Savasana Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To gange har Savasana lavet smykker til min datter og jeg. Christine har været utrolig hjælpsom og omsorgsfuld i sin vejledning, så smykkerne passer præcis til vores behov. Smykkerne er enkle og... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner
  2. Goldschmied
  3. Schmuckhersteller
  4. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎

Hervorragend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

De skønneste smykker

To gange har Savasana lavet smykker til min datter og jeg.
Smykkerne er enkle og rene i deres udtryk, helt perfekte.
Flere smykker kommer til samlingen i fremtiden.

Varm anbefaling herfra.

15. Februar 2022

Antwort von Savasana

Tusind tak for de søde ord, kære Mia. Det har været en stor fornøjelse at skabe smykker til både dig og Rosa - og en endnu større fornøjelse, at høre hvor godt de blev taget imod ♥︎
I skal være velkomne til enhver tid,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gaver der gør glad… også når det er…

Gaver der gør glad… også når det er gave til een selv :)

Varen levede 100% op til forventningerne. Er så glad! Den smukke indpakning og de søde personlige ord man får med på vejen, gør at man får lyst til at købe igen (og igen).

Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til mit næste køb ❤️

27. Januar 2022

Kære Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb - det betyder så meget!
Du er velkommen på shoppen når som helst - både når det gælder forkælelse af dig selv og andre. ♥︎

Helt igennem skønne krystalsmykker

Helt igennem skønne krystalsmykker! Har selv en del af dem efterhånden og de holder til det hele og er simpelthen bare så fine ❤️

4. Januar 2022

Kære Ida,

Tusind tak for dine søde ord! Jeg er så glad for at høre, at du er blevet glad for dine smykker - det betyder simpelthen så meget ♥︎

Kærlig hilsen
Christine Linnea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig levering og fine smykker

Jeg søgte efter et ametyst smykke på nettet og fik så øje på Savasana. Jeg faldt for mere end lige ametyst smykket og har nu modtaget de fineste smykker. Pakket omhyggeligt og virkelig flot. Endda med et personligt kort. Så jo, jeg blev rigtig glad for smykkerne og den flotte ekstra lille gave. Tak :-)

4. Januar 2022

Kære Tina,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dog dejligt at høre, at du blev glad for pakken, det betyder simpelthen så meget. Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse - jeg håber, at kunne give dig samme gode oplevelse igen engang i fremtiden ♥︎

Kærlig hilsen
Christine Linnea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele forløbet har været upåklageligt.

Hele forløbet har været upåklageligt.
Kan absolut anbefales.

14. Dezember 2021

Kære Henning,
Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det bare dejligt at høre, at du har været glad for at handle i den lille butik. Jeg håber, vi ser dig igen derinde en anden gang ♥︎

Meget fin service

Meget fin service , pæn indpakning , personligt kort , ekstra lille gave i form af en sten , hurtig levering

7. Dezember 2021

Kære Majbritt,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder alt for mig, at du blev glad for pakken ♥︎
Endnu engang også tak fordi du havde lyst til at handle i den lille butik.

Tak for god kundeservice

Jeg var på udkig efter en personlig gave og faldt over Savasanas smykker. Jeg fik sød og god vejledning til valg af den perfekte krystal til modtageren, og pakken kom hurtigt. Fint pakket ind med håndskrevet kort om krystallens egenskaber.
Smykkerne var så fine, at jeg nu også må bestille til mig selv :)

21. November 2021

Kære Ida
Tusind tak for dine fine ord! Jeg er så glad for at vi fandt den rigtige gave for dig og selvfølgelig for, at du har lyst til at besøge min shop en anden gang. Jeg glæder mig til at skabe flere smukke smykker til dig i fremtiden ♥︎ Kærlig hilsen Christine Linnea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt….Jeg har fået de smukkeste øreringe og…

Jeg har fået de smukkeste øreringe og armbånd, min sidste pakke blev væk og der blev sendt en ny uden beregning det er service på højeste plan tak🌸

18. November 2021

Kære Susan,
Tusind tak for dine fine ord ♥︎ Jeg er så glad for at smykkerne fandt vej til dig og at du er blevet glad for dem. Det betyder alt for mig at høre! Endnu engang også tak fordi du havde lyst til at handle i min lille butik. Kærlig hilsen Christine Linnea

Citrin halskæde

Købte sidste uge en Citrin halskæde hos Savasana. Halskæden var som gave og den kom i den fineste indpakning og skabte stor glæde hos modtager. Fra start til slut var servicen i top og Savasana kan varmt anbefales.

20. September 2021

Kære Brian

Tusind tak for din anmeldelse og dine flotte ord! Jeg er utroligt glad for at høre, at halskæden blev godt modtaget og håber at se jer på Savasana.dk en anden gang.

Kærlig hilsen Christine Linnea

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr