver en tid.
Virkelig god support
Havde problemer med min Trueguard alarm og fik virkelig god telefonisk support og løst problemet
Fantastisk service fra SD Teknik
Fantastisk service fra SD Teknik. Alt blev leveret fra dag til dag, inkl programmering og gode råd til installationen. 10 ud af 10!
Super god service og produkt
Super god service, rådgivning og gennemgang af produkter og APP - kan varmt anbefale SD Teknik og Stefan
Super Service
Kære Stefan Darmer
Tusind Tak for din suveræne service !
Lige fra den første gang du kom i vores hjem og har installeret alarm, har vi altid følt os trygge.
Du er og altid været meget serviceminded !
Mange Hilsner fra os på Vandværksvej
Tanja & Philip
Virkelig super god service
Har fået installeret alarm i huset, alt fungerer. Den bedste anbefaling herfra.
Kan kun tilslutte mig alle de andre…
Kan kun tilslutte mig alle de andre anmeldelser. Stefan er en meget kompetent og behagelig mand.
Fremragende hurtig service, tak for hjælpen Stefan!
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Aftalte møde kl.8:00, ved mødet aftaler vi alarm systemet som passer os, samt en super god pris, beslutning, gennemgang af systemet, og installering.
kl. 12:00 kører hele systemet, og det virker bare :-)
Tusinde tak for hjælpen til Stefan fra SD Teknik
Jeg kan derfor kun varmt anbefale SD teknik!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.